Artık Kafayı Yiyorum

Arkadaşlar inanın sabahtan beri forumu okuyorum ama çıkamadım işin içinden.
Şimdi bütçemiz belli acaba

yamaha ybr 125 sıfır mı 3.099 ytl
honda cbr 125 mi (ikinci el)

Yamaha güzel geliyor ama ben gösterişli de olsun istiyorum siz ustalar ne dersiniz.Denizlideki motorcu dostlar yamahadan şaşma diyor.Ancak Hondanın duruşu bana daha çok hitap ediyor.Bundan önce yarı otomatik vites yamaha scooter tarzı 125 liğim vardı.
Ben napayım hangisini alayım.2.El ne derece güvenlidir?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar inanın sabahtan beri forumu okuyorum ama çıkamadım işin içinden.
Şimdi bütçemiz belli acaba

yamaha ybr 125 sıfır mı 3.099 ytl
honda cbr 125 mi (ikinci el)

Yamaha güzel geliyor ama ben gösterişli de olsun istiyorum siz ustalar ne dersiniz.Denizlideki motorcu dostlar yamahadan şaşma diyor.Ancak Hondanın duruşu bana daha çok hitap ediyor.Bundan önce yarı otomatik vites yamaha scooter tarzı 125 liğim vardı.
Ben napayım hangisini alayım.2.El ne derece güvenlidir?
Git 0 ybr al arkadaşım..... Ne düşünüyon....:cat:

meraba teodor ilk önce tarzını belirlemelisin...ileride supersport'mu kullanmak istiyosun yoksa sport turing,enduro yada naked tarzı bişeymi...cevabın supersport ise düşünmeden CBR125, ama yok race tarzım değil diyosan YBR125...

ikinci el konusuna gelince benim iki motorumda ikinci eldi ve çok temizdi...ilk önce sen gördükten sonra iyi bir ustaya gösterip onayını aldıktan sonra ikinci el motor alınır neden alınmasınki...

Teşekkür ediyorum
tarz konusunda şöyle bir durumum var.Ben doğa fotoğrafçısıyım ve işim gereği Denizliden kısa yolculuklara çıkıyorum.Elbette motorla dağ bayır dolaşmıyorum ancak fotoğraf ekipmanlarımı çanta gibi bir şeylere koyup götürebiliyorum.
Açıkçası benim tarzım bu diyemiyorum,ihtiyacıma hangisi daha uygunsa.

Şahsi fikrim 0 ybr alman yönünde... Olay sadece motosikleti almakla bitmiyor. Allah korusun kazası var yedek parça olayı var. İstersen iki modelinde yedek parça fiyatlarını bir araştırıver karar vermende yardımcı olabilir :)

honda cbr 125r güzel motor ama honda da yedek parçalar çok pahalı. ben sana derimki ybr 125 le basla ondan gerekirse nx4 falcon falan yaparsın bizim bi arkadaş yaptı hiç te sorun yaşamadı. ybr 125 kullan 4 5 ay sonra honda nx4 falcon yada hyosung gt 250 comet veya gt 250 R yaparsın. akıl bizden sermaye ve tercih senden :wiinkk:

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için başınızı ağrıttım.
Eksik olmayın.

tarz belirlemek konusuna katılıyorum.Ama bence ybr 125 tercih et.ikinci el alacağına sıfır motor alırsın satarkende hiç daha az zorlanrsın.cbr125 i herkes tercih etmeyebilir ama ybr her türlü gider.Daha sonra 500'lük bi makinaya geçersin.

Teşekkür ediyorum
tarz konusunda şöyle bir durumum var.Ben doğa fotoğrafçısıyım ve işim gereği Denizliden kısa yolculuklara çıkıyorum.Elbette motorla dağ bayır dolaşmıyorum ancak fotoğraf ekipmanlarımı çanta gibi bir şeylere koyup götürebiliyorum.
Açıkçası benim tarzım bu diyemiyorum,ihtiyacıma hangisi daha uygunsa.

teodor çanta takmak için YBR125 ve CBF150 daha uygundur...CBR125'e taktığın çanta motorda acayip sırıtır...bence sıfır alacaksan CBF150 veya YBR125 sana uygundur...ancak bütçeni biraz daha zorlayabilirim diyosan o zaman ikinci el CBF250 tavsiyemdir...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

szr

Bence 0 Ybr al , 2.ellerle uğraşılmıyor ; 2 .el i şöyle tavsiye ederim çok çok iyi tanıdığın güvenebileceğin bi kişi satıyorsa ondan alabilirsin ; karşılıklı sevgi saygı ve güvenin çok az olduğu şu dönemde 2.el e bulaşma al bi 0 gönlün rahat paşa paşa gez...

3099 ytl ybr 125 için çok iyi fiyat

normalde liste fiyatı 3499 ytl:cat:

dostum 0 al rahat rahat rodajını sen yap servisine sen götür.için rahat olsun en azından.bilemessinki önceki kullanan nası kullandı bu motoru.şimdiden hayırlı olsun.

dostum illa ki yarış tarzı birşey diyorsan 2.el 5000 km yi geçmemiş bir cbr 125 seni pekte pişman etmez.(2007 modelleri harika)

ama naked istiyorsan dere tepe düz diyorsan SIFIR bir ybr 125 al. kafan rahat olsun.

sıfır ybr ye 3100 ytl para vericeksin satarken 1500 veya 2000 ytl ve gidicek ama cbr 2.el alırsan 3000 ytl civarına alıcaksın satarkende 3000 ytl civarına satıcaksın ya 2.el ybr al yada 2.cbr al bence cbr125r alman daha iyi daha karizmatik

Tamam o zaman ben Yamaha alayım yarın.Kafamda,rüyalarımda rahat etsin.Teşekkür ederim samimiyetiniz için.
(Buradaki bayi herşey dahil 3.099 veriyor.)

2side çok güzel motor. ama CBR nin daha güçlü olduğu bariz ortada. Ayrıca YBR de hiçte fane bir motosiklet değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar