Paketiniz Var :)

1113741810.jpg

1113741699.jpg

1113741745.jpg

1113741948.jpg

Düşünün bir gün böle bir koliyi yanlışlıkla kargo firması sizin evin önüne bırakıyor :queen:

offffff ne olur amaaa bak şimdi hayallere daldım gitdim harbi çok iyi olurdu

bundan sonra kapıya hep ben bakıcam olurda gelir bizimkiler yanlış gelmiş diye çevirir mazallah kalpten filan giderim.

öle bi paket kapımın önünde olucak ben sewinctenn ölürüm binemem pasa pasa giderek kendimi hazırlayarak alırım =)dükkandan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
küçükken sabah uykudan bikalktım evin içinde gıcır gıcır avrupa hemde, bmx bisiklet babam süpriz yapmış
şimdi yaş 29 acaba şimdide yaparmı böylebi güzellik kapıda şööyle bi 1000lik eduro veya turing elimizi cebimize atmadan arka çantayada yazardım babam sağolsun
nerdee artık büyüdük kendimiz almalıyız :cherry:

Ahh Banada böle bi paket gelseeee Ne forsum olur beee OFF Mahhallede bi tur attım mı var yaaaaaaaa off offf Hayal'i bile güzell be
Allah herkese nasip eder iNŞALLAH (AMİN) :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cope atardım napacam yhaaa :salut:insanın haberleri duyunca gulesi gelmiyor

Mersin İl Temsilcisi
bu motoru açlır
ömür boyu kargo arabalarını takip ederdim
HEP DAHA FAZLASINI İSTE:queen:

evet ama kargo kamyınu hakkında acaip planlar geldi aklıma. zaten ben bu banka soyanları hiç anlamam. abi moto-kargolara saldıran bir grup adam düşünün.... veeee yollarda barikatlar, arkada rossi ( polis rossiden yardım istemiş) bizim elebaşları tek teker arif ve kenan sofuoğlu.... hey yavrum heyyyyyy. holywood senaristi olacak adamım ben...:queen::queen:

fena da fikir değil hani....:bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben sadece Honda VFR 800 Vtek abs varsa bırakın derim yoksa başka kapıya hade.:queen::queen::queen:

ben ilk motorumu alırken bööle kutusunda çıkacak hatta kutusuyla kamyonete koyup evin önünde açarım diye hayal etmiştim. Nerdeee motoru depodan mağazaya teslim alacağım yere binerek getirdiler :p aldığımda 7 kmdeydi. inş ikinci 0 motorumda. çok mu görgüsüzüm? ama ben bir reklamda görmüştüm adam beyaz dragstarın kutusunu evinin önünde açıyordu levyeyle ordan heveslendim işte.

Parasıyla değil mi derim ; açılmamış kutuda istiyorum...

Adamlar telef olsunlar...

:mrgreen:

Evet kutu çok güzelmiş.
Herkese böyle bir sandık lazım.
Evdeki fazlalıkları koymak için yada taşınırken falan böyle sandıklar çok işe yarar.
İçindeki motosikleti çıkarınca bayaa yer açılır. Motosiklet sandığın kullanılabilir alanını öldürmüş. Motosikletsiz olursa daha kullanışlı olur.

:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben istemem abi s s bana göre degil

Evet kutu çok güzelmiş.
Herkese böyle bir sandık lazım.
Evdeki fazlalıkları koymak için yada taşınırken falan böyle sandıklar çok işe yarar.
İçindeki motosikleti çıkarınca bayaa yer açılır. Motosiklet sandığın kullanılabilir alanını öldürmüş. Motosikletsiz olursa daha kullanışlı olur.
:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Hatta o sandıktan bahçeye garaj yapılabilir.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar