herkesi duyarlılığa davet ediyorum avatarlarınızı şehitlerimiz için değiştirin...

herhangi bir vatandaşımız bir motor kazasında öldüğünde gözlemliyorum nerdeyse butun uyeler ya resmini koyuyor yada siyah avatar yapıyolar işte şimdi herkesi bu vatan için canını feda eden kahraman şehitlerimiz için avatarları değiştirmeye davet ediyorum gordugum kadarıyla hiç avatarını değiştiren olmamış ama burda bi vatandaş ölse motor kazasında 50 gün yas tutulurdu tabiiki tutulacak ama hic gormedigimiz bi uyenın bıle avatarını bulup koyuyorsak bu acılı günümüzde bi avatarı değiştirmemiz cokda zor olmasa gerek..

Bİ HRANT DİNK DENEN ERMENİ ÖLÜNCE HEPİMİZ HRANTIZ HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYENLERE SORUYORUM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPTINIZ ??? KOCA Bİ HİÇ SİZ ERMENİ OLUN GİDİN BU ÜLKEDE İŞİNİZ YOK TOPRAGA BASARAK TOPRAGI BARİ KİRLETMEYİN ...

:rendeer::rendeer:ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ ......:rendeer::rendeer:

13242912211020076uf0.jpg

adsznv0.jpg

böyle bir kareye yürek nasıl dayanır .....

Son düzenleme:
İllegalrider kardeş,eğer böyle tepkimizi koyacaksak hiç olmasın...Biraz sakin olalım ve dikkat edelim başkalarını yani masum yapancı vatandaşlarımızı rencide etmeden,onlar bize birşey yapmadı.Bizler kendimize yaptık ve siyasiler de arayalım suçu.Fazla uzatmak istemiyorum ve lütfen dikkatli olalım ve kafa tascılık yapmayalım.

Valla Ben değiştirdim... illegalrider bence biraz haklı olan bitenlerin acısı ve öfkesi de var....

Son düzenleme:
öfkeyle filan oturup kalktığım yok arkadaşlar bnm canımı sıkan nokta burada herhangi bir vatandaşımız oldugunde motor kazası vb yas ilan ediliyor ve aylarca o kişinin resmi avatarlarda taşınıyor tabiiki bende uzuluyorum bende bazen sıyah avatar koyuyorum gunubırlık ama demek istedigim cok farklı teb olay bu değil bakıyorum vatandaş tepkisiz tabiiki öfkeyle kalmak zarar vericek hepimize ama içimde bi kan var onu kusmak istiyorum öfkeme hakim olmam neredeyse imkansız duyarsız pişkin insanlara tahammülüm yok .. kimse yanlış anlamasın bu kadar üstümüze gelindigi, bu kadar sehıt verdigimiz bi ortamda oglen acıyorum tv yi bazı kanallar saçma salak yayınlarına devam ediyolar ama mehmet ali erbil birisiyle yakalansa 10 gün konuşurlar LANET OLSUN BÖYLE SİSTEME TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIYORUM BU ADAMLARIN YÜZÜNDEN ....

BELKİ BİRAZ OLSUN ÖFKEMİ ANLAMIŞINIZDIR ARKADAŞLAR COK DUYGU YUKLUYUM CANIM COK SIKKIN VE OYLEDE OLMASI GEREKİYOR....

tecilimi bozdurmayı düşünüyorum ama engellerim var keşke olmasa hemen gitmek isterim gün vatani borç günü..

BU GECE HAYATTA OLAN ASKERLERİMİZ ,ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN DUA EDECEĞİM ALLAHIMA ALLAH ONLARIN ACISINI BİR DAHA YAŞATMASIN BU ÜLKEYE .....

Son düzenleme:
öfkeyle filan oturup kalktığım yok arkadaşlar bnm canımı sıkan nokta burada herhangi bir vatandaşımız oldugunde motor kazası vb yas ilan ediliyor ve aylarca o kişinin resmi avatarlarda taşınıyor tabiiki bende uzuluyorum bende bazen sıyah avatar koyuyorum gunubırlık ama demek istedigim cok farklı teb olay bu değil bakıyorum vatandaş tepkisiz tabiiki öfkeyle kalmak zarar vericek hepimize ama içimde bi kan var onu kusmak istiyorum öfkeme hakim olmam neredeyse imkansız duyarsız pişkin insanlara tahammülüm yok .. kimse yanlış anlamasın bu kadar üstümüze gelindigi, bu kadar sehıt verdigimiz bi ortamda oglen acıyorum tv yi bazı kanallar saçma salak yayınlarına devam ediyolar ama mehmet ali erbil birisiyle yakalansa 10 gün konuşurlar LANET OLSUN BÖYLE SİSTEME TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIYORUM BU ADAMLARIN YÜZÜNDEN ....

BELKİ BİRAZ OLSUN ÖFKEMİ ANLAMIŞINIZDIR ARKADAŞLAR COK DUYGU YUKLUYUM CANIM COK SIKKIN VE OYLEDE OLMASI GEREKİYOR....

vatani görevimi yapmadım inanın evli olmasam and olsunki 2 dk bile düşünmezdim hemen bozdururdum tecili ama malesef evliyim yukarda allah varya boyle bı gunde yapılmayacakda vatani gorev ne zaman yapılacak...

BU GECE HAYATTA OLAN ASKERLERİMİZ İÇİN VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDECEĞİM ALLAHIMA ALLAH ONLARIN ACISINI BİR DAHA YAŞATMASIN BU ÜLKEYE .....

Abi ben acısı ve öfkesi var derken kötü bir niyet/anlamda söylemedim yanlış anlama sakın haa... Ben seni anlıyorum. Bahsettiğin Kara avatara bende katılıyorum. Evet sevdiğiniz/sevdiğimiz bir insan vefat etti yapılması normal. Ama ben bu konudada mutlaka yapılmasını düşünüyorum. Eğer senin düşüncelerine zıt bir düşüncede olsaydım,duyarsız olsaydım değiştirmezdim avatarımı (önce motorumun resmi vardı ) Senin kızdığın konuya bende kızıyorum.
Kanunsuz avatar sanada yakışmış...

vatani görevimi yapmadım inanın evli olmasam and olsunki 2 dk bile düşünmezdim hemen bozdururdum tecili ama malesef evliyim yukarda allah varya boyle bı gunde yapılmayacakda vatani gorev ne zaman yapılacak...

BU GECE HAYATTA OLAN ASKERLERİMİZ İÇİN VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA EDECEĞİM ALLAHIMA ALLAH ONLARIN ACISINI BİR DAHA YAŞATMASIN BU ÜLKEYE .....
Seni anlıyorum kardeşim sen gönlünü rahat tut...Sizin gibi böyle düşünen gençlik oldukca tasalanmamıza gerek yok ALLAHIN izniyle bişey olmaz bize herşeyin hakkından geliriz...bunlar onun bunun uşakları zibidiler.Bizler birşeylere karar vereceksek,kendi irademiz içerisinde vermeliyiz,başkalarının dolduruluşu doğrultusunda değil...Hadi kendine iyi bak..:rendeer:

kortay kardeş en kısa zamande senin anlından öpücem. bu yazıyı okuyunca hissettiklerinin belkide %40 ını anca hissettim ama bu bile beni çileden çıkarmaya yetti. ben 2008 de asker olucam allahtan tek isteğim bu şehit verdiğimiz yerlere düşer benim usta birliği!

kardeşim bu vatanda kimse yaptığıyla kalmamıştır. inan bana herkez bir gün hakkettiğini alır. gene 91 zamanına dönüyor türkiye. şimdi türk düşmanı ne kadar insan varsa vatanımızın bu durumunu fırsat bilip bastırıyor. ama bu insanlar kurtuluş zamanını yada bizlerin tarihini unutmuş galiba.

BİR TÜRK GENCİ OLARAK VATAN İÇİN DAMARIMDAKİ BÜTÜN KANI AKITMAYA KARIMI DUL ÇOCUKLARIMI YETİM BIRAKMAYA HAZIRIM. BİR AN BİLE TEREDDÜT EDERSEM NAMERDİM.

Ya varya offffff bu nasıl bi ızdıraptır kardeşim yaa bunları yapanlar nasıl insanlardır yaa ya bu teroristlerin ben ............ şeytan diyo neyse...

Benim askerlik biteli 5 yıl oluyor geçtiğimiz ay seferberlik görev emrim geldi. Tesadüfmüdür nederi bilmem ama seferberlik ilan edildimi gideceğim yer belli oldu Hakkari / otluca zaten Şemdinlide askerlik yaptığım için oraları bilirim ve şimdi olan bu olaydaki yeride tanıyorum.

Allah verede şu seferberlik çıksın allahıma yemin ediyorum. At üstünde allah allah der gibi motor üstünde gideceğim o hakkariye allahıma yemin olsun.

Yemin ediyorum gözlerim doldu yaaa

Buradan bütün şehit ailelerine allahtan sabır ve rahmet diliyorum.

Başımız saolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar