bu aralar hemen herşeyden bii haberim!!!
ogün aranızda olamadığım için çok üzgünüm. gaziantepe selamlar.
Merhabalar arkadaşlar. Ben Osmaniye-Kadirli'den Yusuf. Yemeğe airman'ın daveti üzerine ve bir anda alınan bir kararla katıldım. Hakikaten orada bulunan herkesi tanımaktan, orada bulunmaktan çok büyük mutluluk duydum. Gaziantepten gelen arkadaşların emekleri ve ilgileri karşısında, ezim ezim ezildim. Birşeyler yapmak istedim ama her defasında "gerek yok biz hallederiz, siz lütfen rahatınıza bakın" cevabını aldım. Zaten yemeklerin güzelliğini arkadaşlar yetirince anlatmışlar, ilave edilecek birşey yok, tek kelimeyle enfesti.Her kesimden insan vardı ama herkes o kadar alçak gönüllü, o kadar mütevaziydiki...Aslında içimde bu buluşmaya ilişkin söylenecek çok şey, o kadar çok detay varki, ama en belirgin olanı sıcak kanlı abiler ve kardeşler, muhteşem bir yemek, harika bir tatlı veeee kroscu01'in 400 lük krosunu test edişim. Bende de Honda XL 185 S ve Yamaha YZF 750 EXUP var ama bu güne dek bünyem o motora bindiğim 5 dk da olduğu kadar çok adrenalin salgılamamıştı sanırım. Benim için müthiş bir deneyimdi, Adana'dan kadirliye gelene kadar o krosu konuştuk. O heyecanı yaşamama izin verdiği için Abdülkadir abime çok çok teşekkür etmek istiyorum... Tekrardan her şey için, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Selamlar.
kadir abi bu krosun selesi nası bişimiş merak ettim şimdi iice ha iimikrosun selesi benim seleyi taşırmı acaba abi bide ben otursam baksam nası bişi ? :queen:
yavv seni hayabusa çekmiyo beaaaa krosa yazık etmeeee benceee:queen:
kadir abi hakkaten kros başka bi zevk tork heyecanlandırıyo insanıı tabi bu demek değilki kros alacamm hiç işim olmazz:queen::queen::queen::rendeer:
ya biben binmedim heralde o motora ogun,keşke bende binseydim merak ettim şimdi nası bişe die
Erhan abi sana olaşabilmek için elimden geleni yaptımm hatta aydemir abi beni defalarca uyardı ama bi türlü bağlantı kuramadık alp'te tlfn'un yok msn varmı diye düşündümm bu sefer alp piyasada yok falan filenn ama sen müsterihh ol ben katılamayan herkesin yerine yedimmm:queen:Görüşmek dileğiyle SAYGILAR
msn buradaki info bilgilerimde mevcut idi ama kısmette yoksa yapacak birşey yok. iadei ziyarette inşallah eksik olmam iso. çabaların için teşekkürler.
o uğramayı saymıyoruz zaten tekrar görüşmek üzere...
dostum sen bakma ismaile onunda kros için canı gidiyor ama belli etmiyor hayat endro ve krosta krosun selesine oturan başka makinaya binmek istemez.