Sifir Km Kanuni Racer200 Yada 7000km Ikinciel Honda Cbr125r.hangisini Almali

Arkadaşlar bu hafta içinde bu iki motordan birini alıcam.çok fazla motor bilgisine sahip değilim.ikiside aynı fiyat dış görünüş ve performansa önem gösteriyorum.kafam çok karışık hangisini almalıyım sizce...

Eğer cbr125'in durumu iyise, (ki 7000km hiç bişey değil, benim motorumda satılık ve 7000km ama sıfır gibi maşallah) bence cbr125'i al. En azından Honda'ya biniyorum dersin. Dış görünüşü de daha güzel. Başın da fazla ağrımaz.

tabii ki CBR.:cat:manyak mısın kanuni racer'a para vercen.:silent:CBR taş gibi makina HONDA hayat O'nda:)

7.000 km'deki cbr daha yeni açılıyordur...
Ben bu kadarını söyleyeyim , iyice araştır zevkine göre en iyisini al...

kanunin parçaları ucuz ama çok servise gidersin başın ağrır CBR yi al servise sadece bakım için götürürsün ve serviside çok iyidir karar senin :cat:

Benim Racer 200 kullanıyorum. Allaha şükür memnunum. Etine buduna göre kullanıyorum Motorumu. Kimsenin sözlerindende alınmam. Aksine saygı duyarım. :rendeer: . Vardır bir bildiği veya bilmediği illaki. Herkesin kesesine ve zevkine göre bu konu. Sonuçta bu makineye zevk için bineceksen arkadaşım sen hangisini beğeniyorsan onu al. Hepsi arıza yapabilir. Ayrıca bu senin kullanma tarzına da bağlı biraz daha. Bence mesele bu. Herkesin fikri farklı olabilir. Haaa , unutmadan, CBR125 ayrıca biraz bisiklete benziyor. Cüsseli isen ona göre düşün.
Selamlar. Hayırlı olsun şimdiden arkadaşım.

bak arkadaşım honda kalitenin efendisi

fakat her yönden daha üstün diyemeyiz
üstelik uzun boylu ve iriysen cbr alma derim gercekten bisiklet gibi kalıyor
*racer 200 daha güzel ve iri görünüşlü
*parçası daha ucuz ve bol
*kulaktan dolma bilgilerle başın agrır dediklerine bakma

eğer düzgün kullanırsan ve bakımını zamanında yaptırırsan taş gibi motor
*racer 200 ile 140 km hızıda rahat görürsün

honda adı olduğu için herkes hondiyor ama bu koşullarda
racer 200 derim

... ... ...

walla cok zor bi karar ayrıca arkadasımızın dediği gibi kulaktan dolkma bilgilerle kanunide basın agrır diyolar inanma sen onlara Kanuni taş gibi motordur ama nolursa olsun hondanın yanında söz konusu bile olamaz ama beinm önerim eğer 1-2 sene kullanıp motoru buyutucem dersen CBR al ama yok ben uzun yıllar kullancam butcem yok diyosanda kanuni al. (yanlıs anlasılmasın kaliteden ötürü deil hondanın parcaları pahalı die böle bi yorum yaptım, yoksa bende hondacıyım (:)

arkadaş almış galiba racer 200 ü.ama uzun vadede olacaksa racer olabilir.ama ben kullanır hevesimi alır satarım diyosan çok zarar edersin.aldığın paranın yarısına zor satıyosun racer ı.

Motor alınmış heralde ama yinede fikrimi yazıyım Racer da üstüne bindiğin zaman chooper gibi geliyor insana. Aynalarda çok önde duruyor anten gibi :)

ne cbr nede racer al arkadasım. razer sıfır km alırsan cok zarar edersin bu motorların ikinci eline bakma cunku motor uzerinde en az 10 kişi direksiyon ogrenmiştir sana zevk vermez ya yakından bildigin motor alacaksın yada hangi motoru sıfır km alısam en az zarara ugrarım diye dusuneceksin senin dusunmen gerekn bu. kısa sure sonra makina yetersiz gelecek mutlaka satacaksın buyugunu alıp kucugunu saklayanı gormedik. sana baslangıc için fiyat ve gorunum cazipligi acısından olabildigince tarafsız secenek sunuyorum 2. el 10bim km gecmemiş Honda twister ama dedigim gibi bildigin bi makina olsun yada sıfır Tvs apache. japon ilk tercihin olsun çin'e ve yerliye hiç bakma butcen tahminimce 3000-4500 ytl arası. pişman olmazsın

CIBIR kanuniyi karada havada denizde yeerrrrrr bukadan basit biri JAPON diğeri made in chine düşün artık gerisini

bak arkadaşım önce kanuni sonra hondanın sitesine fiyat farkını gör.hondayı tercih et ama tip diyorsan bence racer al.kalite diyorsan tabiki honda( bence honda honda honda)

ddh

Bana kalırsa CBR 125 al derim adam gibi motor hem kaliteli hem hızlı hemde ekonomik derim ben kanuni alma çünkü Racer tipinde bir motor alıyorsun hız yapmıyor o yüzden al CBR ni bak keyfine...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar