[İZMİR MT] Kaya34 ve Nemrut için Pınarbaşı Yarış Pistindeydik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
47 Nemrut - Hakkı nın motor numarası,188 de Hasan arkadaşımızın numarası ama ona kalmamışsındır sanırım,geç çıktı biraz...Piste çıktığında saat 6 ya da 6 yı biraz geçiyordu.

Maalesef 47'yi hiç yakalayamamışım. Çöptekileri çıkarıp karıştırdım ama bulamadım. :pale:

Dediğin gibi 188'i çekmiş olmama imkan yoktu çünkü 14:30 cıvarında ayrılmıştım. Artık gelecek sefere.

canın sagolsun.

cbf250'nin fotoları var mı bari ?
orada da sitemizden tronic nick'li üyemiz yarışıyordu...

hasan kardeşimin nemrutun ve doktorumun her zaman yanında olacağız gönül isterdiki doktorumda bu yarışı tamamlasın ikinci yarışı olmasına rağmen çok iyiydi sol omuzunda sanırım bir şey yoktur ama şunu unutmasınki sağ omuzunda biz destekçi olarak varız yine şemsiye tutar yine takoz koyarız yine alkışlar yine gönlümüzün en güzel yerinde misafir ederiz şuna inanıyorum izmitte ilk üç içinde nemrut doktor hasanı göreceğiz BOY uda bekliyoruz birde ERHANIN ( skullhunter ) tebrik mesajını okuyabilirsem çok mutlu olacağım

hasan dürüst olmak gerekirse gerçekten beklediğimden çook çook üstün bi plotajın vardı hakkaten çok iyi gidiyodun şanssızlık olmasaydı çok daha keyifli olacaktı sonu ama kısmetse bi sonraki sefere artık teker yapap yakarsın lastikleri:)
umarım stonsorluk sorununda çözülür.
Bu arada ben eren yarıştan sonra kız arkadaşımla pit deydik kaskımız ve montumuz da elimizdeydi.

hayırlısı olsun, zaten seneye hazırlık hep bunlar önemli değil yani. hatırladım eren yine teşekkür ederim beni o kadar saat beklediniz. yarış bitti hala gitmiyosunuz çok mutlu olmustum kazama bile üzülemedim.

Bidahaki yarışına sana mini etekli kızlar bulucaz....:queen::queen: Bunlar biraz karttı....:queen::queen: Eh hiç yoktan iyidir...:p

Bizde sana teşekkür ederiz..Hem yaşattığın heyecandan hemde gösterdiğin misafirperverlikten....:cat::cat: Orda biz senin misafirindik....

Herzaman bekleriz... Tekerin hep düz bassın....:cat::cat:

alper abi boşver kızları ya, sizin varlığınız yeter
karmacoma;biliyorum abi, zaten oruçlu olarak güneşin altında beklediniz, bir dahaki yarışta görüşmek üzere.
bikerboy35; sevgi karşılıklı kardeşim,izmite beklerim.
apv41;cengiz abi teşekkür ederim ya.
wallace;abi bizde makine beygiri yoksada yürek var...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
hasan kardeşimin nemrutun ve doktorumun her zaman yanında olacağız gönül isterdiki doktorumda bu yarışı tamamlasın ikinci yarışı olmasına rağmen çok iyiydi sol omuzunda sanırım bir şey yoktur ama şunu unutmasınki sağ omuzunda biz destekçi olarak varız yine şemsiye tutar yine takoz koyarız yine alkışlar yine gönlümüzün en güzel yerinde misafir ederiz şuna inanıyorum izmitte ilk üç içinde nemrut doktor hasanı göreceğiz BOY uda bekliyoruz birde ERHANIN ( skullhunter ) tebrik mesajını okuyabilirsem çok mutlu olacağım

Bir kaç defa girip çıktı.... Ama hala bişey yazmadı.... Küstürecek kendini..... :bounce:

karmacoma;biliyorum abi, zaten oruçlu olarak güneşin altında beklediniz,
wallace;abi bizde makine beygiri yoksada yürek var...

ya hasancım itiraf ediyorum ben doktora şemsiye tutuyodum ya , nasıl olsa kaskı var diye kendi kafama biraz daha torpil geçtiydim. :queen::queen:

sende yürekde var kabiliyette var, kaç sayfadır anlattık durduk ama biz söylerken gözmüzde canlandırıyoduk, izleyemeyenler için işte aşşağıda ispatı,
hasanın kuru 600cc r6sıyla MDnin dolu ve 1000cc makinasını yarış boyunca kovaladığı görüntüler aşşağıdaki gibidir, gördükleriniz 1. ve 2. , 3. ise çooook gerideydi, hasan düşünce :pr:3. olarak kürsüye çıkan 4. olması gereken eleman gelip ona teşekkür etmeliydi çünkü o bişey yapmadı sadece şanslıydı

picture109lm9.jpg

picture110gt0.jpg

picture111zh9.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten kürsüye çıksa idi 1.olan dan çok biz sevinirdik..Bak sen eğlenceye....Pisti karıştırırdık...:queen:

oo kürsüye çıksaydı ben bi gaza gelirdimki, motoru kaçırır ben düşerdim. :queen:

:queen::queen::queen::queen: motoru kacırır ben duserdım zuhahahahaahah oda guzel hasan abı ızmıte en olmadı yalnız gelıcem bı aksılık olmazsa.. ınsallah toplu olarak gelırızde daha matrak gecer ızmır MT olarak gıderız ınsallah aminnnnnnnnnnnnn

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kendi kendine dua ediyon kendi kendine amin diyon Bekirboycum....:p:p

İşallah aksilik olmaz hepberaber gideriz....

Moderatör (forrap)
Hasan sana dargınım ama :) Bize pist yanında mangal yakmadın :p Bizim neyimiz eksik...(Hasan ın gizli özelliklerini bilmiyosunuz arkadaşlar,tam bizden Hasan :) )
Tamam belki Alp ve Karmacoma nın mini eteği yoktu ama yinede elimizden geleni yaptık,mangalı hakettik :p
Hasan anladı arkadaşlar:mrgreen:

APV41,Alp_Tunay skullhunter la uzun uzun konuştuk Hasan hakkında,o da en az bizim kadar seviyor Hasan ı,öve öve bitiremedi :)Hasan sevilmeyecek adam değil gerçi...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotoğraflara bakılınca İzmir'deki yarışların çok keyifli geçtiği anlaşılıyor. :)
Hasan'a ve Hakkı'ya göstermiş oldukları destekden dolayı İzmir MT teşekkürler. :cat:
Hasan her yarışda kendini geliştiriyorsun bravo sana umarım sonraki yarışlarda daha iyi dereceler yaparsın.
Hakkı 4. olmuş kürsüye çok az kalmış :) ama puanları kapmış.

Hakkının söylediği gibi sitemiz üyelerinden tronic üye adlı arkadaş 250 cupda yarışıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam ismi Uğur Ece.
Yarışı birinci tamamlamış. Onuda tebrik ediyorum o kadar kişi içinde birinci gelmek büyük başarı.

Son düzenleme:
Hasan sana dargınım ama :) Bize pist yanında mangal yakmadın :p Bizim neyimiz eksik...(Hasan ın gizli özelliklerini bilmiyosunuz arkadaşlar,tam bizden Hasan :) )

Birisi MANGAL mı dedi. Nerde? Ne zaman? çay da varsa kesin ordayım alo demeniz yeterli

Bu arada yarışlardayken geçen ilginç bir telsiz görüşmesi. açık olan tüm frekanslar dinlemiş rezil olduk:mrgreen:

A: Wallace murat orada mı?
F: Evet tribünde yarış seyrediyor.
A: söyler misin pistte padok alanında bekleniyor.
F: Tamam iletirim neden bekleniyor?
A: Çay varmış gelsin içsin.
F: yuh be abicim olmaz bu kadar da yaaaa

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birisi MANGAL mı dedi. Nerde? Ne zaman? çay da varsa kesin ordayım alo demeniz yeterli

Bu arada yarışlardayken geçen ilginç bir telsiz görüşmesi. açık olan tüm frekanslar dinlemiş rezil olduk:mrgreen:

A: Wallace murat orada mı?
F: Evet tribünde yarış seyrediyor.
A: söyler misin pistte padok alanında bekleniyor.
F: Tamam iletirim neden bekleniyor?
A: Çay varmış gelsin içsin.
F: yuh be abicim olmaz bu kadar da yaaaa

Adama iyilikde yaramıyor ha......:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu haftada yarış olsada gitsek... İyi alıştık ha....

forrap izmite gel mangal hazır olacak çayda şirketten. skulhunter teşekkürler.
ya arkadaşlar bu topic hala aktif, zaten 7. ayak yarışınada az kaldı. 4 kasım pazar, tum mt beklenıyor.

yav vallahi yeni gördüm...

Kaya34 geçmiş olsun dostum...Bir dahakine inşallah...

@ Skullhunter,
Dedigin gibi Ugur Ece birinci oldu ama bahsi geçen sitemizin üyesi Ahmet Ugur Emecen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar