mustafacım, tarıkın bahsettiği yol aydın izmir otoyolu...
inan, orada o hızı yaparken az bile geliyordu, yol kaymak gibiydi..
bence esas hızın tehlikeli olduğu yer yoğun trafik ve mucurlu virajlı yollar..
yazın her gün kumburgaza gidip geliyorum. her akşam ya bir daha 120 yi geçmeyeceğim diyorumm kendi kendime ama yol bomboş gel de basma, ALLAH korusun kumburgaz sapağına kadar hep tam gaz.
bende şehir içinde elimden geldikce yavaş gitmeye calışıyorum ama işte insan kendine ne kadar cok güvenmeye başlarsa kaza geliyor ben bunu ogrendim ama akıllanmadım hep motorun üstüne binice oglum kendine yine güvenmeye başladın kaza geliyor diye diye kaza yaptım ama birşey varki allah kötü gözden sakınsın ben hiz konusunda merak ettim bazıları 220 km gördüm diyor bende hep acaba benmi kulanamıyorum diye kendimden şüpelenmeye başladım cünkü 190 195 dedimi devir kilidi kitliyor da ondan merak ettim sordum hız delisi olsam gider s s alırdım benim cabuk olmeye niyetim:mrgreen: yok yinede allah bilir ama şimdi s s ciler kızcak ama ben kendime hakim olamıyorum o yüzden :queen:cok düşük oldu ama idare edin
Bende çok yavaş sürmeye özen gösteriyorum hatta dün akşam e-5 te 80'le gidiyorum bir tane 650 aynamda göründü bindirdi kompresyona önümde bir iki artislik yaptı malum hafif trafik var ben bir yapıştırdım sağ sol baktım 650 aynada görünmüyor yavaşladım baktım bu sefer 80'le 650 gelmeye başlamış.
Bende çok yavaş sürmeye özen gösteriyorum hatta dün akşam e-5 te 80'le gidiyorum bir tane 650 aynamda göründü bindirdi kompresyona önümde bir iki artislik yaptı malum hafif trafik var ben bir yapıştırdım sağ sol baktım 650 aynada görünmüyor yavaşladım baktım bu sefer 80'le 650 gelmeye başlamış.
cumartesi günü başından sonuna güzel bitti benim için..
önce maslağa fevzi ustaya gittim ve motosikletimin bakımını yaptırdım, garantiden eksozunu değiştirdi. gene güzelliğini yaptı fevzi abi. ALLAH onunda işini ras getirsin.
denizcim geldi sonra servise, birlikte bmw ye gittik. o test yaptı ben baktım
oranın hocasıyla konuştum. 5-6 saat te r1200gs i kullanır hale getiririm seni dedi. yani özel ders ile..
üzerine denizle beykoza geçtik balığımızı yedik. koruda çayımızı içtik. birde baktık saat 18.30 olmuş. serkan aradı. yarım saatte fenerbahçe stadında oldum. ve güzel bir final 4-1 galip geldik. e daha ne olsun..
ulen bende sizi bir daha bmw nın kapısından iceriye sokturursam.
saka bır yana bır program yapalım.sıkıldık vallahi