buda benim köpeğim:)

o kadarda dııl bırçogumuz severız köpek lerı yanılıyormuyum arkadaşımızda o nıyetle yazmıştır sanırım dıılmı yoksa ( yınede hoş bı mopet )

115

glardooni100 cc yi geçtim airsel 100cc"yide geçtim

kalkışta airsel ve glardooni beni geçti uzun yol yarışında onlara120 m fark attım

bazıları saçmalayıp ders anlatıyo sadece bi deyim ne alakası var köpekle

Son düzenleme:
glardooni100 cc yi geçtim airsel 100cc"yide geçtim

kalkışta airsel ve glardooni beni geçti uzun yol yarışında onlara120 m fark attım

ne motormuş be...

bence motorsikletinizi diğer motorlarla yarıştırıp kıyaslamak için değilde bir yerden bir yere gitmek, işinizi görmek için kullanın....böylede zevki çıkar....

115

benim motorun modifiye işleminin bitmesine az kaldı yeni lakabı ATMACA üzerinde atmaca yazıyor

açık tip her tarafı plastik olan wespa tilerine toz değil çakıl yutturuyorum:queen:

piyasaya BİR SÜRÜ ÇİN MALI SÜRDÜLER HEPSİ PLASTİK BEBEK MOTOR 160 GÖSTERİYO 75 YAPMIYO TOPLAMA MOTORLAR İÇİN MEDMEX.COM.TR HADİ CEVAP YAZIN :bounce:

Son düzenleme:
Bu arada egsoz da orjinal degil he. Eskiden bu motorların hepsine bu egsozdan takarlardı cekisi ve sesi aciip artirdigi soylenirdi. Sesi arttirdigini biliyorum ama cekişe bisi diyemeyecem...

Bide bu motoru kullananlar egsozun ustune basıp motordan acayip bi ses cıkarmayı basasrırlardı bunu neden yaptıklarını hic anlamadım =)

köpek konusunu fazla deşmeyelim,bazıları alınabilir.(bkz. avatardaki resim)

115

eksoza basmak kalkışta yapılır kalkışta basınca seri kalkar ben motor daha hızlı gitsin diye eksoz kapağına uzun boru çift çıkış yaptım buralarda bu eksozlara cıccır eksoz derler orjinal eksoz hızlı götürmez yakında motorumun modifiye resmini göreceksiniz:farao:

ayrıca bu moped değil size 110 yapıyo diyorum moped 60 yapar ve aşırı tipsizdir:farao:

Son düzenleme:
yaw arkadaş motorunu gostermiş açık net bir şekilde nedir bu tepkiler..
arkadaşım dikatli olman dilegiyle kazasız belasız sürüşler...

öle demeyin arkadaşlar bendede ilk olarak pejo vardı siz şu sitetye bakın işte gerçek köpekler hep burda oluyo
c-ViewAdLargeImage

başlıgı görünce bende üyeler sahip oldukları köpeklerinin resmini yayınlıyor sandım hemen beni ufaklıgın bi resmini buldum hazırladım ama yanılmışım
neyse işte buda benim köpeğim değil dostum KONT. tanışın.:)
enzo0141.jpg

slm

ne geyik yapmıssınız be . mıllet konusacak bırsey bulamıyor.

köpek saglam ve kuvvetlı . yol seçmez ben gıtmem demez gıbı bır tabırlık var ne olakasız sayler yazılmış. bırde motor araçtır gıdıp gelme demısler yalnız bu mobılet hız için yapılan modıfıye netıcesınde heyacan aracıdır .
bırde köpegin çok anlamı var bak bunu herkez hemen anlar. köpek gibi çeneniz var :)..):):):

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar