Gaziantep MT Adana da iftarda..........

bu aralar hemen herşeyden bii haberim!!!

ogün aranızda olamadığım için çok üzgünüm. gaziantepe selamlar.

bu aralar hemen herşeyden bii haberim!!!

ogün aranızda olamadığım için çok üzgünüm. gaziantepe selamlar.

Erhan abi sana olaşabilmek için elimden geleni yaptımm hatta aydemir abi beni defalarca uyardı ama bi türlü bağlantı kuramadık alp'te tlfn'un yok msn varmı diye düşündümm bu sefer alp piyasada yok falan filenn ama sen müsterihh ol ben katılamayan herkesin yerine yedimmm:queen:Görüşmek dileğiyle SAYGILAR

Merhabalar arkadaşlar. Ben Osmaniye-Kadirli'den Yusuf. Yemeğe airman'ın daveti üzerine ve bir anda alınan bir kararla katıldım. Hakikaten orada bulunan herkesi tanımaktan, orada bulunmaktan çok büyük mutluluk duydum. Gaziantepten gelen arkadaşların emekleri ve ilgileri karşısında, ezim ezim ezildim. Birşeyler yapmak istedim ama her defasında "gerek yok biz hallederiz, siz lütfen rahatınıza bakın" cevabını aldım. Zaten yemeklerin güzelliğini arkadaşlar yetirince anlatmışlar, ilave edilecek birşey yok, tek kelimeyle enfesti.Her kesimden insan vardı ama herkes o kadar alçak gönüllü, o kadar mütevaziydiki...Aslında içimde bu buluşmaya ilişkin söylenecek çok şey, o kadar çok detay varki, ama en belirgin olanı sıcak kanlı abiler ve kardeşler, muhteşem bir yemek, harika bir tatlı veeee kroscu01'in 400 lük krosunu test edişim. Bende de Honda XL 185 S ve Yamaha YZF 750 EXUP var ama bu güne dek bünyem o motora bindiğim 5 dk da olduğu kadar çok adrenalin salgılamamıştı sanırım. Benim için müthiş bir deneyimdi, Adana'dan kadirliye gelene kadar o krosu konuştuk. O heyecanı yaşamama izin verdiği için Abdülkadir abime çok çok teşekkür etmek istiyorum... Tekrardan her şey için, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Selamlar.

dostum sen bakma ismaile onunda kros için canı gidiyor ama belli etmiyor hayat endro ve krosta krosun selesine oturan başka makinaya binmek istemez.

kadir abi bu krosun selesi nası bişimiş merak ettim şimdi iice ha iimi :) krosun selesi benim seleyi taşırmı acaba abi bide ben otursam baksam nası bişi ? :queen:

yavv seni hayabusa çekmiyo beaaaa krosa yazık etmeeee benceee:queen:

kadir abi hakkaten kros başka bi zevk tork heyecanlandırıyo insanıı tabi bu demek değilki kros alacamm hiç işim olmazz:queen::queen::queen::rendeer:

ya biben binmedim heralde o motora ogun,keşke bende binseydim merak ettim şimdi nası bişe die

kadir abi bu krosun selesi nası bişimiş merak ettim şimdi iice ha iimi :) krosun selesi benim seleyi taşırmı acaba abi bide ben otursam baksam nası bişi ? :queen:

gardaş nezaman istersen imrinde

yavv seni hayabusa çekmiyo beaaaa krosa yazık etmeeee benceee:queen:

kadir abi hakkaten kros başka bi zevk tork heyecanlandırıyo insanıı tabi bu demek değilki kros alacamm hiç işim olmazz:queen::queen::queen::rendeer:

almasan çok şey kaçırmış olursun

ya biben binmedim heralde o motora ogun,keşke bende binseydim merak ettim şimdi nası bişe die

kısmet olursa bi gün denersin komşu

Son düzenleme:
Erhan abi sana olaşabilmek için elimden geleni yaptımm hatta aydemir abi beni defalarca uyardı ama bi türlü bağlantı kuramadık alp'te tlfn'un yok msn varmı diye düşündümm bu sefer alp piyasada yok falan filenn ama sen müsterihh ol ben katılamayan herkesin yerine yedimmm:queen:Görüşmek dileğiyle SAYGILAR

msn buradaki info bilgilerimde mevcut idi ama kısmette yoksa yapacak birşey yok. iadei ziyarette inşallah eksik olmam iso. çabaların için teşekkürler.

Gaziantep İl Temsilcisi
msn buradaki info bilgilerimde mevcut idi ama kısmette yoksa yapacak birşey yok. iadei ziyarette inşallah eksik olmam iso. çabaların için teşekkürler.

erhan ekledim msn ni ama hep cevrim dişiydin yoksa senin de aramızda olmanı cok istemiştik antep mt olarak....

afiyet olsun çok güzel bir etkinlik olmuş birlik ve beraberliğinizden ötürü sizi kutlarım :cat:

arkadaşlar gezi ve etkinlik tek kelime ile mukemmel olmuş emegi gecen tum arkadaşlara cok ama cok teşekkur ederim saygılar better irfan

Osmaniye İl Temsilcisi
dostum sen bakma ismaile onunda kros için canı gidiyor ama belli etmiyor hayat endro ve krosta krosun selesine oturan başka makinaya binmek istemez.

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum Abdülkadir abi, o motorun selesine oturduğum günden bu yana aklımda hep kros var, ve bir gün kısmet olursa Honda 185 S büyüyüp ağabeyleri gibi o sahalarda cirit atacak. Rabbim kısmet ederse bir gün hacimli bir krosla sizlerin peşine takılabilmeyi çok istiyorum abi. Bu arada biraz geriden takip edecek olsamda şimdiki krosumla da peşinize takılabilirim, geniş kapsamlı kros gezilerinizden mutlaka haberdar olmak ve aranızda bulunmak istiyorum abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar