- Konu Yazar
allahtan kaçırmışın baba,yoksa atılırdık burdan :cherry::cherry::cherry:Öyle veya böyle.Güzel muhabbet olmuş ben kaçırmışımale:
allahtan kaçırmışın baba,yoksa atılırdık burdan :cherry::cherry::cherry:Öyle veya böyle.Güzel muhabbet olmuş ben kaçırmışımale:
allahtan kaçırmışın baba,yoksa atılırdık burdan :cherry::cherry::cherry:

allahtan kaçırmışın baba,yoksa atılırdık burdan :cherry::cherry::cherry:
ya espri yaptık alicim yaw,atıldık,kendimiz çıktık,askıya alındık sonuçta hepsi aynı noktaya çıkmıyormu??Yav sen deme bari atıldık diye.Kendimiz ayrıldık.Sen atıldın,Biz ayrıldık Nosscu,Ben,Speedycew.:bounce:
sahi sen bi topik açıyordun ne oldu????????????????
görmezden gel pınar boşver bu aşkın sonu yok :mrgreen:
big babol dudağından öpmeye çalışır, mete kucaa gel der, gsx pro yavrum benim der, öbürü artçın olayım der, can öpüşelim der...
bilemiyorum artık ben murattan şüphelenmeye başladım sankim :queen::queen:
big babol dudağından öpmeye çalışır, mete kucaa gel der, gsx pro yavrum benim der, öbürü artçın olayım der, can öpüşelim der...
allahtan ben bişiii dememişim:cherry::cherry::cherry:big babol dudağından öpmeye çalışır, mete kucaa gel der, gsx pro yavrum benim der, öbürü artçın olayım der, can öpüşelim der...
allahtan ben bişiii dememişim:cherry::cherry::cherry:
Ekamba 1000RR resimlerin felan hoş güzelde bunun senin gitmeyen R1'inle ne alakası var anlayamadım.:cherry:
Üstünde ben olduktan sonra 1000RR da olsa gitmez, R1 masum mu demek istiyorsun?
Eğer öyleyse haklısın. :queen:
Len Pınar hanım uğraşmayınız benimle, geliyo yirmibir kardeş ona göre!::ranntign::ranntign::ranntign
sana tek birşey söylüyor ve polemiğe nokta koyuyorumEkamba 1000RR resimlerin felan hoş güzelde bunun senin gitmeyen R1'inle ne alakası var anlayamadım.:cherry:
Üstünde ben olduktan sonra 1000RR da olsa gitmez, R1 masum mu demek istiyorsun?
Eğer öyleyse haklısın. :queen:
wallaha bişiii demeye gelmiyorAha biriside yavru kuşum dedi :queen::queen:
sana tek birşey söylüyor ve polemiğe nokta koyuyorum
eğer r1i topspeed de geçecek birtane honda 1000rr warsa buyur al gel.adresim belli
geçtiğin an anahtarım senindir:cat::cat:
haaa ben r1 anahtarı almam diyorsan hemen sıfır km de 2007rr1000 alıyorum sana ok:cat:daha söyleyecek pek bişiim kalmadı sana:cherry::cherry::cherry:
hodri meydan sanaee hadi bekliyorum ama
wallaha bişiii demeye gelmiyorşimdi bizde mi ondan olduk,şu deddiğinden hani:silent::cherry::cherry::cherry:
Yalnız bambunun mesajlarına baksanıza bi..
adam siteye girer girmez ayeye yazmış, 4 mesajından 3 ü ayeye biri de o topicte olduğu için :queen:
banlarım bak seniNedense senden başka bununla ya da kimliğimle ilgilenen yokgeymisin kızım sen :queen::queen: