Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

LUXOR yazmış:

vefat eden hasan(donniedarko) ile ne kadar güzel bir arkadaşlıkları varmış.hatta hasan necdet abiye takılıyor, "artık yolda beni beklersin değil mi" diye, necdet abi de hasana şu cevabı veriyor
"bugüne kadar hep ben seni bekledim, biraz da sen beni bekle"

Bunu okuyunca aklıma geldi..
Hasan hep geç kalırdı;bu cümleyi necdet abi biz yine bir gün Levent BP'de yine geciken Hasan'ı beklerken de söylemişti.Kader tecelli etti ve Necdet abinin cenaze arabasının şoförü Hasan'ımın cenazesini taşıyan şofördü biliyor musunuz?
beni gören cenaze arabasının şoförü "abi sen misin?"diyince tanıdım.Hasan'ımın ve Necdet abimin cenazesini yine aynı araç ve şoför taşıdı.Allah orada da onları birleştirir İnşallah.Dualarım onlarla.
biri abim biri kardeşim..Mekanları cennet olsun,Allah rahmetini esirgemesin.

Çok düşkündü çocuklarına, bana buraya geldiğinde çocuklarımı nereye götüreyim Tubiş dedi.Aquapark a götür abi dedim, götürmüş çok sevmişler her gün gidiyoruz dedi :pale: Hasan'dan ve ölümünden de bahsetmiştik, hep arkadan gelirdi yavaş yavaş demişti. Hatta lan olum madem hızlı sürmicen sat şunu ufak bişi al derdim dedi :pale: İkisi de çok iyiydi, çok seviyorduk, böyle olmamalıydı :salut::salut:

allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun formun ve ailesinin başı saolsun

007

Necdet abinin cenaze arabasının şoförü Hasan'ımın cenazesini taşıyan şofördü biliyor musunuz?
beni gören cenaze arabasının şoförü "abi sen misin?"diyince tanıdım.Hasan'ımın ve Necdet abimin cenazesini yine aynı araç ve şoför taşıdı.Allah orada da onları birleştirir İnşallah.Dualarım onlarla.
biri abim biri kardeşim..Mekanları cennet olsun,Allah rahmetini esirgemesin.

Muratcım bu olaya hakikaten şaşırdım. Allah ikisininde mekanını cennet etsin. Çok nadir insanlardı. Mutlaka birliktedirler...

Süper Moderatör (BBRR)
Günlerden ne hatırlamıyorum ama sıcak bi yaz günü işte ..

evden işe gidiyorum yaklaşık 200 m ilerde full ekipman iki motorcu etraflarını kese kese gidiyorlar .. aha dedim bunlar dışardan bi yer arıyolar neyse ilk kırmızıda yanlarına yanaştım baktım ist plakalı her iki motorda ..

- Hoşgeldiniz arkadaşlar bi yermi arıyosunuz dedim
- Greennature oteli arıyoruz
dedi necdet takılın peşime dedim ..
-ya sen BBRR mısın dedi sonra ABZAH
- evet dedim ..
ama şaşırdım .. vay be ünüm vatanı kapsamış dedim :)
- Biz erhanı aradık (skullhunter) telefonunu aldık. otele yerleşip seni bulacaktık dedi
- bak dedim ben sizi buldum :p
neyse ben önde muratla necdet arkada otele gittik .. otelin tam önünde bir boşluk var otele gelen müşteri bavulunu falan buraya yanaşıp çıkartıyo sonra aracını parka çekiyo aynı amaçla bu boşluğa motorlarımızla yanaştık.. ama hanzo güvenlik koştu yukardan ..
-len alüü çekin len motorları ordan ...
gibi bir yaklaşımla bize kendince otelimize hoşgeldiniz dedi:)
hepimiz nolduk diye birbirimize bakarken asıl işi turizm ve otelcilik olan necdet atıldı hemen
- Barış varmı başka bulabileceğimiz bi yer ben burada yer ayırttım ama burada kalmam bu hareketten sonra dedi
- Var baba benim tükkana hele bi gidek bisoğuk bişiler içek oradan telefonla daha kıralını daha ucuza buluruz dedim .

bastık sahile indik 3 motor .
Burayı anlatmadan geçemiyecem murat öle bi giyinmişki yaz sıcağında o soyunurken ben fenalık geçirdim . yani full koruma değimi az olur anlatmaya.. plus full koruma diyelim :)

neyse soğuk bişiler içtik bi iki yere alo dedik hemen yeri bulduk .. Murat ya gidelim bi yerleşelim yüzmeye gelelim dedi. aman arkadaşlar bu kadar korumaya burada gerek yok sadece kask yeter dedim .. Murat ısrarla olmaz full koruma diye ısrar eti
1. gün sadece kaksla geldiler ama 2. gün kakskta yoktu :)
yanılmıyosam 3 gün kaldılar burada necdet cbf 500 ünü yeni almış murata yürü ya bi uzun yol yapak sahilde dolaşak demiş taaaa marmarisi bulmuşlar beraberce Murat (ABZAH) gasteci Bizim donidarko"nun çok yakın arkadaşı ve meslektaşı

necdet : dünyalar şirini bir insan hiç bişi yapmamdım daha doğrusu bana merhaba diyen birine yapacağım neyse o kadarını yaptım ..illaa istanbula davet etti gel gezdirecem seni dedi .. gezmeyi seven bi insandı hele yeni motorun hayırlı olsun sohbetinde msn de ne heyecanlı idi cbr1100xx blackbird ünü aldığında
Kayahanın bi şarkısısnın bir bölümü aklıma geldi bu sabah gasteyi okuyup haberi aldığım ve kahrolduğumda "dikenli tellere takılır gönlüm kan ağlar anlatamam, ağlayamam".... gönül bilmem kaçıncı kere dikenli tellere takıldı yaralandı kanadı yine ..Ölüm biz ademoğlu için oysa ama neden bu kadar yakışıksız ..neden yakışmıyo kimseye .. beraber oturduğumuz bir arkadaşı daha ebediyete yolladık .. mekanı cennet olsun .. son nefesinde organlarıyla hayat bağışladı insanlara parçalarını bıraktı aramızda ..
Necdet abim yukarda bir yerde bekliyosun bizi biliyorum ... Ertuğrul, Erhan, Hasan ve sen Necdet abi bekleyin bizi ufka doğru gaz açacaz yine uzayacağız gideceğiz kakara kikiri yapacağız yine.. Hepinizi gözlerinizden öperim
Kardeşiniz Barış ....:rendeer:

Son düzenleme:
Sevgili Barış BBRR ne güzel ağırlamıştın,misafir etmiştin bizi..ne demek az yaptım çok bile yaptın hiç tanımadığın insanlara.ilk gün full korumaydık dediğin gibi sonraki günler Marmaris'in adeti böyle diye teker teker gitmişti korumalar.Ne güzel günlerdi onlar..
Necdet abi bu yaz dedi ki;" Murat,hadi bu sene de gidelim,dolaşalım oraları,Barış'a da uğrarız."benim işler ve Hasan'ın vefatından sonra pek tadım da olmayınca çıkamadım.Keşke çıksaydım tekrar onunla yola.Büyüklerim derdi ki insanı tanımak için yola çıkmalısın.ne mutlu ki tanıdım Necdet abiyi..
Hasan'ın kazasından sonra aklımda hep o vardı.dedim sana de bir şey olmasın.beni bir kere de sen yaralama abi dedim..bizi yalnız bırakıp gittiler Hasan'la..
Allah mekanlarını cennet eylesin..

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun. Kader dualar kaderin önüne geçemedi desenize.

hepimizin başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun :pale:

allah rahmet eylesin tüm regalraptor camiyası olarak başsağlığı dileklerimizi sunar bunun artık bir son olmasını dileriz.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

YARADAN RABBIN ADIYLA.
ONA TÜM ŞEVKATINI TUM YÜCELİĞİNİ İHSAN EYLE.ŞU MÜBAREK AYDA YANINA KABUL ETTİĞİN NECDET KULUNUN MEKANINI CENNET EYLE.
SEVENLERİNE ARKASINDA BIRAKTIĞI GÖZÜ YAŞLI YAKINLARINA SABIR EYLE YARABBİM.

Bu duayı hepimiz okuyalım.Onun için.

Amin.:salut:

Kötü haberi henüz öğrendim. Çok çok üzüldüm. Şaşırdım.
İnsana sanki tanıdığı eşi-dostuna bir şey olmaz gibi geliyor nedense. Oysa ki her şey hepimiziçin..

Yakınlarına baş sağlığı ve sabır, Necdet kardeşime Tanrıdan rahmet dilemekten başka ne gelir elimizden?.

gercekten yikildim be haberden sonra,allah ailesine sabir versin
mekanin cennet olsun abi ...

Haberi gazetelerden öğrendim, mükemmel bir insandı, mekanı cennet olsun, bu ölümler son bulsun. Ard arda gelen kaza haberlerinden dolayı motosikletime binmeye korkar oldum. Trafikteki araçlar çok dikkatsiz, defalarca kazadan döndüm, hepimiz gibi. Aramızdan biri daha ayrılmadan bizi fark etmeliler.

Anısına eski resimlerden bir wallpaper yaptım.

i1247453_necdetabi.jpg

Haberi gazetelerden öğrendim, mükemmel bir insandı, mekanı cennet olsun, bu ölümler son bulsun. Ard arda gelen kaza haberlerinden dolayı motosikletime binmeye korkar oldum. Trafikteki araçlar çok dikkatsiz, defalarca kazadan döndüm, hepimiz gibi. Aramızdan biri daha ayrılmadan bizi fark etmeliler.

Anısına eski resimlerden bir wallpaper yaptım.

i1247453_necdetabi.jpg

Aynı masalarda, benzer bir ilkbahar havasında oturmuştuk Necdet kardeşimle:pale::pale::pale: Gırtlağımdaki yumruğu yutamıyorum bir türlü:pale: Huzur içinde uyu kardeşim, hala inanamamakla birlikte....

çok üzgünüm ama taktiri ilahi hepimiz birgün bi yerde tekrar buluşacagız bu böyle yarım kalmayacak

abımız ıcın cenabı haktan rahmet gerıde kalanlar ıcın sabır mekanı cennet olsun...
trafıktekı motorsıklet dusmanlarını ve bılıncsız 4 tekerleklı soforlerı sıddetle kınıyorumm ve artık yoruldum arkadalar dıkkat edelım ne olur

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun....hepimizin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar