Dostlar bugün benim için çok mübarek birgün.. şu an bu satırları Hz.Eyüp sultanın yanı başından yazıyorum sizlere.. ne güzelki çocuklarımızın en büyük eksikliklerine merhem oluyoruz. Hepinizden allah razı olsun. gönlünüze göre versin.
Bende kalan 3. vcd playerı alabilirim. Delipoyrazı aktif olarak görmek çok güzel
kaiser seni görmekte çok güzel. görüşebilmek dileğiyle.
6 ekim cumartesi saat 17:30 da yuvanın önünde buluşur malzemeleri hep beraber teslim eder sonrada vakti müsaid olanlarla uygun bir yerde sohbet edip iftarımızı yaparız.
Bilmeyen arkadaşlar için yuvanın tam adresini buraya yazıyorum ;
ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK YUVASI - Halk Cd. Grifsen Asım Sk. no.6 Üsküdar-İstanbul. (Mehmet Güzellik Salonunun olduğu sokak)
ayrıca 3 adet 55 ekran tv yide ben aldım arkadaşlar
dostum desteğine çok teşekkür ederim çocuklar adına. 6 ekim Cumartesi teslimatta (inşallah gelebilirsin) ve 10 ekim çarşamba iftarda görüşmek üzere.
yaw bende buradayım belki yuvaya gelemem ama desteğim olsun ne gerekiyor daha tv mi vcd mi :rendeer:
varlığını bilmek bile güzel. Sonuçta ilk eksik 3 er adet bildirildi ve bunlarda tamamlandı
ancak derimki fazlası göz çıkarmaz... diğer kardeşlerimizinkide eskimiş olabilir onları yenilemiş oluruz. Yada kıyafet olabilir 7 - 12 yaş arası (kız - erkek).... önemli olan bayramda onları unutmadığımızı bilmeleri..