İZMİR MT ye Çok Önemli Duyuru...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan arkadaşımız eldivenini unutmuş...

İzmir'de olan ve yarışa gidecek olan arkadaşlar (mesela forrap), Hasan arkadaşımız İzmir'e gitmek üzere biraz önce yola çıktı. Ancak eldivenini unutmuş. Benden buraya yazmamı istedi. Piste gidecek olan biri ona eldiven götürebilir mi? Yarın sabah 08.30 gibi antremanı var. Eldivensiz piste çıkamaz, zaten dün antremana da gitmedi, telaş içinde eldiven derdine düşmesin çocukcağız... Hadi arkadaşlar olaya bir el atıverin...

Arkadaşımıza eldiven ulaştırabilirmi birileri....

Burada sorun olmaz meto bulunur ve hallolur ;

Yazdığın için saol ;
topici yukarda tutarız yarında...

Benim gidebilme ihtimalim yok ama izmirli arkadaşlarla irtibata geçmeye çalışırım.Bi şekilde halolur eczacının da dediği gibi yukarıda tutarız topiği bu arada eldiven ölçüsü nedir ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim eldivenler kışlık... Olsa yarın biraz erken gider verirdim.... Öğleden sonra gidicez zaten.....

Bu arada 125 lik sınıfta bir arkadaşımız daha yarışıyor.... Onuda unutmayalım.....

Kusura bakmayın arkadaşlar bu başlığın yukarıda olması lazım bu arada alp abi izmirden kimseye ulaşabildinmi ?

Benim eldivenler kışlık... Olsa yarın biraz erken gider verirdim.... Öğleden sonra gidicez zaten.....

Bu arada 125 lik sınıfta bir arkadaşımız daha yarışıyor.... Onuda unutmayalım.....

Cbr125cup'ta Nemrut nickli arkadaş;
Cbf250cup'ta Tronic nickli arkadaş yarışıyor ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Moderatör (forrap)
Tamamdır arkadaşlar,eldiven işini hallederiz:cat:
Buraya gelen dostlarımız bu tür ufak şeyleri takmasınlar kafalarına,İzmir MT ne gerekiyorsa yapar:wiinkk:
Ben ulaştırabilirsem bu günden kendisine eldiven ulaştıracağım,yarına bırakmamaya çalışacağım:cat: Sabah 8:30 da antrenman vardıysa ona maalesef ki yetiştiremedik tabi,siteye yeni girdim.Keşke bana bir şekilde ulaşılsaydı..
Ama oradan birinden bulmuştur bu günlük.
Haber verdiğiniz için sağolun varolun :)...

Dün Nemrut arkadaşımızla tanıştım,bu gün kendisine tronic e ve sıralama turlarında Kaya34 Hasan arkadaşımıza başarılar:cat:

Moderatör (forrap)
Herşey ayarlanmıştır,en geç 2 saat içinde kendisine eldiven ulaştırılacaktır.
Konu amacına ulaşmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar