Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
@Syriana

Hocam seni ne zaman görsem hangi race senin diye sorasım geliyo, belki kızıcan ama sende race kullanıcısı tipi var.:cherry:

Murat giydiğim monttan kaynaklanmasın o :p şaka bi yana racelere bir türlü ısınamadım abi belkide motoru 4 mevsim kullanmak istediğimden kaynaklanıyo bu...kış gelince race yalan oluyo çünkü...en favori sınıfım sport turing sanki aralarında çok fark varya desene...:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pınar artçı olmaz Aye efendi. Hele sana hiç olmaz. Canımı sokakta mı buldum ben 3 aylık yeni yetme motorcunun arkasına bineyim :p

büyük konuşma allah düşürmesin artcı oluverirsin sonra ama aye olmaz deme düşmez kalkmaz bir allah birde zaten 2 teker düşmek daha kolay :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım tüm hayatım boyunca bi scooterım olmaz maxi scooterım bile olması iğrenç yaratıklar :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat giydiğim monttan kaynaklanmasın o :p şaka bi yana racelere bir türlü ısınamadım abi belkide motoru 4 mevsim kullanmak istediğimden kaynaklanıyo bu...kış gelince race yalan oluyo çünkü...en favori sınıfım sport turing sanki aralarında çok fark varya desene...:cherry:

Aslında çok bir fikrim bilgim yok ama geçen gün gettiğim servisin ustasıyla sohbet ediyorum.

Motosikleti 1100xx ve bana dediki 1000RR'lara nal toplatıyorum, hiç biri beni yakalayamıyor.:silent:

Sonra baktım motoru pert yatıyo içerde, geçmiş olsun hayırdır dedim.

Arkadaş hakkını ver hakkını diyince otobanda üstünde ayağa kalktım dedi.

Eee dedim? Ben düştüm motor gitti bariyerlere girdi diyo.:p

Ve sanırım 1100xx, sport touring sınıfından olan bir alet.

Yani evet haklısın mesele sadece beğeni meselesi, taşıdığımız risk 50kmh'i geçen her alette aynı, tabiki normal bir pskoloji ile. :)

Bu arada bugün hava biraz güneşli, bende günlerdir uzak durduğum motorumla sinek avına çıktım.

Tüm tehlikesine rağmen muhteşem bir şeyyy, hiç olmuycaksa scooter olsun ama olsun, bağımlısıyım abi.:queen:

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
arızalı olsun,
önemli değil moped olsun,
yeterki benim, benim motorum olsun..............:)

Banana Chopper,cruiser moped'leri saymıyorum bile.2 hafta önce Suzuki Marauder anahtarı uzattılar bir dene diye.Sonuç denemedim bile:bounce:

Motosikleti
Dl650vstorm
en sevdiğim motor criuzer tipi 2. scooter çünkü kullanımı çok rahat ve titreşim yok en sevmediğim racer tipi motorlar ne o öyle kamburun çıkmış vaziyette sürüyosun motor birazda keyif işi yav hem ben hız meraklısı deyilim belki onun da etkisi var.:bounce:

Motorum olsun, çamurdan olsun.
Ne olursa olsun, benim olsun.
Beni gezdirsin, onu seveyim, yıkayıp parlatayım, çizilince üzüleyim.
Anahtarını yastığımın altında saklayayım, ilk gece tüm mahalle uyurken inip bakayım naapıyo diye..

:queen: :queen: :queen: :queen:

Motorum olsun, çamurdan olsun.
Ne olursa olsun, benim olsun.
Beni gezdirsin, onu seveyim, yıkayıp parlatayım, çizilince üzüleyim.
Anahtarını yastığımın altında saklayayım, ilk gece tüm mahalle uyurken inip bakayım naapıyo diye..

:queen: :queen: :queen: :queen:

arkadaş son sözleri söylemiş.:cat:

insanın içinde motor aşkı varsa hiç fark etmez marka model.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
büyük konuşmamak gerekir ne duruma düşeceğimiz belli olmaz...

hiç fark etmez ne gelirse binerim...sonra yollarım başkasına binerim sorun teşkil etmezzzz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar