Skygo sg125-30 Racing

beyler bır motor arastırdım cok hosuma gıttı 125 cc hondacbr125 e benzıyor çullas grup dıye bır fırma getırıyor bana cok hos geldı fıyatı ıse 1900$ yanı 3000 ytl den az 1 yıllık kaskoda bedava:cat: internet sitesi
http://www.cullas.com/motor/

Teknik Verileri

Maksimum Yük (Kg) : 160
Net Ağırlık (Kg) : 140
Boyut (mm) : 2025x745x1130
Aks Mesafesi (mm) : 1330
Yerden Yükseklik (mm) : 150
Maksimum Hız (Km/h) : 95
Motor : 125cc 4 zamanlı su soğutmalı tek silindirli motor
Benzin Deposu (Lt) : 13
Yakıt Tüketimi (1/100 km) : 2,2
Maksimum Güç (Hp / Devir) : 13,6/8500
Motor Modeli : 156MI-2
Çalıştırma : Elektrikli/Vurmalı
Akü : 12V-7Ah
Fren : Ön:Disk Arka:Kampana
Fren Tipi : Ön:El Arka:Ayak
Teker : Ön:2,75-18 Arka:3,00-18

Garanti'den Çıkma Nedenleri Aşağıda Listelenmiştir Garanti Ürün Sigorta Dosyası İndirme
Motorun yağsız çalıştırılması
Periyodik bakımlarının zamanında yaptırılmaması
Yetkili servisler dışında bakım ve onarımını yaptırmak
Taşıma kapasitesinin üzerinde yük taşınması
Kazalardan dolayı oluşacak hasarlar
Yanlış yakıt kullanımı
Onarımlarda orjinal yedek parça kullanılmaması
Hava filtresinin zamanında değiştirilmemesi

Super Moderator
Daha önce ben de fuar topiclerinden bir tanesine fotoğraflarını koyup hakkında birşeyler yazmıştım.Sınıfındaki motosikletlere göre biraz daha değişik ve biraz daha iri görünüyor.

Super Moderator
Skygo SG125-30 modeli:
skygoracing18jb.jpg

sakygoracing26vk.jpg

sakygoracing34cu.jpg

sakygoracing44zt.jpg

sakygoracing59xm.jpg

lifan nın malları genel olarak güseldir...
üretici firma lifan dikkat çekerim...

Super Moderator
Çin'in en büyük motosiklet fabrikalarından biri Lifan.
Çok beğenilen motorları ürettiği gibi, çok fazla sorun çıkaran motorlarda da Lifan imzası var.

ben begndım PcKopatGhostrider begendım dıyor keske cbr125 almadan once krsıma cıksaydı bunu alırdım dıyor oda cok begenmıs:p

yav sen bana msn de ole demedınmı belkıde yanlıs anlamısımdır

bu aleti alan kullanan varmı şimdi topici hortlatmışsınız demeyin bugün karaköyde çullasta gördüm alet güzele benziyor fiyat da 2680 ytl+plaka ve galiba 1 yıllık kasko hediye.kullanan varsa yorumlarını bekliyorum fiyat oldukça hoş ve çok kaslı bir alet.

kullanan hiç görmedim ilk defa burda gördüm topik açıldığı sırada ben mersindeymişim :) Makina iyi görünüyor aynalar ön kafada sinyaller grenajda alanın pek bir beklentisi olmamalı görüntü için çok güzel bir motor ayrıca 125cc su soğutmalı bide büyük görünüyor işte görüntücü 125cc için çok güzel :)

abi sitesi açılmıyor bende ama alet güzel gibi yav :) bu makina ulaşabilceğim site varsa msj atarsanız özelden sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çalıştırma : Elektrikli/Vurmalı
bu motor adamı üstünden atar baksana nası çalışıyo :..: şaka maka ayaktan marş lı yerine vurmalı yazan bir grubun motorunu almak istiyosun dikkat et......

grenajın alt kısmındaki MOTOR yazısı beni büyüledi.

bakın bakın aletin motoru bu kısımda dercesine gözümüze sokmuşlar! :p

bu aleti alan kullanan varmı şimdi topici hortlatmışsınız demeyin bugün karaköyde çullasta gördüm alet güzele benziyor fiyat da 2680 ytl+plaka ve galiba 1 yıllık kasko hediye.kullanan varsa yorumlarını bekliyorum fiyat oldukça hoş ve çok kaslı bir alet.

Satış-servis sorumlusu arkadaşım senin için detayları sorarım (arızaları çözdüğünden alınıp alınmaması durumunu açıklar:))üstelik genel bir fiyat indirimi yaptılar,şimdi alınabilir düzeylerde,

abi sitesi açılmıyor bende ama alet güzel gibi yav :) bu makina ulaşabilceğim site varsa msj atarsanız özelden sevinirim..

Karaköy bana 5 dakika ve hergün hemen hemen önünden geçiyorum nedenini niçinini sorarım ,nasıl ulaşabileceğini söylerim:)

grenajın alt kısmındaki MOTOR yazısı beni büyüledi.

bakın bakın aletin motoru bu kısımda dercesine gözümüze sokmuşlar! :p

Nova alemsin geçengün motora bakıp 200cc lik olsa daha iyi olur demiştim ama MOTOR a dikkkat etmemişim özellikle inceleyeceğim:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin malımı aman aman uzak durun abi 2 000 ytl ye dahi değmez git bi ybr al sonra pişman olma markadan vazgeçmemek lazım...

abi ben kullanıcısıyım ve çok dehşet bi motor şu ana kadar hiçbir rahatsızlığını görmedim çook memnunm walla fiyatta ii daha ne herşeyiyle süper manyak makina

abi ben kullanıcısıyım ve çok dehşet bi motor şu ana kadar hiçbir rahatsızlığını görmedim çook memnunm walla fiyatta ii daha ne herşeyiyle süper manyak makina

neresi " dehşet " anlamadım , ben iki adet gördüm şimdiyte kadar kanuni racer ın aynısı bir tek kafa granajı çift far ,aynı motosiklet lerin değişik markalar la pazarlanması o kadar .......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar