Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o ne lan...ser mareşal...Osmanlıdamı yaşıyon olm...o ne Far4scamı Arapcamı belli değil...kesin gogılda çok aradın bunu...

Pınar apla aye ve cartman ekürisi dışında pek muyatap olmuyon kimseyle...gücümüze gidiyo yane...:salut:

nası Mehendis beg sin sen...ederi 2 dene 1000 RR...off nasıl eğitim sistemidir kine bu...herkeş mehendis olmuş...

olm sabah sabah amma takıldın yaw. ilgilenmio işte senle. anla artık....seni görmek için gece 1:30 a kadar kalsın mı forumda.....

ula kostantinopolis veledi, has kıpçak Türk'üyüz biz.

hadi len ordan atma...Pontuslusun işte...ataların EOKA cı...Karadenizi Rusyaya kazandırmak için savaşıyon...yeme bizi şimdi...:p

te bee gapçık ağızlıı beyavv dese ya biri bana...özlemişim...ama has Trakyalı desin bunu...:cherry:

Son düzenleme:
hadi len ordan atma...Pontudsusun işte...ataların EOKA cı...Karadenizi Rusyaya kazandırmak için savaşıyon...yeme bizi şimdi...:p

te bee gapçık ağızlıı beyavv dese ya biri bana...özlemişim...ama has Trakyalı desin bunu...:cherry:

bu gün çok şugarsın be pandam benim. ne o çinganeleri seversin galiba. gel bak edirneye kaynıyo onlardan hade mah gogoşola tadaptu.:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne bilim işte...hislendim bi an...:salut:bizide sev...okşa...:salut:

Allah gözünü doyursun be abi, senin sevilip okşandığın kadar kimi sevip okşamışlar şurda.

Ne kadar içten ve samimi kitlemişler sana, farkında değil misin. :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallaa muratı dövüyorum eğer hislendiysen senide dövebilirim :queen:

Burdan yetkililere çemkiriyorum, daha neyi bekliyosunuz.:p

Şiddete maruz kalıyorum, tatlısu motorcusu sığınma evleri açılsın artık.:p

Allah gözünü doyursun be abi, senin sevilip okşandığın kadar kimi sevip okşamışlar şurda.

Ne kadar içten ve samimi kitlemişler sana, farkında değil misin. :queen:

sizin o pis kaba elinizle Pınarrın elcağızı birmi kine...hadi ordan kaba saba adamlar...size ayakkabımı boyatmam ben...:cherry:

vallaa muratı dövüyorum eğer hislendiysen senide dövebilirim :queen:

valla ben kırbac isterim..bananee...bananee...:p

mete yazmıyım yazmıyım diyim ama duramıom. hep objektifler sende, mikrofon sende olsun istiyon.hep ilgi, alaka aman mete beyler gelmiş tavrı istiyosun ama olmaz metem olmaz yigidim. halkın yeni yüzlere ihtiyacı var? halk seni istemio artık kabul et bunu....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sizin o pis kaba elinizle Pınarrın elcağızı birmi kine...hadi ordan kaba saba adamlar...size ayakkabımı boyatmam ben...:cherry:

valla ben kırbac isterim..bananee...bananee...:p

Anladım ben onu, senin canın Fürekin kobra dansını istiyor abicim.

Dansı hariç.:queen:

Burdan yetkililere çemkiriyorum, daha neyi bekliyosunuz.:p

Şiddete maruz kalıyorum, tatlısu motorcusu sığınma evleri açılsın artık.:p

ya Pınarr dan şiddet görenler nolcek? sıgınaklar inşa edilmeli senin gazabından korunmak için....MorÇatı oluşumunu göreve caarıyorummmmm

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete yazmıyım yazmıyım diyim ama duramıom. hep objektifler sende, mikrofon sende olsun istiyon.hep ilgi, alaka aman mete beyler gelmiş tavrı istiyosun ama olmaz metem olmaz yigidim. halkın yeni yüzlere ihtiyacı var? halk seni istemio artık kabul et bunu....

Mikrofonu şekil itibariyle seviyo o, bırak asa onda kalsın. :queen:

ya senden şiddet görenler nolcek? sıgınaklar inşa edilmeli senin gazabından korunmak için....MorÇatı oluşumunu göreve caarıyorummmmm

Ne şiddeti abi, kedi yavrusunun motosiklet kullanabileniyim ben, şiddet kısırıyım, evcilim.:p

Mor çatı altına giren bizden değildir.:queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar