(ybr125)debraj balatası 4000 km bitermiya??arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen arıza mısın arkadaş...Garip başlıklar açmak zorundamısın.... Dün tek teker yapamıyom diyoısun bu gün balatam bitti diyosun....

Çok dayanmış sana......:pr:

bazı arkadaş lar ken dini motorcu sanıyo gaiba cok bilmişlerde ondan?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
seco drag eminim işin gücün yok sıkılıyorsun da buraya bulaşayım dedin heralde
hadi arkadaşım, burada ekmek yok sana
önce bir forumda nasıl davranılır, nasıl mesaj yazılır onu öğren sonra takıl buralarda millete
cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen arıza mısın arkadaş...Garip başlıklar açmak zorundamısın.... Dün tek teker yapamıyom diyoısun bu gün balatam bitti diyosun....

alp dostum bu adam tek teker yaparak bitirmiş olmasın debriyajı :queen:

Debriyajdır, biter. Gitmeden de biter. Diyorum ben hep debriyajla oyun olmaz diye, dinletemiyorum ki!

Forumdan Uzaklaştırıldı
mohahaahhahahaahhahahaaha :D

ben 1350 de aldım genelde yarım debriyaj kullanıyorum bi sorun çıkmadı şimdiyen kadar 5000 de km. bi sorun çıkartırsada baktırırım :)

alp sitede mod var admin var...milleti fırçalamayı bırak...arıza marıza şikayeti var canı yanmış...sen ukalalık yap diye açmamış topiği...asıl arıza sensin birader işte kabul et...işin gücün geyik...:bounce:

asl dbriya ın bit me nde srn şu olm bilir kull kişi blt yı sıyır ş tır ykn trh te akl ını bş na tpl malıdır ( yazım hatası yok klavyede arızalı değil anlayan anladı )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp sitede mod var admin var...milleti fırçalamayı bırak...arıza marıza şikayeti var canı yanmış...sen ukalalık yap diye açmamış topiği...asıl arıza sensin birader işte kabul et...işin gücün geyik...:bounce:

Yaw sanane olm... Gaz verip durma arkadaşa....:p İşin gücün yokmu lem senin?.....

Biz mod yokmu dedik?.... İlla her konuda olduğu gibi fürekliğini yapacan...:queen:

asl dbriya ın bit me nde srn şu olm bilir kull kişi blt yı sıyır ş tır ykn trh te akl ını bş na tpl malıdır ( yazım hatası yok klavyede arızalı değil anlayan anladı )

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Ancak böyle anlatılabilirdi..........:cat::cat:

Son düzenleme:
Yaw sanane olm... Gaz verip durma arkadaşa....:p İşin gücün yokmu lem senin?.....

Biz mod yokmu dedik?.... İlla her konuda olduğu gibi fürekliğini yapacan...:queen:

:

ülen adam yeni daha burada...alışık değil ne nedir bilmez belki...bişey paylaşmış turp suyu sıkma işte...madem fırça atma yetkin var o zaman bilelim modmusun...ki modlar böle fırça atmıyor ...usülüne göre kitliyorlar...kraldan çok kralcısınız olm...ayıp yakışmaz...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biten debriyaj olsun arkadaşım nolucakki sana bişey olmasın takma kafana yenisini alır aslanlar gibi binersin:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ülen adam yeni daha burada...alışık değil ne nedir bilmez belki...bişey paylaşmış turp suyu sıkma işte...madem fırça atma yetkin var o zaman bilelim modmusun...ki modlar böle fırça atmıyor ...usülüne göre kitliyorlar...kraldan çok kralcısınız olm...ayıp yakışmaz...:bounce:

Bak şimdi kıllandım...:bounce::bounce: Bakımsız rus tarzanıyla alakası varmı bu şahsın tanıyormusun?:silent::silent:

Kesin sizin fake elemanlarınızdan biridir.....:cat:

bazı arkadaş lar ken dini motorcu sanıyo gaiba cok bilmişlerde ondan?
sen onlara kulak asma. ağzı olan konuşuyor işte.

ybr'ler dandik motor. beş para etmez.
sen en iyisi conta al. bitmeyen balata yapmışlar, ondan taktır.

hem tek teker yaparsın, hem de balatan bitmez.
rahat edersin.
fürek ablana sor, yardımcı olsun sana:bounce:

Son düzenleme:
alp neden MOD olmuyor bu şekilde rahat yazamaz o sebepten
aslında sen bu kadar mesajla MOD olmalıymışsın rica etsek acaba seni geyik bölümüne admin yaparlarmı

Bak şimdi kıllandım...:bounce::bounce: Bakımsız rus tarzanıyla alakası varmı bu şahsın tanıyormusun?:silent::silent:

Kesin sizin fake elemanlarınızdan biridir.....:cat:

tanımam etmem valla günahımı alma...kankalarınız artık burunlarından kıl aldırmıyorlar Alpcim...hayırmı şermi...çoluk çocukla muhatap olmak istemiyor herhal...:pale:böle bi 3500 feetlerde gördük sen son kendilerini...:bounce:hadi iyigeceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar