[Kütahya - MT]

iyidir be yasmin senden deniz kızı izmir nasıl ordada bulabilcenmi bizim gibi motorcu tabi onların harleyleri vardır ama

Vay beee sitede yine imseler yok... Yasemin hariç:)
Aloooooooooooo Kütahya MT silkelen bakalım bi geç PC'nin
başına iki satır bişeyler yaz. Ruh kat, enerji ver, hadi biraz
kendini bu işe ver.:)

mtk

Necip abinin söylediği gibi pazar günü bir yerlere gidebiliriz. yemek yiyemeden dolaşır geliriz..

Yarın Kütahyaya geliyoruz....

pazar günü ne yapılacak, nerede , ne zaman bulusulacak beni bilgilendirirseniz sevinirim

Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz :p

dodo%20havuz_420x279.jpg

Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz

yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım

Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız

Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum

havuz+hamam giriş 1.5 ytl

resimgoster.aspx

Son düzenleme:
milleeeet nerlerdesiniz yauv harbiden kimsecikler kalmamış ortalıkta hadin bakalım bi gün belirleyinde bi iftar yemeği bari yapalım olmuyo böyle bi oranize olalım arkadaşlar

mustafacım üzülme motorum yok diye ben seni artçı alırım aslanım:queen:

şöyle bayramda kalmalı uzun bi yol güzargahı çizsekte güzel bi organize olsak ne dersiniz.?hem yeni gelen arkadaşlarla güzel bi tanışma olurrrr.

Merhaba Kütahyali arkadaslar.
Bi Almanci Kütahyali ve Motosiklet tutkunu olarak araniza alirsiniz heralde :))

Stuttgart´tan selamlar.

mtk

hoş geldiniz. kütahya'lısınız galiba..
biz de yeni sayılırız..

pazar günü dağ falan düşünüyorsunuz herhalde. iftardan önce yetirşirsek geleyim ben de :p

hayati abi buraya gelip bize hbr vermeyen insanların resimlerini niye paylaşıma alıyosunki eger mt ci olsalardı hbr verirlerdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar