Bence al arkadaşım hatta sizin orada atillada bile 125 lik cz motoru vardı 2. vites dişlisini arıyodu.. Bu arada markaya falan bakma gercekten profosyonel bir alet bakımlı bir cz ye binersen japondan aşağı kalmayacagını anlarsın
o zaman sen atilla ustaya sor,eger hala gerekliyse burdan haber ver, ben burdan ona gondereyim,en azindan atilla ustaya iyiligimiz gecmis olur
alette pistin segman degisecek,zaten fiyatlar resmen olu burda,2 degisecek parca ile motorun daha saglam olcagini dusunuyorum,normalde pazartesi motoru denemem lazimdi ama 2 turk arkadasimiz trafik kazasi gecirdi ve bu yuzden deneme surusunu ertelemek zorunda kaldim.deneyince foto felan atarim buraya
bence al cz saglamdır kalkısda cbryi geçeceini duymustum
250 cc'yi bilemem ama 500 cz ile crossa ciktim,cbr i kalkiste rahat tokatlar.gaza yuklenmeye korkuyodum,hafif bi bilek hareketi ile on tekeri kaldiriyo
nasıl sokacan la onu türkiyeye parça parça akşam akşam güldürdün beni :queen:
merak etme janimin ici,seni bile parca parca sokacak tanidiklarim var,ama seni soktuktan sonra toplamasinlar,parca parca takilirsin ne guzel :queen:
al al, yapamazsan bile parçalarını satarsın, bak sizin orda da ( yukardaki mesajı okumuştum) atilla 2. vites dişlisi arıuyormuş. müşteri hazır sen malı getir

. ama gümrük olayı beni aşar abi. malum işbirlikçi konumuna gelmeyelim

şimdiiden hayırlı olsun.
abi,ben atilla ustaya burdan istedigi parcayi gonderebilirim.motoru sokma isine gelirsem,onu parca parca sokacak tirci tanidiklarim var.bi arabayi bile sokabiliriz diyolar
kanka nerden buluyon böyle modelleri allasen...çok arıyonmu...kolleksiyon şeklimi...hayırdır...
abi,bu paraya bu motor,hem parca cok ucuz ve bol,piston segman 20 dolar,fiyat sence nasil ????
turkiyede 300 dolara alabilecegin pro cross makinasini soylesene bana,soyleyemezsin cunku yok !!!
250$ a ucuz mobilet veriyorlar o fiyata.Çok iyi birşey değil sanırım :silent: Ayrıca fotosu olsun modeli olsun hiçbirşey yazmamışsın.Elllinde kalmasın sonra

Patlamasın demedim bak dikkat edersen

1988 yılında çıkan czler böyleymiş

bunamı benziyor motor?
yoksa bunamı?
http://crosso.hl-users.com/czneumann-2.JPG
abi ben turkiyede degilim,o yuzden fiyat sana dusuk geliyo.motorun seklini gormedin,yukarda dedigim gibi kaza olayi yuzunden tum planlarim alt ust oldu.gidince foto cekcem