Tüh Çalındı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün saat 17.00 sularında bodrumun kapısının kilidi kesilmek suretiyle 'motosikleti' bölümümde yazan canım bisikletim çalındı :pale:dahada yeni almıştım ne güzel spor yapıyodum neyse cana gelmesin can sağolsun da şimdi hırsız çaldı diyede 'motosikleti' bölümünden o yazıyı silmek zoruma gidiyo ne yapıyım herkeze özendirmek amaçlı o yazı dursunmu?
lazım oldunmu yeğenlerin bisikletini kullancam zaten bikere dadandılar zaten bidaha kısa vadede bisiklet almam
allah hırsızlardan arsızlardan bizleri korusun sevgiler saygılar:)

motor aldığın zaman daha etkili koruma yöntemleri alırsın

geçmiş olsun

asm

geçmiş olsun
bisiklet çalanlar genelde bisikletin çalındığı civarlarda oturanlar(çocuklar) oluyor

benimde bir arkadaşım üşenmeyip iz sürerek bisikletini bulmuştu :)

motor aldığın zaman daha etkili koruma yöntemleri alırsın

geçmiş olsun

teşekkürler zaten motorumu gece kesinlikle otoparktan başka yere çekmem gündüz bile biyere bıraksam direksiyon kilidi ve çelik halatla bağlarım 2002 de arabam çalındı 8 ay sonra terkedilmiş vaziyette bulundu adamlar 17.000km yol yapmışlar hırsızlardan aman aman adamlar gündüz vakti kilidi kesip bodrumdan hırsızlık yapıyolar çocuk deyildir bence

ya motor olsaydı çalınan gene ucuz atlatmışsın

doğru diyosun beterin beteri var şükrediyorum zaten
araba kaskolu motoruda otoparka çekiyorum gündüzleride kilit önlemleri alıyorum herkezde lütfen önlemlerini alsın buna rağmen çalınma olayını düşünmek bile istemiyorum

çalınan mal olsun...boşver....

ya zaten dedilerki kötü bi heberimiz var diye aklımda bin türlü olumsuz şeyler geldi bisiklet denince bende böyle dedim:cat:

Son düzenleme:
bisilete bile tenezzül ediyo artık şerefsizler.::angry2::
geçmiş olsun.

Karaveli Kardesım buyuk geçmiş Olsunn Bunun gibilerinden herşey beklenır neyse cana gelecek mal'a gelsin Canın saolsun Ama işte yıne de insan üzülüyor demesı kolay .... Allaha emanetsın

arkadaşlar toplu halde iyi dilekleriniz için yazanlara veya yazacaklara veyada yazmasalarda benimle aynı düşüncede olanlara çok çok teşekkür ederim aslında amacım herkezin hırsızlara karşı daha dikkatli olmasıydı
insanın tanıdıklarından veya hiç tanımadıklarından iyi dilekler alması çok güzel bişey:)

Neyse Abİm BUNDAN SONRA Daha Dİkkatlİ Olursun Artik.geÇmİŞ Olsun Dunya Mali İÇİn Canini Sikmana DeĞmez:)

abi geçmis olsun ya üzüldüm benimde bikere bisikletimi çalmıslardı çok üzülmüstüm daha 1 haftalık bile deildi allahından bulsunlar ne diyelim :pr:

gecmis olsun karavelioglu, bende arkadasin soyledigine katiyliroum. bisiklet hirsizlari genellikle cocuklar oluyorlar. benim de yalova da yazlikta iken bisikletlerim sayisiz kere calinmis idi, cogunlukla ayni site icerisinde bir yerde terk edilmis sekilde bulurdum.

çingene çocuklar yapmıştır.Allah ından bulsun şerefsizler umarım en kısa zamanda bulursun sen yinede bi çevreyi araştır:wiinkk:

Geçmiş olsun, yaklaşık üç yıl önce bir arkadaşım taksitle aldığı bisikletini
üçüncü haftasında çaldırmıştı, ama unutmanın yolu inadına daha iyisini alıp
daha çok dolaşmak dedi, o aldığı bisiklete hala biniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar