Sen arıza mısın arkadaş...Garip başlıklar açmak zorundamısın.... Dün tek teker yapamıyom diyoısun bu gün balatam bitti diyosun....
Çok dayanmış sana......r:
alp dostum bu adam tek teker yaparak bitirmiş olmasın debriyajı :queen:
alp dostum bu adam tek teker yaparak bitirmiş olmasın debriyajı :queen:
Sen arıza mısın arkadaş...Garip başlıklar açmak zorundamısın.... Dün tek teker yapamıyom diyoısun bu gün balatam bitti diyosun....
Çok dayanmış sana......r:
alp sitede mod var admin var...milleti fırçalamayı bırak...arıza marıza şikayeti var canı yanmış...sen ukalalık yap diye açmamış topiği...asıl arıza sensin birader işte kabul et...işin gücün geyik...:bounce:
asl dbriya ın bit me nde srn şu olm bilir kull kişi blt yı sıyır ş tır ykn trh te akl ını bş na tpl malıdır ( yazım hatası yok klavyede arızalı değil anlayan anladı )
Yaw sanane olm... Gaz verip durma arkadaşa....İşin gücün yokmu lem senin?.....
Biz mod yokmu dedik?.... İlla her konuda olduğu gibi fürekliğini yapacan...:queen:
:
ülen adam yeni daha burada...alışık değil ne nedir bilmez belki...bişey paylaşmış turp suyu sıkma işte...madem fırça atma yetkin var o zaman bilelim modmusun...ki modlar böle fırça atmıyor ...usülüne göre kitliyorlar...kraldan çok kralcısınız olm...ayıp yakışmaz...:bounce:
sen onlara kulak asma. ağzı olan konuşuyor işte.bazı arkadaş lar ken dini motorcu sanıyo gaiba cok bilmişlerde ondan?
Bak şimdi kıllandım...:bounce::bounce: Bakımsız rus tarzanıyla alakası varmı bu şahsın tanıyormusun?:silent::silent:
Kesin sizin fake elemanlarınızdan biridir.....:cat: