Mete ve Smirnof a You tubede kitlemeye devam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
forumda çeteleşme başladı meteciler (biz) ve alipçiler (onlar:farao: ) biz daha kalabalığız taraftarımız daha çok yaşasın meteizm.::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Ulen onun ipiyle kim kuyuya iner?................:queen::queen::queen:

Bir başlık açın.... Meteye kim güvenir ipiyle kuyuya imer diye.....:queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
metenin ipiyle kuyuya inilmez, neden mi:
-ip sağlam değildir
-sağlam olsa bile mete ipin ucunu sağlam biyere bağlamaz
-sağlam bir yere bağlamaz da kendi tutarsa bir müddet sonra ipin ucunu bırakır
-hiçbir aksilik olmadan kuyunun dibine inilirse eğer, mete: "benim eve gidip ipe un sermem icap ediyor" bahanesiyle ipi toplayıp gidebilir. bu yüzden kuyunun dibindeyken "sen tuttun ben indim şimdi de ben tutuyorum sen in" demeli ve siperde beklenmelidir
:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Onla kuyuya bile yanaşılmaz..............

Ulen onun ipiyle kim kuyuya iner?................:queen::queen::queen:

Bir başlık açın.... Meteye kim güvenir ipiyle kuyuya imer diye.....:queen::queen::queen:

açıorm şimdi bi başlık:rendeer::rendeer:

modlar çok hızlı yhaa. 4 dakka içinde kilidi koydu başlığa:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
metenin ipiyle kuyuya inilmez, neden mi:
-ip sağlam değildir
-sağlam olsa bile mete ipin ucunu sağlam biyere bağlamaz
-sağlam bir yere bağlamaz da kendi tutarsa bir müddet sonra ipin ucunu bırakır
-hiçbir aksilik olmadan kuyunun dibine inilirse eğer, mete: "benim eve gidip ipe un sermem icap ediyor" bahanesiyle ipi toplayıp gidebilir. bu yüzden kuyunun dibindeyken "sen tuttun ben indim şimdi de ben tutuyorum sen in" demeli ve siperde beklenmelidir
:queen:

o zaman sen tut o ipten,sonrada baska biseyi tutmus olursun :queen::queen:

Motosikleti
smirfon' Alıntı:
o zaman sen tut o ipten,sonrada baska biseyi tutmus olursun
o dediğini o ipe güvenenler tutar anca.
metenin ipiyle kuyuya inilmez dedik indin, orda kaldın.
biz kuyunun ağzından sana bakıyoruz. sen ordan bize taş atıyorsun ama taş tepeye çıkamadan geri dönüyor kafana vuruyor.
sonra "suda yüzüyordum kafama taş düştü, yerçekimiylen tanıştım" diye taziye tebrik mesajı açıyorsun :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o dediğini o ipe güvenenler tutar anca.
metenin ipiyle kuyuya inilmez dedik indin, orda kaldın.
biz kuyunun ağzından sana bakıyoruz. sen ordan bize taş atıyorsun ama taş tepeye çıkamadan geri dönüyor kafana vuruyor.
sonra "suda yüzüyordum kafama taş düştü, yerçekimiylen tanıştım" diye taziye tebrik mesajı açıyorsun :queen:

Bunlar ağızlarını açıp başıma bişey gelse de başlık açsam diye tanrıya yalvarıyolar...

Bi görsrem başlarına bişey getirecem de...:queen::queen::queen:

Bu arada link Mt ile dolmuş.....:queen::queen::queen:

Bunlar ağızlarını açıp başıma bişey gelse de başlık açsam diye tanrıya yalvarıyolar...

Bi görsrem başlarına bişey getirecem de...:queen::queen::queen:

Bu arada link Mt ile dolmuş.....:queen::queen::queen:

ohhooooooo yüzünü gören hacı oluo nerlerdedin yaaav. neler geldi başına bizimle paylaşmak istermisin:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yooo bişey yok...... Burdayım...Sadece Ankaraya yolculuk yaptım hepsi bu.....

Ne o len sevindinizmi bir kaç gün görmeyince.....

özledik seni be abi. sen yokken bbaday da gitdi taygır tek başına kaldı hep ona kitledik:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Teker teker gelseydiniz kankimize..... Biraz centilmen davranmayı öğrenin len.... Mağara pandaları.....:queen:

Motosikleti
Teker teker gelseydiniz kankimize..... Biraz centilmen davranmayı öğrenin len.... Mağara pandaları.....:queen:
biri de bir beşi de bir, anca bıdı bıdı yapıyor bu hariçten gazel tayfası, icraata gelince bi nane yok.

biraz araştırmacı olun tamamkitliceksiniz ama ince temalar olsun daha çok yolunuz var gol yemekden bıkmıyosunuz daha ne diyim tiger kanka götürüyo tek başına biz keyifle seyrediyoz bize hacet kalmıyo :mrgreen:

biraz araştırmacı olun tamamkitliceksiniz ama ince temalar olsun daha çok yolunuz var gol yemekden bıkmıyosunuz daha ne diyim tiger kanka götürüyo tek başına biz keyifle seyrediyoz bize hacet kalmıyo :mrgreen:

arkadaşım kankam dedem asker ocağında dayak yiye yiye beyne giden damarlarda genişleme oldu farkındayım...vicitla ilgilenirken beyni ihmal ettin...beyin nakliyatıda mimkin görünmediğinden sen artık beden verdin kendini...hayırlı olsun ne diyek...:p

:queen::queen: bravoo gayet sağlam haşırt:queen: :cat::cat:

acımam affetmem...

http://www.youtube.com/watch?v=gFF6d6i0I48

Boru Baybay ve Kankaları Ormanda...:queen:

Hayvan Bora kız peşinde...ben demiyom arkadaşları diyor ona Hayvan...

http://www.youtube.com/watch?v=Gb0YF79MaTs

boş adam değil bizim Bora...helalll...

http://www.youtube.com/watch?v=g_jR9TVAK7w

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar