Kawasaki Z 750 Yeni motorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun... gecen hafta cumartesi günü marmaristen gelirken bizi bir sağladı adam süperdi... biz araba solluyoduk yanımızdaki ve bizim aramızdan gecti gitti süper bişe... k.b.c.s dileğiyle...

Hayırlı olsun, topici yeni fark ediyorum

bişi diecem darılma. Çok tipsiz yahu :D

hayırlı olsun gerçekten çok temiz bi motor bulmuşsun her halınden belli allah kazası belasız sürüşler nasüp etsin...

çok çok güle güle kullan kardeşim...Görüşemedik bayadır.YAkın zaman içinde istanbula gelme niyeti içindeyim.ARtık yüzyüze de hayırlı olsun derim.Allah kazasız belasız binmeye nasip etsin...Hayırlı yolculuklar..Ayrıca plakalık ve arka sinyalleri iptal edersen daha şık olacak kanaatindeyim...Senin kafanda sanrım farklı sinyaller ve aynalar ama plakayı komple altta yapıştırırsan daha güzel olur.Kuyruğu en güzel yanı z750'nin onun daha fazla gözükmesini sağla :) Sen hayaline kavuştun umarım bir gün sıra bana da gelir :rendeer:

ultraukala ozaman bu hafta icinde bi gun seni istanbula alalim..
guzel bi bulusma olur..
3 cbr 1 hayvan:)

Hayırlı uğurlu olsun, motorun gerçekten çok güzel.
Allah kazasız ve balasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.
Selamlar.

Arkadaşlar herkese çoook teşekkür ediyorum.

Allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin :)

Akın
Çok teşekkür ederim kardeşim... Kuyruk için planlarım var. Öncelikle sinyalleri içinde barındıran şeffaf led'li bir stop alıcam. Plakayı kuyruk altına monte edicem :) Puig'den karbon görünümlü aynalar ve çamurluk alıcam. Ayrıca ön sinyalleride şeffaf görünümlü led sinyallerle değiştiricem :)
Bu arada sıra sende senin gelmen lazım :p

Özgür

Hayvandan kastın ne tam anlayamadım :p:cherry:

Sende gel artık yaw... :)

hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin.
Kawasaki ailesine hoşgeldin

abi gerçekten çok temiz we güzel bi motorun var allah kaza bela we nazarda korusun ii günlerde kullan ErTech abi

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ertekin, hayirli olsun. Rumeli hisarindaki toplasmada gormustum. Bugra'nin arkasindayken ben, onumuzde bayagi bi gittin. Ben de diyorum hay allah kimdir bu yahu! :) Sonradan cozebildim yani olayi.

Gule gule kullan ve kendine cok iyi bak. Gorusuruz.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle naked kullanıcılarının artması çok sevindirici..... racing avcıları çığalıyor :mrgreen:

Arkadaşlar herkese çoook teşekkür ediyorum.

Allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin :)

Akın
Çok teşekkür ederim kardeşim... Kuyruk için planlarım var. Öncelikle sinyalleri içinde barındıran şeffaf led'li bir stop alıcam. Plakayı kuyruk altına monte edicem :) Puig'den karbon görünümlü aynalar ve çamurluk alıcam. Ayrıca ön sinyalleride şeffaf görünümlü led sinyallerle değiştiricem :)
Bu arada sıra sende senin gelmen lazım :p

Özgür

Hayvandan kastın ne tam anlayamadım :p:cherry:

Sende gel artık yaw... :)

AAA sıra bende deil mi unuttum ben :cherry: Ya öğrenci adamız öyle istediğimiz zaman kaytaramıyoruz biliyorsun :mrgreen: Bütçedir, dersanedir vs.Ama görkem'i uğurlama gecesi düzenleyecek mişsiniz:p Özgür'e de merhaba ona gelmeyi çok istiyorum...Umarım güzel bir güne denk gelir de aranızda olabilirim...Bu gece cuma gecesi olsa mesela :cherry: DErsane'den çıkıp doğru istanbula cumartesi tatil ne de olsa...Ohh rahat rahat..

Valla özledim sizleri ya kısa zamanda görüşmek üzere...:rendeer:

Maşallah güzel makine. Hayırlı uğurlu olsun. Aksesuarları da çok hoş duruyor. Çok yakışmış. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar