Blackpanther sanslısın bak forumun güzel yanıda bu iste .. Bursaya kocaman bir tesekkür bizlerden :rendeer:
Evet Haklısın Uzzy...Forum paylaşım için çok güzel b ir yer.
Ve dediğin gibi Bursaya İstanbuldan selamlar.(asker proğramı gibi oldu

)
selam black panter.....
e-mail ini aldım... salı yada çarşamba günü kargo ile yollayacağım (sağ ayna) kapağını. sevgi va saygılarımla.Tanıştığınızı sanıyorum eğer öyleyse pascha ya da selam ederim.kazasız sürüşler........sevgi ve saygılarımla....SCORPION71..Faik
Tekrar ilgine çok teşekkür ediyorum Scorpion,dediğim gibi verdiğim adrese her zaman beklerim.
Paschaylada tanışmıştık.Gördüğüm zaman selamını iletirim seve seve.Gerçi şu sıralar dışarı adımımı atamıyorum ama

ale:
Saygılarımla.
black valla calısmaların cok hosuma gıttı ama kullandıgın programın adımı 'PHOTOSHOP' valla acıkcası kullandıgın programı edınmek ısterım... nerden bulabılırım yardım edermısn ??
Adaşım dediğim gibi ilk önce PHOTOSHOP proğramını bulman lazım.İnternetden felan indirebilirsin.Tam sürümü olmasa bile şimdilik işini görür diye düşünüyorum.Onun dışında photoshop proğram cd si satılıyor bilgisayarcılarda(orjinali biraz tuzludur).Veya arkadaşlarında felan vardır mutlaka cd si,faraştırabilirsin.
Kullanmasına gelince...ben sana buradan anlatamam karışıktır oldukça.Kurcaladıkça bişiler keşfedeceksin yavaş yavaş.Bende öyle öğrenmiştim.Bide internetde resimli kullanma derslerini felan bulabiliyorsun.Özellikle sanal araç modifiye sitelerine girdiğin zamanda anlatan yerler var neyin nasıl yapılacağını.
http://www.sanaltuning.com/ mesela şu siteye göz atabilirsin.Ama önce dediğim gibi phptoshop proğramını edinmek.
Saygılarımla.
Ha bu arada motorun çok şirinmiş..kazasız keyfli sürüşler dilerim.
Buda sana ufak bi hediyem olsun:wiinkk: