şöle bir seferhiar turu

ümmet abi başlamışın gezilere tabi buradakilerin canı cıkıyor başta benim hade bakem allah yollarını acık etsin kazasız belası inşallah gezersin karamana uğrarsan beklerim

valla aynı soruyu benim de sormam lazım. Alp_tunay niye bizim haberimiz yok abicim

bence pek yakışmamış motor döküntü gibi görünüyoo

1) türkiye'yi dolaşan bi makine için(çin menşeili üstelik) hiçte fena değil

2)sendede çinli bi racing(üzerinde öyle yazan ) bir motosiklet var

3) ümmet abinin altındaki makinenin km sini bi sor istersen (ben söylemeyeyim)

4) diğer yazdığın mesajlarıda okudum sitede , genelde olumsuz ve sert yazılar yazıyorsun,tabiki eleştirebilirsin ama kıramassın(buradaki çoğu insan yüzyüzede tanışmış kaynaşmış insanlar)

5) daha tanışma topiği açmamışsın dikkatimide çekti ...
nerdesin ismin cismin ne bi bilelim

ümmet abi bu arada hayalet gibisin :) bi an orada bi an burada ,fotolar için teşekkürler, işlerimin yoğunluğundan pek siteye giremiyorum tarkan'ıda uzun zaman sonra sayende resimlerden de olsa görmüş olduk(yaşıyormuş) :)

dostları özlemişim...

ilk fırsatta izmir'e geleceğiz hasret gidermeye arkadaşlar.

yada MANİSA-MT olarak bi toplantı organizasyonu yapacağım...

vesile olur tekrar bi arada hoş vakit geçiririz...

bence pek yakışmamış motor döküntü gibi görünüyoo

hayırdır kardeşim motosikletle ilgili olarak bu lafı etme cesaretini nerden buldun kendinde. Sen yenisin galiba. ümmet abiyi de tanımıyorsun sanırım. Aman diyeyim dikkatli seç kelimelerini. Burda öyle ahkam kesmelere dayanamayız

güzel gezi olmuş bende gezdim bayramda bir topic patlatıcam yakında ;) :D

Ellerinize motorunuza ayağınıza sağlık Ümmet abi. Ümmet abi son 2 resimde motorunun ön sağ tarafında kırmızı kafalı Kurtmu yoksa Kaplanmı anlamadım o ney ? Hangi servisin yada firmanın ve hangi şehirde Öğrene bilirmiyim. Daha önce birinin daha motorunda görmüştüm ama ney olduğunu unuttum... ??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla aynı soruyu benim de sormam lazım. Alp_tunay niye bizim haberimiz yok abicim

Valla wallacem benimde haberim yoktu... Anında karar verildi.... Kalk gidelim oldu.....

Planlı olsa haber vermezmiydik... Aşkolsun ... Ben öyle şey yaparmıyım....:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cartman´isimli üyeden Alıntı
cok yagmur yagıyormuydu ümmet abi?zor olmuyor mu yagmurda kullanmak?
ümmet agbi bi yanlışımız mı oldu ? herkese cwp verdin bu kardeşine 2 satır cwpı cok mu gördün... kestane kebap, acele cevap.... :=)

yok ya neyanlışı dalgınlığıma gelmişl özür.genelde cevap veririm...yağışlarda alıştım artık yavaş gidince sorun olmuyor.

ümmet abi çok güzel çıkmış resimler sende olmasan napacağız bilmiyorum

herzamanki gibi gezmişsin ümmet abi paylaşım için teşekürler.bende yağmurlu havalardan korkmuyorum kullanıyorum seni böyle görünce:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ummet abi ozgurle oymeni nerden buldun ? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi msn acık degil niye

Ben bu motur ikidir bizim sitede ( Başakşehir ) görüyorum Benim motorum yok ama sayfanın sıkı takipcisiyim. Yan binada iki motor var biri BMW diyeri yamaha her sabah hayran hayran bakip iç geciriyorum ama neten bildigim bir motor gorunce bir baska oldu 35 KFB 62 plakali motor sahibi Sanirim ( Ümmet abi ) cok selamlar sitede komşularida tanimiyorum ama burdan onlarada cok selam.

Helal olsun abi,allah kaza bela vermesin inşaallah,nasipse bir gün bende çıkcagım böyle bir tura....Turlayacagım tekerlegin döndügü her yeri,akacagım çoşkuyla yollara,selamlayacagım herkesi,konaklayacagım dogayla içiiçe yaşayacagım..Ahhh Ahhhh.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar