aslımm;819955' Alıntı:faruk kardeşim başın saolsun allah rahmet eylesin bu arada herkese selam millet
Faruk başınız sağolsun bugün babanın dükkanına uğramıştım kapalıydı nedeni anlaşıldı.ALLAH mekanını cennet eylesin.
başın sağ olsun umut.. allah rahmet eylesin ...
torento karıştırdın galiba benim deil faruğun(beyfa)
başın sağolsun farukcum.dünkü YAPTIĞIMIZ hareketleri bi konaşalım seninle
faruk başın sağolsun allah rahmet eylesin demek dün bundan durgundun söleseydin be gülüm ona göre davranırdık
başıın sağolsun kardeşim.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet bahçelerinden biri olur inşaallah.Ben de geçen sene bu mübarek günlerde kaybettim dedemi:salut:Allah nice sabırlar versin kardeşim.
başın sağolsun faruk'um bee. Allah mekanını cennet eyler inşallah. Oruçlu iken vefat eden kıyamet gününe kadar oruçlu olurmuş... Allah kalanlarınıza sabır versin kardeşim. Bu arada ehliyet'in de hayırlı olsun ben haftaya alcam.ister beraber gidelim ? numaraları yakın olur ne dersin ? bi gün belirleyelim. kaç lira alcaklar bizden biliyomusun ? ona göre tedarikli gideyim...
farukcum başınız sağolsun..dedenin mekanı cennet olsun..benim 2 dede de vefat ettin,biliyorum çok acı oluyor..cümleten tekrar başınız sağolsun..
o ne muahbbetti yaw
orman fidanlığının orda uğrayıp giden polis arabalarınıda sayarsak yaklaşık olarak 10 tane polis arabası tarafından kuşatıldık.bi muhabbet olmadı ama ne zmn hadi gidem dedik siz bi durun bakam evrakları kontrol etcezzzz..
herkes evraklarını gösterip teker teker yola koyuldu.
o ara oğuz abi geçti ama gitti bidaha gören olmadı nerelerdeydi acaaba![]()
ula oğuz bey ne adamsın yaww
Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma...:
olm nie oraya gelmiş ib......
Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma...:
ii gazladık dimi
adamlar bişi dedilermi size
bunları tanıyonuzmu die
SağırSiyahBirYorgunYolVurKendiniSürgünOlAşkYolundaÖlmekKolaySarhoşGönülDurBirDinlenÇözKendiniKendindenAşkYolundaÖlmekKolay...:
yooo
SağırSiyahBirYorgunYolVurKendiniSürgünOlAşkYolundaÖlmekKolaySarhoşGönülDurBirDinlenÇözKendiniKendindenAşkYolundaÖlmekKolay...: