Müzik Klibinde Motosiklet ve Çizgi Animasyon...ZAKKUM (ROCK)

http://www.youtube.com/watch?v=S7IuoEqqhbw

evett evett bu bir motosiklett...çizgi animasyon yapmışlar...ağırlıklı olarak motosiklet var...değişik bişey olmuş...rockıda sevmem ya...içinde motosiklet olunca paylaşalım dedik...bir hıp hopcı için bu bir eziyet...:salut:

bu arada sağda solda alıntı yapan olursa benden aldığınızı yazıverin yav...üşengec adamlar...hem yürütüyonuz hemde kaynak belirtmiyosunuz...ayıp diye bişi var...:bounce::cherry:

bunlar muhtemelen üniversiteli grup...acaba Üniversiteye kayıt olurken bir yeminmi var...Hipokrat yemini gibi...

RAKCI YEMİNİİ...

İlk yılımda çömezliği attıktaaannn sonraaa 2.yıl kafa dengi kankalarımlaaa bir rak grubuu kuracağımaaaa anddd içerimm...kurmazsak ne olayım...ve muhtemelen arkadaşlar 2 yaşında gitar çalmayı öğrenmiş oluyorlar...

rock eğitimli gariban müziği bence...bir tabu...okuyan cebinde beş kuruş para olmayan üniversite gencliğinin müziği...

ama bir NEV...veya PİNHANİ beni mest edebilmiştir...kavram karmaşası yaratmayalım...öle bişiler paylaşalım dedik...hemen atlamayın...efenimmm rak şöle rak böle diye...rakı neden üğnivcersite gencliği dinler merakım bu...:p

ben kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim...ayırd etmem...mesela pinhani hele bii geaalll hoş bir parça...

http://www.youtube.com/watch?v=VeIkwZvL5HY

adamım Snoop Dogg ne demiş...ne olursan ol hıp hop'a gel...::queen:

Son düzenleme:
Şu teomanın Kont gbi koltukda oturdugu klip degil mi bu :) Ayrıca nerde bu arkadaşların kaskları :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar resim alıp, yükleyip, uğraşacağına, direk koysaydın ya şu klibi be Mete...:)

Linki de yanlış vermişsin zaten.:pr:

[YT]S7IuoEqqhbw[/YT]

yav gelmedi aklıma işte..eyvallah...ama link yanlış değil...

Janti sen sanki kask takıyon ya hayatında...:)

Janticim hakkında duyumlar alıyorum...kask falan takmıyomuşun paşam...

bu arada Kılıçbalığı aimiz napıyo acaba...yokmu Çukurova motorcularının mekanına giden falan paşam...

Hacı evde 5 tane kaskım var takmicaksam nie alim bu kadar kaskı,çiçekmi ekecem :mrgreen:

Yusuf abi (kılıçbalıgı) pek görünmüyor bu aralar.Ya görünmezligin formulunu keşfetti ya da pek ortalarda gezmiyor;kendisini bizde özledik ilgili mercilere duyurulur...

Ayrıca sana ve ailene iyi bayramlar dilerim Metecim :rendeer:

Hacı evde 5 tane kaskım var takmicaksam nie alim bu kadar kaskı,çiçekmi ekecem :mrgreen:

Yusuf abi (kılıçbalıgı) pek görünmüyor bu aralar.Ya görünmezligin formulunu keşfetti ya da pek ortalarda gezmiyor;kendisini bizde özledik ilgili mercilere duyurulur...

Ayrıca sana ve ailene iyi bayramlar dilerim Metecim :rendeer:

şincik cebini aradım ses seda yok...görürsen selamımı iletiver paşam...

seninde bayramın mübarek olsun yakışıklı kardeşim...Kemal Çelikkolu ziyarete falan gidin kanka...size emanetimdir arkadaş...:cat:

Hey Allah'ım ya.. İşin gücün geyik. Başka bişi bilmiyon mu abi sen? :cherry::p
Bu arada ben bu klibi begenmedim.. Vites degiştirmiyorlar bunlar..:queen:

Rakı sadece üniversite gençliğince sevilmez tüm Türkler rakı sever Mete.:mrgreen:

Cloudum muhteşem espiriydi...Yılın espirisi...Cenk Korayın en son rahmete kavuşmasından önceki son espiriside böyle enfesti...:p

paylaşım için teşekkürler mete abi, malum ramazanda bitti bi ara yanına uğrayayımda sabah aldığın böreğinide paylaş benle :mrgreen: gıymalı olsun 5 guruş fazla olsun

paylaşım için teşekkürler mete abi, malum ramazanda bitti bi ara yanına uğrayayımda sabah aldığın böreğinide paylaş benle :mrgreen: gıymalı olsun 5 guruş fazla olsun

Her sabah 07.45 itibariyle Akaretler yokuşundaki KARAFIRINDAN 5 adet poça alırım...4 olursa biri ortak olursa aç kalırım demektir...3 kaşarlı 2 peynirli...herşey monoton be kardeşim...:p

zamanında söylersen sanda alırım ...ama son dakka poça vermeyi sevmem uyuz olurum...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar