Ankara-Olimpos - CBF150 - 1530km

Güzel gezi yapmışın helal olsun :) Ülkemiz gerçekten bir cennet. Doğal güzellikleriyle, tarihi yerleriyle mükemmel. Phaselis ayrıca çok güzel bir yer. Denizi harika.

Antalya-Manavgat arası da yol sıkıcı. O yolu hiç sevmem. Radar cezası yemiştim :)

Fakat manavgattan sonra yol çok zevkli.

Herkese teşekkürler, darısı gidemeyenlerin başına. Tek başına yolculuk biraz sıkıcı da olsa gene de güzeldi, tek başına da olsa tavsiye ederim.

Motoru Fazlı dan mı almıştın...Yabancı gelmedi.... Bu arada güzel gezmişsin... Hem gidiş hemde geliş yolunu defalarca kez kullandım...Manavgatla Akseki arası mükemmel manzaralar var.....

Motoru geçen sonbaharda ilk çıktığı zamanlarda sıfır aldım. Daha önce gezi yazılarımı koymuştum, belki ordaki fotolardan tanıdık gelmiştir.
Bende gidip geldiğim yollar içinde en çok Manavgat-Akseki arasını sevdim. Orlardaki gibi sedir ormanlarını daha önce hiçbiryerde görmemiştim. Çok güzel manzaralar var gerçekten.

Zor ama güzel bir gezi olmuş,Paylaşım için de teşekkürler...

Tebrikler arkadaşım. Seni yürekten kutlarım.
Çok güzel bir gezi yapmışsın. Bir dünya yer gezmişsin. Bol bol da fotoğraf çekmişsin. Sayende biz de gezmiş kadar olduk. Darısı gezemeyenlerin başına.
Kazasız belasız sürüşler. Selamlar.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper, helal gerçekten
güzel gezi , haritadan bakalım gezdiğin yerler nerelermiş :)

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım isteyen herkes gerçekleştirebilir gezi hayallerini.

bizim elemanlar pasif kaliyo kaaarrrdeesim, ben de tek gezicem bundan sonra :)

Gezin çok güzel olmuş daha doğrusu tatilin.Olimposa bende denizden günübirlik tekne turu ile gitmiştim.Gerçekten çok güzel bir yer.Tatlı su ile tuzlu suyun aynı yerde birleştiği yer.Dağların eteklerinden gelen buz gibi dere suyu ve akdığı yer ise deniz sıcacık.Keşke dağın zirvesine kurulu kentide çekseydin görmeyen arkadaşlara iyi olurdu.

Gezin çok güzel olmuş daha doğrusu tatilin.Olimposa bende denizden günübirlik tekne turu ile gitmiştim.Gerçekten çok güzel bir yer.Tatlı su ile tuzlu suyun aynı yerde birleştiği yer.Dağların eteklerinden gelen buz gibi dere suyu ve akdığı yer ise deniz sıcacık.Keşke dağın zirvesine kurulu kentide çekseydin görmeyen arkadaşlara iyi olurdu.

Dağın zirvesine kurulu kent derken alttaki fotoda kırmıyla işaretlediğim kalenin olduğu yerden bahsediyorsan oraya geçen yıl çıkmıştım o yüzden bu yıl çıkmadım. Eğer yanartaş tarafıysa oraya da yıllar önce gittiğim için gitmedim. Başka kent varsa da ben bilmiyorum.

dsc00129alv7.jpg

antalyanın batı tarafını yer bırakmamışsın gezilecek...Gezmiş kadar olduk... paylaşım için teşekkürler...

CBF 150 'nin bahsettiği yer antalya korkuteli yolundaki termosos olabilir.. dağlara kurulmuş en meşhur antik kent orası...

antalyanın batı tarafını yer bırakmamışsın gezilecek...Gezmiş kadar olduk... paylaşım için teşekkürler...

CBF 150 'nin bahsettiği yer antalya korkuteli yolundaki termosos olabilir.. dağlara kurulmuş en meşhur antik kent orası...

Aslında Finike, Demre, Kaş taraflarını da gezmek istiyordum, olmadı bu sefer. Artık bi daha ki sefere:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar