meraba arkadaslar

ben de varım artık :p derbi 125 GPR'ım var ve motorum hakkında ki gorus ve degerlendirmelerinizi merakla bekliyorum, ayrıca bu motordan alıcak olanlar veya düsünenlere de yardımcı olurum.

hoşgeldin aramıza önce kendini bi tanıtsan daha iyi olurdu:farao: nese tekerin düz bassın

özür

ya kusura bakmayın harbiden direk mevzuya girdik ama napalım acemilik işte, adım nusret üniversite ögrencisiyim, işte dedigim gibi yeniyim yani.

Selam Aramızaa Hoşgeldinn Biras kendinden bahset tanışalım Motorunu tanıdık senide tanısak .... :)

21 yasındayım,kadir has üniversitesi son sınıf işletmedeyim, siteye daha bugun kayıt oldum, sizin gibi işin ehli insanlardan yardım almak ve yeni arkadaslara bilgi vermek amacıyla burdayım =)

Hoşgeldin biraz patırtılı oldu ama :mrgreen:
Kadir Has'ta Uluslararası İlişkiler okuyan bir arkadaşımız var aramızda... :)

merhaba hosbulduk tubs, arkadasın adı nedir ve kacıncı sınıfta oldugunu sorabilirmiym :)

merhaba tugce, kacıncı sınıftasın? pzrtesi dersler baslıo ona gore :)

Aramıza hoşgeldin nusret. Motorun hakkında sadece güzel olduğunu söyleye bilirim :)

hosbulduk lancet tesekkur ederim, elimden geldikce guzellestirmeye calısıorum daha bugun m-tech koydurdum bide fosforlu serit cektirdim ki oh oh tadından yenmez :)

tabi ne demek yardım ederim derslerini falan secebildin mi bari :) nyse ya okulda gorusuruz o zman senin gibi motor hayranlarının okulumuzda olması guzel ztn okula motorla gelen cok kısı yok sayılı :)

Son düzenleme:
OooOOoo Modifikasyonda var ofak tefek demekki :) Hayırlı uğurlu olsun 2 zamanlı motorların tadı ayrıdır... :wiinkk: Bendede 93 Gilera MX-R 125 vardı ama Artık yok profildede yazdığı gibi :) Bu arada buldunuz birbirinizi Bıdı Bıdıyla :cherry: Görüşmek üzere Hoşçakal.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar