Bak bak...Ankaralı dostlardan biri.... Eee izmir mt kızları olduk yarışta....:queen:
sana bakan yokdu ama, benim bacaklarım daha güzelmiş :queen::queen:
Bak bak...Ankaralı dostlardan biri.... Eee izmir mt kızları olduk yarışta....:queen:
sana bakan yokdu ama, benim bacaklarım daha güzelmiş :queen::queen:
bende bi tek 47 yi çekmemişim :cyclopsan
![]()
teşekkür ederim 30 da 32 ye atlattığın için, o arada kalmak istemiyodum zatenHade len...Kart horoz...32 yaşına gelmişin......:queen::queen::queen:
Bi kerem benim saçlarım uzun..En azından arka profilden benziyodum...:queen:
[/URL]Arkadaşlar benim için çok şey yazmışsınız, teşekkürler. Çok güzel yarıştı, İzmir Mt dekileri bende çok sevdim. Hayırlısı olsun izmite de bekliyorum,gerçekten sizinle tanıştım sanki 40 yıllık arkadaşlarımdınız.
hasan kardeşim o senin sıcakkanlılığından ve güzelliğinden oluşan bir ortamdı. Bİr insan bu kadar içten olunca bizde çok ısındık sana. Artık sen bizim de üyemizsin MT izmir fahri üyesi ilan ediyorum seni (sanki böyle bir yetkim var da neyse). Çok yetenekli bir yarışcısın. umarım gereken sponsor desteklerini de bulursun. biz gönülden seni desteklemeye devam edeceğiz. nasip olursa da izmit e geleceğiz
Kardeşim nasılsın ya? Sizde çok sıcakkanlıydınız, tamam artık ben de MT izmir üyesiyim.İzmite gelirseniz söz kupa alacağım,tek teker yapacagım, lastik yakacagım.
Kardeşim nasılsın ya? Sizde çok sıcakkanlıydınız, tamam artık ben de MT izmir üyesiyim.İzmite gelirseniz söz kupa alacağım,tek teker yapacagım, lastik yakacagım.
Sağol tuncer, inşaallah sponsorluk işim olur. ozaman seneye daha iddialı yarışlar izlersiniz. Abi daha ne yapacaktınız ki, sehpa tutanım ayrı, şemsiye tutanım ayrı,yanımdan yarış bitmesine rağmen ayrılmamanız... daha ne olsun.
alper abi ve cengiz abi yede tekrar teşekkür tabikide bekir(çocuk sıfır eldiven almıştı). Ayrıca ismini hatırlayamadığım bayan arkadaşlarıyla gelen 2 kişi resim çeken ve tüm arkadaşlar... sizleri çok sevdim.
ayrıca gelen tüm mt izmir üyeleri bana nicklerini bildirirse arkadaş listeme ekleyecegim.
Sağol tuncer, inşaallah sponsorluk işim olur. ozaman seneye daha iddialı yarışlar izlersiniz. Abi daha ne yapacaktınız ki, sehpa tutanım ayrı, şemsiye tutanım ayrı,yanımdan yarış bitmesine rağmen ayrılmamanız... daha ne olsun.
alper abi ve cengiz abi yede tekrar teşekkür tabikide bekir(çocuk sıfır eldiven almıştı). Ayrıca ismini hatırlayamadığım bayan arkadaşlarıyla gelen 2 kişi resim çeken ve tüm arkadaşlar... sizleri çok sevdim.
ayrıca gelen tüm mt izmir üyeleri bana nicklerini bildirirse arkadaş listeme ekleyecegim.
Bidahaki yarışına sana mini etekli kızlar bulucaz....:queen::queen: Bunlar biraz karttı....:queen::queen: Eh hiç yoktan iyidir...
Bizde sana teşekkür ederiz..Hem yaşattığın heyecandan hemde gösterdiğin misafirperverlikten....:cat::cat: Orda biz senin misafirindik....
Herzaman bekleriz... Tekerin hep düz bassın....:cat::cat: