Necdet abimizi kaybettik :( Başımız Sağolsun...

arkadaşlar...neclet aabiyi hayatımda bir kere tanıma şansına nail oldum.Ben ressam/heykeltraşım.Bize bi geyik soru sorarlar her zaman işimizi söylediğimizde.Sen mutluluğun resmini çizebilirmisin???size cevabım şu.Neclet abi yoksa aramızda,tanıyan tanımayan ,cenzesine giden gidemeyen,onun için sadece kulların yapabileceği,bir fatiha oku,o zaman göreceksiniz kalbinizde çizdiğim mutluluğu.....Offfffffffffffffffffffffffffff abi......offffffffffff.....!

arkadaşlar...neclet aabiyi hayatımda bir kere tanıma şansına nail oldum.Ben ressam/heykeltraşım.Bize bi geyik soru sorarlar her zaman işimizi söylediğimizde.Sen mutluluğun resmini çizebilirmisin???size cevabım şu.Neclet abi yoksa aramızda,tanıyan tanımayan ,cenzesine giden gidemeyen,onun için sadece kulların yapabileceği,bir fatiha oku,o zaman göreceksiniz kalbinizde çizdiğim mutluluğu.....Offfffffffffffffffffffffffffff abi......offffffffffff.....!

doğru söze ne hacet ......
merhumun ruhuna fatiha........

büyük randevu nerde,bilmem saat kaçta,
tabutumun tahtası bilmem hangi ağaçta................n.f.k

necdet beye HAK tan rahmet
aile-i efradına sabr-ı cemiller niyaz ederiz......

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarına, sevenlerine, bekleyenlerine allah sabır versin. Artık çok zor geliyor böyle mesajlar yazmak dostlar. Daha da zoru sevenlerine artık sabır dilemek. Lütfen bitsin artık... Ne sevenler sabretmek zorunda kalsın, ne bizler rahmet dilemek. Lütfen dostlar biraz daha amam biraz daha dikkatli olun.

cenazeye katılan arkadaşlar bizim yerimizede dua edin.ailesine tekrar başsağlığı diliyorum.

motosiklet kazasında ölen kişinin organları bağışlandı

Şişli'de geçirdiği motosiklet kazası sonrası kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Necdet Gül'ün organlarının nakledilmesine başlandı.
Alınan bilgiye göre, Necdet Gül'ün kalbi, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan operasyonla, 4 yıldır kalp yetmezliği tedavisi gören Vural Usanmaz'a (47) başarıyla nakledildi.
Gül'ün karaciğerinin ise Özel Memorial Hastanesi'nde bir hastaya nakledileceği bildirildi.
Özel Memorial Hastanesi yetkilileri, karaciğer sirozu hastalığı bulunan İslam Aydın'ın (60) karaciğer nakli için ameliyata alındığını ve operasyonun sürdüğünü kaydettiler.

KAYNAK: MİLLİYET HABER...
abimiz bi anlamda yaşıyor ....mekanı cennet olsun .

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun şimdiden. Yakınlarının ve tüm sevenlerinin başı sağolsun...Çok üzüldüm. Bende az çok tanıyorum Necdet abiyi yeni motorunu aldıgında çocuk gibi mutluydu (şuanki motoru) ilk alıp yanımıza geldiğinde çok mutluydu ve gözlerinin içi gülüyordu çok sevinçliydi hatta eşimle beraber motoruna bakıp inceleyip üstüne binip abi bunu nası kullanıyrosun ya diye espiri yapmıştık gözlerinin içi gülüyordu ben necdet abiyi öle hatırlamak istiyorum kısmetse bende gelicem cenazesine tekrar Allahtan rahmet diliyorum bu mubarek ramazan ayında Allah taksiratını affetsin...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hala inanasım gelmiyor necdet abinin gittiğine
demin eski mesajlarına bakıyorum, blackbird'ü ilk aldığı zamanki topiğine baktım da gene vefat eden hasan(donniedarko) ile ne kadar güzel bir arkadaşlıkları varmış.hatta hasan necdet abiye takılıyor, "artık yolda beni beklersin değil mi" diye, necdet abi de hasana şu cevabı veriyor
"bugüne kadar hep ben seni bekledim, biraz da sen beni bekle"
sevgili hasanın beklemesi sona erdi artık, necdet abi ile beraber gaz açacaklar bundan sonra.her 2'si de bizleri bekliyor olacaklar artık vaktimiz geldiğinde.
Allah Hepsinin Mekanlarını Cennet Eylesin
:pale:

Dayımın cenazesi ikindi namazına yetiştirilecek,daha sonra beykoz bozhaneköyü mezarlığına defnedilecektir.Malesef öğle namazına organ bağışı işlemllerinden dolayı yetiştiremedik.

EMO

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun, herkese sabır diliyorum....necdet abicimm..çok iyi adamdı..ii motorcuydu..mekanı cennet olsun..

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Necdet abimizin
camia için gerçekten büyük bi kayıp...:salut:

Çok zamandır siteye girmiyordum. Bir de girdim ki, bu haberi okudum. Çok geç öğrendim çok. Cenazeye bile gelemedim, helalleşemedik Necdet Abi.

Hepimizin başı sağolsun :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin başımız sağolsun, yakınlarına sabır diliyorum:salut:

Mevlam kendisine rahmet eylesin.Ailesine ve sevenlerine de Allah'tan sabır diliyorum.Başınız sağ olsun.

Pazar gece yarısı İbrahim'in telefonu ile öğrendim hem kazayı hem de Necdet'in vefatını. Oysa ki kazadan bir iki gün önce konuşmuştuk, sözleşmiştik, iftar yapacaktık...Dün cenazesine katılmayı çok arzu etmiştim. Ailesi ile telefonda görüşmüş önce öğlen namazında kalkacağını öğrenmiştim.Tam evden çıkacağım sırada yine ailesinden gelen telefonla cenazenin ikindi namazında kaldırılacağını öğrendim. Ama saat üç de kaldırılması nedeniyle dostumla helalleşemedim bile...
Dostumu kaybettim,
Arkadaşımı kaybettim,
Sırdaşımı kaybettim,
Dert ortağımı kaybettim,
Abimi kaybettim.
Acımın tarifi yok.
Başta sevgili eşi ve hayatta herşeyden çok sevdiği çocuklarına olmak üzere hepimize sabır dilerim.
Mekanın cennet olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar