[Kütahya - MT]

Burası bir forum sitesi ve neyi paylaşıma açıp neyi açmayacağıma ben karar veririm.İstemeyen bakmasın.

mtk

yukarıda biri çağırmış ama kimse oralı olmamış.. belki onlardır :p

Burası bir forum sitesi ve neyi paylaşıma açıp neyi açmayacağıma ben karar veririm.İstemeyen bakmasın.

Burada İsmail'e katılıyorum. Bize haber vermeyen kendi başlarına gezmek isteyen
insanların (kesinlikle bize haber vermek zorunda değiller ama güzel bir gezi olabilirdi)
paylaşımları bizim topiğimizde değil genel topikte durması lazım, ayrıca neyi
paylaşıma açıp açmayacağına sen karar verirsin ama bizde o resimlerin linkini bu
sayfada istemiyoruz buda bu kadar basit. Yani bu sayfa tek kişiye veya görüşlere
hitap eden bir sayfa değil... İsmail biraz arkadaşlara sitem yapmış ama senin tepkin
biraz sert olmuş...:silent: bunu anlayamadım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bugün kütahyadaydım hayati beyin yanına ziyarete gittim sonradan mustafada geldi.tabi tel ile zekiilede paslaştık.kandilerine işsatinde bana zaman ayırarak ilgilerinden dolayı çok teşekkürlederim.hayati hocam desteğin için ayrıca teşekkürler.

işte buluşma anımızın fotoları

ümmet abi hoşgeldin hayırlı yolculuklar abi yüregine saglık.

Son düzenleme:

mtk

mtk senin cheetah ali kalfa işhanının karşısında duruyor dimi?

aynen öyle..ali kalfa işhanı arasında.. rs 835

hayati abi biraz sert çıkmışsın fakat koyduğun iyi olmuş; yoksa benim haberim olmuyo böyle şeylerden..

Son düzenleme:
Ümmet hoca asıl biz sana teşekkür ederiz,ayağına yüreğine sağlık...

Şimdiden Tüm arkadaşların Ramazan Bayramını kutluyorum.
Hayırlı Bayramlar...:rendeer:

Almancinin selami varrrr!

Almanyadan Kütahyali hemsolarimin Bayramini candan kutluyorum.
Allaha Emanet olun:bounce:
Selamlar.
:rendeer:

arkadaşlar SLM, öncelikle şunu söyleyeyim önümüzdeki yaz kütahyalılar olarak ne yapmayı planlıyosunuz (2008'de) , ben gedizden aykut bizde gedizliler olarak gezilerinize katılmayı planlıyoruz. eğer gediz e gelmeyi düşünürseniz çok güzel kaplıcaları var örneğin murat dağı kaplıcası türkiyede nadir bulunan doğasıyla havasıyla ve yüksekliğiyle çok iyi bir kaplıcadır gedize 30 km uzaklıkta bulunuyor eğer allah nasip ederse 2008 yazında gedize bir gezi planlıyorsanız muratdağına uğramadan geçmeyin derim... 598KEPEZ

aykutcum mutlaka geliriz biz daha öncede geldik oralara keşke tanışmış olsa idik dah güzel oraganizasyonlar olabilirdi inşallah yine yaparız kardeşim hoşgeldiniz aramıza

murat dağında felan kamp atmıştık gayet eğlenceli geçmişti inşallah bi daha ki sefere hep beraber oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar