Gaziantep MT Adana da iftarda..........

Gaziantep İl Temsilcisi
Ramazan dolasıyla 3 haftadır yapamadığımız gezilere bu hafta tekrar start verdik.Ve iftar için Gaziantep mt olarak iftarımız Adana da açamaya karar verdik. Adana mt Gaziantep mt güzel bir organizasyonla bir araya geldi. Bu organizasyonda emeği geçen:" küçükdev adam ve Güzel insan, Efendy
_iso(İsmail) ve Motorunun büyüklüğü kadar yüreğide büyük insan Lastromantic(Hakan) Ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum...
Orada aramızda bulunan tüm arkadaşlara buraya isimlerini ve kişiliklerini yazsam herhalde bu sayfaya sığmaz Adanalı(Bora abi) Teknik hoca,Kroscu01,Cengiz,Alp,Furkan,Ahmet abi,Ressam ve Adını Sayamadığım Diğer arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. :rendeer::rendeer::rendeer:

Gerisini resimler anlatsın...

Gaziantep mt toplanma yerinde

0.jpg

Gaziantep mt nin değerli üyelerinden Alperence nickli (Hayali abi) nin kendi elleriyle bizim için özel olarak yaptığı fıstıklı kadayıfı da alıp yola çıkıyoruz Hayali abi ellerine sağlık çok güzel olmuştu kadayıf iş yoğunlığundan dolayı kendisi aramızda olamadı.
0%20(1).jpg

Heryerde Güvenlik İçin Kask :p:p:p

0%20(7).jpg

Ve yollardayız.

0%20(2).jpg

0%20(3).jpg

0%20(4).jpg

Arabanın içinde gaziantep mt

0%20(5).jpg

irfan (better 27) ellerine saglik usta

0%20(6).jpg

yolda manzara güzel

0%20(9).jpg

nurdaginin zirvesınde mola

0%20(8).jpg

0%20(10).jpg

ve sabancı cami adana girişinde o muhteşem mimarisiyle bize adeta hoşgeldiniz diyor

0%20(11).jpg

buluşma yerina varır varmaz tanişma faslından sonra yemek hazırlıklarına başlıyoruz

0%20(12).jpg

0%20(13).jpg

0%20(14).jpg

0%20(15).jpg

0%20(16).jpg

1.jpg

hazirliklar tam surat devam edıyor ve işte salatamiz hazir

0%20(17).jpg

işte toplu bir foto

0%20(18).jpg

kebablar pişiyor bak zaten acım ya bu resimleri siteye atması birdert ac olarak atmasıda iki dert :queen::queen::queen::queen:

0%20(19).jpg

ellerine saglik irfan kebablar cok güzel pişmişti

0%20(20).jpg

ve teknik hoca tanişmayı cok istedigim kişilerden birisi

0%20(22).jpg

ve adana mt nın birkaç üyesi
alp,hakan,iso,cagtay

0%20(23).jpg

yahya kebablari servis yapıyor
0%20(29).jpg

0%20(24).jpg

0%20(29).jpg

0%20(25).jpg

yemekler yeniliyor
0%20(26).jpg

0%20(34).jpg
[/IMG][/IMG]
0%20(27).jpg

kadayıf yeniliyor

0%20(31).jpg
[/IMG]
0%20(29).jpg

şalgam içmek için dokturun yerine gidiyoruz

0%20(30).jpg

bu iki kanka ne desem bilmiyorumki işleri güçleri girgir şamata...:cat::cat:

ve artık eve dönüş zamanı ben burdan bu etkinlige katılan tüm arkadaşlara bir daha teşekür etmek istiyorum ...

bu etkinlikte 1300 cc den 110 cc kadar motor vardı demek ki motorun ve motorcunun buyugu kücugu olmazmiş biz bunu görduk böyle biliriz

kusura bakmayın arkadaşlar iş yogunlugundan topık gec acıldı umarım beni anlamişsınızdır..elinde fotograf olan arkadaşlar atarsa sıteye sevinirim
..

Gaziantep mt den selamlar sevgiler :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

DİGER MAKINELERDEN CEKİLEN RESİMLER 2 SAYFAYA EKLENMİŞTİR

Son düzenleme:
abi tüm emeği geçenlere çok ama çok teşekür ediyorum çok süper bir ortamdı özelikle yemekler harikaydı tatdı damağımdan gittmiyor ne yersem o tat geliyor:p allah izin verirse pek yakında yanınızdayız abi tekrar tekrar teşekür ederim:rendeer:

Tüm emeği geçenlere teşekkürler.
bu kadar değildi ama fotolar.habire flash lar patlıyordu nerde onlar¿¿¿¿

Son düzenleme:
ahhh ahhh orda olmak vardıyaaa...dürümler.... salgam suları.... tatlılarrr ooohhh benim yerime de yiyin için arkadaşlar ...afiyet olsun şimdiden sizlere...

hani yaaaaaaaaa bende teşekkür edecem ama fotolar bende açılmadı

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar resimler biraz karişmiş galiba kusura bakmayın adanalı arkadaşlari artik antep be bekleriz biz siramızı 2 defa savdık artık sız düşünun...

özellikle gaziantep mt olmak üzere tüm katılan arkadaşlara sonsuzzzz teşekkürler rüya gibi bir geceydi :)

Moderatör (forrap)
Süpersiniz :cat:
Yüreğinize sağlık...
Yine yapmışsınız yapacağınızı:) Tebrikler:rendeer:
Fotoğraflar çok güzel,teşekkürler.

ya gercekten cok mutıs bır gezıydı alı abının dedıgı gıbı bızsıramızı savdık sıra sızde neyse herkesın elıne koluna saglık katılan arkadaslara tskr ederız ama hala kebapların ve tatlının tadı damagımda:):):)

yaw dayana madım hazır iso şu an mışıl mışıl uyurken biraz kulagını cınlatıymda kalksın geri kalan resimleri eklesin...ali abi sen gördün iso bana bulaşmasa ben akıllı akıllı oturuyodum iso önce beni gaza getiriyo sonada kenara cekiliyo akşam tenhada kıstırdım kankamı nasılda kıvranıyodu görmeliydiniz :mrgreen::queen: kankam isom arkadaşım keten helvam kalk lennnnn karpuzda yata yata demişler olim kalk fotoları ekle herkez senimi beklicek kankaaaaa:mrgreen:

çok güzel gündü bee herkesin emeğine sağlık ben bu yemekten sonra motor için para biiktirmeye başladım :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Tüm emeği geçenlere teşekkürler.
bu kadar değildi ama fotolar.habire flash lar patlıyordu nerde onlar¿¿¿¿

Tüzmen abi foto cok da eklemesi mesele musayıt oldugumda eklıyecem daha senınlede fazla muabbet edemedık abi zaman sızlıktan inşallah bir dahaki sefere...

ahhh ahhh orda olmak vardıyaaa...dürümler.... salgam suları.... tatlılarrr ooohhh benim yerime de yiyin için arkadaşlar ...afiyet olsun şimdiden sizlere...

sende gelseydı nursu beraber yerdık...

Afiyet olsun.Allah kabul etsin.

Elazığ MT'den, Motosiklet23'ten selamlar....

sagolun serdar hocam bizdende size selamlar

Süpersiniz :cat:
Yüreğinize sağlık...
Yine yapmışsınız yapacağınızı:) Tebrikler:rendeer:
Fotoğraflar çok güzel,teşekkürler.

tuncer biz teşekür ederiz

yaw dayana madım hazır iso şu an mışıl mışıl uyurken biraz kulagını cınlatıymda kalksın geri kalan resimleri eklesin...ali abi sen gördün iso bana bulaşmasa ben akıllı akıllı oturuyodum iso önce beni gaza getiriyo sonada kenara cekiliyo akşam tenhada kıstırdım kankamı nasılda kıvranıyodu görmeliydiniz :mrgreen::queen: kankam isom arkadaşım keten helvam kalk lennnnn karpuzda yata yata demişler olim kalk fotoları ekle herkez senimi beklicek kankaaaaa:mrgreen:

bak bu yazdıkları sil iso görmesin sonra ilk önce seni öldurur sonrada döver o na göre cengiz ......:queen::queen:

bak bu yazdıkları sil iso görmesin sonra ilk önce seni öldurur sonrada döver o na göre cengiz ......:queen::queen:

ebi ellerinden öperim saygılarrrrrrrrrr:)
abi dövmeye kalksa hedi bir yumruk atayım dese boyu yetmez :mrgreen:boşa sallar:mrgreen::queen: neyse yatmasın oda akşam yatıyo sabah yatıyo ne iştir ne karın arısıdır bunun yaptıgı anlamadım telefon açtım okadar dalmışki duymuyo kerata:mrgreen::mrgreen:

Arkadaşlar tebrik ederim güzel bir etkinlik olmuş yanlız o yedikleriniz iftar için baya agır gelmiş olmalı :mrgreen:

Güzel etkinlik olmuş. Katılamadığıma üzüldüm. Afiyet olsun diyor bu arkadaşlıkların bozulmamasını diliyorum.

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar