2001 MODEL KANUNİ MARS MODELİ 90 CC mi popcorn mu? hangisi

2001 MODEL KANUNİ MARS MODELİ 90 CC ni bilen varmı ne kadar yakar..tipi popcorna benziyor . ama kanuni hala ürettiği bir model değil sanırım internette bilgi kısıtlı...

kaç km yapar...ne kadar yajkar... 2. el kaç para eder....bilgisi olan yardım etsin... yada popcorn 90 lık kimi çok yakıyor diyor kimi az hangisi doğru..kullanan varmı? takastan bu mars modelini alsam ne dersiniz? hem vergisiz oluşu cazip geliyor bana..........

teşekkürler

Çok yakıyor..
Ama illa ki Popcorn alacağım diyorsan, benim motorum satılık..
2007 model, 3800 km'de.. 4 Temmuz 2007 trafige çıkıslı..
Ben max. hız olarak 97 km/h yaptım.. Ama rodajın çok iyi yapılmış olması lazım..

Son düzenleme:
arkadaş 100 km 3litre yakıyor kanunı popcorn ben kullanıyom suan kornası ve benzın gostergesı dısında hıc bır sorunum yok

arkadaşlar bu kanuni mars soruyorum popcorna benziyor tıpatıp... satan çocuk 50-60kr yakıyor dedi..inanasım gelmedi....90cc motor.... takasla alıcam ondan soruyorum size...takas olmazsa para verip almam yani.....bu motorlar kaç para ediyor...600-700 yani tam bi fikrim yok...laptopla takas edicem...

model kanuni mars 90cc

yakıtı gerçekten 50-60 kr ise zaten vergisiz en azından beni idare edr. kendim zaten arabam var... arada bir kullanmak için alıcam alırsamda..

yani tavsiyeniz nedir? kulanktan dolma değil bilgisi olan ciddi yazsın...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bilader senin dediğin motor cup mopet tarzı sanırım 2 zmanlı büyük ihtimal çünkü 2001 yılında çinden motor gelmiyodu sanırım zaten popcorda çin malı değildir taiwanlı bi firmanındır ben 25bin km kulladım popcornu biraz yakar 110ykr yakar kmde yani 3 lt

hayır cup moped değil popcornun tıpkısının aynısı.....

8000 km de alet....sarı renk....popcorn da ne varsa o var ondada... ama arkadaş 50-60bin yakıyor diyor... nasıl anlamadım pek inanasım gelmedi....

ya bu motoru bilen bir allahın kulu yokmu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar