Kıs geliyo zincir almak lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar malum kıs yaklastı yakında kar düser..işim geregı (moto kuryeyım) butun gun motor ustundeyım.ozellıkle kendı motorumda kullanmak ıcın ( 251 Mz) su resımlerdekı zıncır we otekı ufak zincirimsi seyden almak ıstıyorum..warmı bulabılcegım bıyer??

o dediklerini siteden biri kendisi yapmıştı bi araştırmak lazım:cat:

Eren ilk resimdeki süper bişi ondan bulmak lazım :mrgreen:

veya yapmak aslında fazla bişi değil bizde zincir var akortlardan dolayıveririz :p

ilk resimdeki gerçekten hoş duruyor, almak lazım dursun kenarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kar lastiği daha iyi bir seçim olmaz mı acaba?
daha pahalıda olmazmı acaba durmadan lastik degistirp durcenmi :mrgreen::cyclopsan:p:silent::pr::cherry::salut::pale::cat::rendeer::wiinkk::farao::bounce::queen:

daha pahalıda olmazmı acaba durmadan lastik degistirp durcenmi :mrgreen::cyclopsan:p:silent::pr::cherry::salut::pale::cat::rendeer::wiinkk::farao::bounce::queen:

Senede 2 defa, havaların dönme zamanlarında değişse yeterli olur bence. Hem motorun yürür aksamı ve vibrasyon açısından da daha isabetli bir karar olur diye düşünüyorum, sonuçta arkadaş şehiriçinde kullanacakmış motoru. Zincir tak çıkar eziyet:p

Neyse yaw, tercih meselesi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kar lastıgını burda kullanmak cok zor..beledıye bazı yolları acıyo bazılarına bakmıyo bıle..bıde kurye oldugum ıcın gırmedıgım sokak kalmıyo..ara sokaklarda karın ustunde zıncır daha ıyı olur dıye dusunuyorm..

bu umranıyedekı yıkamacı necmıye ulasmamda bana yardımcı olabılcek warmı acaba??

Kanka, kar yağsın da hallederiz...
5437tg2.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar