..::Modiyelİ yBr ler::..

3 sankı mersın yada adanadan gıbı ole dıyor sesım
gayer guzel 1 ve 4 ellerınıze salık
kın yapmıssa:cat:

Bende çok beyendim yawf.. BEnimkinide yapabilirmiyikine öle :cherry: ..

2. ve 4.resimdeki ybr ler bizim.1.resimdekini sanki bende antalya da görmüştüm.hemde bizim mahallede :silent:

Arkadaşlar benim makina bu janları nikalaj yaptıracaktım aliminyum olduğu için tutmaz dediler jantlar için ne yapabilirim siyah çok toz kapıyorda yardımınızı beklitorum
my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

Son düzenleme:
sonix kardeş sen kızma ama önce bi motorunu yıkattırsan ondan sonra modifiye yapsan yüzüne bakılıcak halde değil ne yalan söyleyim

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
"..::Modiyelİ yBr ler::.."

Bir başlık faciası daha....:farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen::queen: motorlar nasıl peki:mrgreen:

Açıkcası başlıkları böyle görünce konuları okuyasım bile gelmiyor, yani okumuyorum.

Tamam herkes edebiyat parçalamasın, zaten bende iki kelimeyi bir araya getirip adam gibi cümle kuramam.

Ancak bir başlık açıyorsak yada açılmış bir başlığa mesaj bırakıyorsak, yazdıklarımızı göndermeden önce bir kez okuma zahmetinde bulunmak zorundayız diye düşünmekteyim.

Yazanın zahmet edipte bir kere okumadığı mesajı ben niye okuyayım ki.:farao:

Açıkcası başlıkları böyle görünce konuları okuyasım bile gelmiyor, yani okumuyorum.

Tamam herkes edebiyat parçalamasın, zaten bende iki kelimeyi bir araya getirip adam gibi cümle kuramam.

Ancak bir başlık açıyorsak yada açılmış bir başlığa mesaj bırakıyorsak, yazdıklarımızı göndermeden önce bir kez okuma zahmetinde bulunmak zorundayız diye düşünmekteyim.

Yazanın zahmet edipte bir kere okumadığı mesajı ben niye okuyayım ki.:farao:

Bak bak edebiyatla ilgili sosyal mesaj verecek ya nasılda nokta virgül gerektiği heryere kondurulmuş hata aradım ama bulamadımmm yavvvvv :queen::rendeer:

MODİYELİ ybr daha önce hiç görmemiştim. İyi ki bu topic açıldı da cehaletimden kurtuldum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar