şimdi arkadaşımız demişki adamın eve ekmek götürecek parası yok kaskı nasıl alsın taksınn tamam o zaman senin dediğin gibi olsun takmasın kaskıı şöyleki bi kask ne kadar en ucuzu 25 ytl biz kimseye shoei nolan lazer al demiyozz ama söz konusu hayatsa limitler zorlanabilir birazz asgari ücretle çalışan iki çocuklu bi arkadaşım 24 ay taksitle nolan aldıı demekki istenince alınıyoo bu adam kask takmadığı süre içinde görünmezde olamayacağına göre bu adam bi kere kasksız yakalansa zaten 52 ytl ceza yiyecekk eee sence kardamı zarardamıı ehliyet konusuna hiç girmiyom zatenn bide pancar motoru 80 hıza yarım dakkada çıkarmış ss 2 saniyede çıkarmışşş motordan anlamadığını düşünüyorumm çünkü hiç bi ss kullanan önünü görmeden basmaz yani kalkışlardaki ivmelenmenin kazayla ilgisi yokk bilgine bu zamana kadar kalkış yaparken patlayan ss görmedimm kazalar genelde yüksek hızlarda ve sabit hızlarda olur bilgineee bu arada sen kaskını takmaaa boşverr
her zamanki sözümü söylüyorum
SÖZ KONUSU HAYATSA GERİSİ TEFERRUAT
senin arkadaşın 24 ayla kask ala dursun, bu amca 24 ayla en fazla motor alabilmiştir.kaskıda 24 ayın sonunda tekrar ömür boyu takside yazılarak belki alabilir.borçlu geldik, borçlu gidiyoruz mantığı senin için ne kadar doğruysa tabiki. 25 liraya alınan kask rüzgardan bile korumuyor elinden düşürsen ikiye ayrılıveriyor, sen çok meraklıysan al yine tak. bence o bahsi geçen safebet ler rahatsızlık vermekten başka hiçbir işe yaramıyor. Allah vermeyede kaza bela olmasın. yoksa ne 24 ayda alınan kask nede havayastığı kurtarır adamı. isterseniz paraşüt yada can simidide taksın pancar motorcuları.![]()
yahu güzel kardeşim pancar motoru bunlar ,eti ne budu ne ki bu motorun, kask neyine..
bisiklette , mopette kaçınız kask takıyorsunuz ?![]()
Vardıda bizmi almadık diyesim var ama.3 yaşında kızım var benim gibi hastası motorun.Scooterımın ön kısmına dikiliyor aynalardan tutuyor ve en az benim mkadar mutlu oluyor. Düşünüyorum hem soğuktan hem olası bir düşmeden korunsun bi kask alayım ama çocuk kaskı bulmak öyle kolay değil,istersewn yurtdışından geliyor ve gariban olduğumuz için 3000 ytlye 250 ytl taksitle aldığımız motorun nerdeyse 2 taksitinin fiyatında. İstiyoruz tabi takalım başına bir kask ama varmı bana ucuza şurası satıyor diyen? Yada varmı kredi kartsız taksitle sana vereyim diyen ?
Vardıda bizmi almadık diyesim var ama.3 yaşında kızım var benim gibi hastası motorun.Scooterımın ön kısmına dikiliyor aynalardan tutuyor ve en az benim mkadar mutlu oluyor. Düşünüyorum hem soğuktan hem olası bir düşmeden korunsun bi kask alayım ama çocuk kaskı bulmak öyle kolay değil,istersewn yurtdışından geliyor ve gariban olduğumuz için 3000 ytlye 250 ytl taksitle aldığımız motorun nerdeyse 2 taksitinin fiyatında. İstiyoruz tabi takalım başına bir kask ama varmı bana ucuza şurası satıyor diyen? Yada varmı kredi kartsız taksitle sana vereyim diyen ?