2007 600RR devir kesicide 287 km/h...
Diğer 600'lerin hepsi daha fazla yapıyor.
ZX636 : 296
R6 : 295
GSXR 600: 299+
Ayrıca 5.vites kesici sürati 268.
GSXR pro: tabiki her kadranda sapma vardır.Ancak bizim burda bahsettiğimiz süratler kadran sürati.Bu arada hatırlıyomusun sana RR'la bizzat kadran süratlerini kıyaslıcaz demiştim.
Kaya ile çorlu dönüşü güzel güzel kardeş kardeş sıkıyoduk (ikimizinde kg'si aynı)
bir düzlükte makinenin son limitlerinde önümdeydi,ondan sonra püfür püfür geçtim bunun yanında.Kadrana baktığımda hızım 291 km/h yazıyodu.
Kaya'ya bir sonraki benzincide sordum'seni geçtiğimde kadran süratin kaçtı' diye. 287'de tam kesiciye girmiştim dedi. Dolayısıyla Suzuki'nin kadranını diğerlerinden hiç bir farkı yok. Kaya'ya bizzat sorabilirsin bu olayı.
olm girip kendin sölesene,mok yoluna gittiniz siteden :cherry: herneyse a.s sölerim.
Beni gerçekte tanısaydın sölediklerimde şaibe olmayacağına adın gibi emin olurdun.Ancak tanışmadığımız için şüphe etmen normal,anlıyorum. Ancak GSXR600'ün sapması bir honda yamaha kawasaki kadardır. Ve 299+ görebilen makinedir. 299+ gördüğüme de inanmayanlar oldu doğal olarak,İlhami abi'ye (redstorm 2007 R1) ve Ercan abi'ye (ercaan GSXR 1000 K7) bizzat sordular ve cevaplarını aldılar.Eğer R1 kadranda 299'a kitlemişken beni önünde görüyosa,daha fazla söze gerek kalmaz. :rendeer:
bak ya eşşeğime kancık diyo :queen: seni Suzuki'cilikten aforoz ederim hayatının geri kalan kısmını ekamba ile birlikte Yamaha'cı olarak geçirirsin bilmiş ol :queen:
bahsettiğiniz hızlara hiç erişemedim ama 1000 cc ile 600 cc arasında pek bi max hız farkı yok belki varsa bile 10-15 km. O zaman 1000 cc makine almak hiçte mantıklı değil yakıt tüketimi ve vergi dezavantajı ile öyle değilmi?:silent:
bahsettiğiniz hızlara hiç erişemedim ama 1000 cc ile 600 cc arasında pek bi max hız farkı yok belki varsa bile 10-15 km. O zaman 1000 cc makine almak hiçte mantıklı değil yakıt tüketimi ve vergi dezavantajı ile öyle değilmi?:silent:
Eğer yanılmadıysam 1000RR'ın yakıt tüketimi 600RR'dan düşük,
. imkansız :S