Mont için bütçeni yaz da ona göre bişeler önerebilelim... firestarter
cakal45' Alıntı:cbrlarda titreme olayı nsl ybr ye göre hiç binmedim(cbrye)
cakal45' Alıntı:birde hız olarak kaç yapıyor 170 diyen var 140 diyen var 130 bile zor yapıyo diyen varc
Ben Held marka 4 mevsim mont kullandım, kaliteli ve sağlam bişiydi, fiyatı 250ytl idi, şimdi kaçtır bilemiyorum. mont gerçekten iyi ama CBR 125 e gitmiyor.FireStarteR' Alıntı:siz ne marka mont kullanıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim...
D C R' Alıntı:Derbi GPR 125 ile CBR 125 arasında kararsızım ya
Derbi'ye aşık oldum desem yeridir ama içimden bi ses CBR diyo
HELD 6666 modelini tavsiye etmek istiyorum..
Tipi çok hoşuma gidiyor..
Görkem'in montu "rev'it rs2" olması lazım. Deri mont ben de ondan almayı düşünüyorum fiyatı 450 euro peşin bastırırsan 400 euro'ya kadar düşerler...
tipi benimde çok hoşuma gitti.korumaları falan nasıl iyi bi mont mu acaba sağlam bişey olsun istiyorum almışken...
pahalıymış ama güzel mont..
Biraz daha aç kalıp ondan alırdım ben olsam...Yakından gördüm korumaları falan da gayet iyi.Zaten deri en iyi korumayı sağlıyor şanssız bir durumda.Gövde kısmında delikler vardı genel olarak yazlık kullanım için, ama zannedersem deliksiz modeli de var.Gerçi görkem yanında su geçirmez yağmurluk taşıyordu onu giydin mi al sana kışlık![]()
kararımı verdim.... ehliyetimin işleri bittikten sonra alacaım motor cbr 125![]()
bence bu held 666 mond guzel dıger montlar yagmurluk gıbı durup parlak parlak gorkemın montu gıbı deri olanlar guzel ama fiyatlarıda ona gore bence en ıyı alıncak mont held 666
al al şimdiden hayırlı olsunbende ocak-subat arası alcam şimdıdem korumalıklerı secmeye basladım mont held 6666 karar verdım ama kask bulamadım
sızın kullandıgınız kaskların marka ve modellerı nedır ?