[Manisa - MT]

Herkezee selammm

Selam arkadaslar..uzun suredir giremedim 2 ay oldu motosikleti alali almadan once hergun girerdim nedense alinca gezmekten vakit kalmiyoo sanirim
Motor cok rahat ama bayan olarak cok zorlandim hakketende kuvvet gerekiyormus onu kullanmak icin bedede kas sifir oldugu icin ilk 2 hafta butun kemiklerim agridi ellerim su topladi falan ama simdi vucudum baya uyum sagladi motora:)
izmire gittim artciyla beraber ilk uzun yok deneyimim racingle :) ama kollarim falan tutuldu resmen, scooter umu ozledim valla onunla didim-akbuke gittim race den 10 kat daha rahatti .race almak isteyen bayanlara bi onerim var scooter inanin daha iyi bizler icin..tabi adrenalin olayina girmezsek..

[email protected]
manisadakiler eklerlerse sevinirim..kirmizi isikta her karsilastigim kullacidan kac cc sorusunu duymak istemiyorum artik :)

ilk çıkardığın gün karşımdan gelmiştin, gt250r kullanan kesin sensin diye epey bekleyip yol vermiştim ilginç bi tesadüftü hatırlarsın, apla bu kaç yapıyo diyenlerden başka, belkide hiç haberin olmadan öncelik tanıyan veya trafik akışında kollayan bi çok kişide vardır, (fazlamı iyimser olup abarttım, inşallah vardır yanii :))

korumaları tamamladınmı ?

Son düzenleme:
Evt gercekten ilginc bir tesaduftu karmacoma..ama biliyosun sen bidahi sefere ne diye seslenecegini :) (aramizda)

bazi sorular ama hakketen komikti
1-markasi nedir nekadara nerden aldiniz (o kisa surede bravo walla bunu soruyosun ya)
2-Pardon korkmuyomusunuz buna binmeye..
3-bakarmisiniz kac cc bu (bunu soranlar ama 600 yada 1000 cc ler adam ezmek icin soruya belli :)
4-yarisalimmi abla ( mobiletler)
5-yasli scooter lu amcalar : aferin kizim ( en guzelide bu sanirim)

ve buna benzer bazen sinir bozucu bazen komik kirmizi isik diyaloglari :)

chatkut iki zamanlı makinelerden her zaman korkacaksın :)
sağı solu belli olmaz.

valla ben urla demircili yolunda bir mobiletin bir ara Fazer la kapışmaya bile kalktığını gördüm. Hatta uzun süre mobilet sürücüsünün oturuş ve şürüş şeklinin taklidini yapıp eğlenmiştik.

Cuma günü izmir 'de iftar yemeğimiz var. Bekleriz.

Lodos, abicim haftaiçi çok çalışın cumaya iş kalmasın mümkünse. İski ve Gürkayı da al ordan çıkın gelin. Mecit Manisa zaten sana emanet topla gel abicim sonra da nargilelerimizi tüttürürüz hep beraber

Moderatör (forrap)
Lodos valla özlettiniz,gelin artık toplaşıp (toplaşıp derken grup olarak yani yanlış anlama olmasın:p)...Cuma gününe işleriniz müsait olursa ve gelirseniz çok iyi olur:cat: Bekliyoruz... :)

asilozbay,cuma günü müsait olursan ve gelmek istersen seni de bekleriz iftar yemeğimize:cat:
Bütün Manisa yı bekliyoruz gerçi:)

İyi günler Manisa...

Nasıl gidiyor çalışmalar? Serkan Abi ben gelince modifiye zeytin yemek istiyorum.

Ya bu iş uzadıkça cılkı çıktı... Ben artık geliyorum muhabbeti yapmayayım en iyisi. gelirsem toplantılardan birinde görüşürüz...

İyi çalışmalar herkese

ULAN MANİSAYA BAK,,bayağı canlanmış...

ali kardeşim seni seviyorum,,özledim seni..

olmazsa ben ASİLİ tutup kolundan getireyim izmire???

Abi gözümde tütüyorsunuz yahu anlatamam. Bağımlılık yaptınız ve 5 aydır kimseyi göremiyorum.

Sıkıntı bastı... Motosikletle bayrama kadar izmir turu atarım herhalde. Sonra Manisa, Sonra Akhisar, sonra tekrar iş-güç...

ASİlL-45 AN 321;818470' Alıntı:
Evt gercekten ilginc bir tesaduftu karmacoma..ama biliyosun sen bidahi sefere ne diye seslenecegini :) (aramizda)

1-markasi nedir nekadara nerden aldiniz (o kisa surede bravo walla bunu soruyosun ya)
3-bakarmisiniz kac cc bu (bunu soranlar ama 600 yada 1000 cc ler adam ezmek icin soruya belli :)

merhaba....

ya bende cbf i ilk aldığım günleri hatırlıyorum da, manisada bayağı bir ilgi çekmişti..

yasak gözlerden sakınsın diye binmiyordum bile...evden dışarı çıkarmıyordum vallahi..:queen:çarşıda felan işim varsa uzak dahi olsa yayan hallediyordum işlerimi...uzun yola çıkıcağım zaman ancak çıkarıp gidiyordum...yoksa manisada pek göstermiyordum motorumu...:wiinkk::mrgreen: ama alıştık artık cbf ciler er-5 ciler çoğalınca millet diyo artık "tamam bu da bizden"...:)

ne de olsa manisanın ilçesi küçük bi yer....:wiinkk: şaka şaka severim ahmetliyi...:)..nezih en azından...

Son düzenleme:
özgür bak yine çamur atıyorsun ilçemize ben ne yapayım o zaman sen cbf i göstermiyorsun ben R1 i arabanın bagajındamı gezdireyim millet görmesin diye :) ( sen geleceksin ahmetli ye o zaman sormazmıyız biz sana kaptan poyraz la beraber bu sefer hiç şansın yok yedin sopayı gerekirse bu konuyu babanlada konuşup izin alırım sopa için )

özgür bak yine çamur atıyorsun ilçemize ben ne yapayım o zaman sen cbf i göstermiyorsun ben R1 i arabanın bagajındamı gezdireyim millet görmesin diye :) ( sen geleceksin ahmetli ye o zaman sormazmıyız biz sana kaptan poyraz la beraber bu sefer hiç şansın yok yedin sopayı gerekirse bu konuyu babanlada konuşup izin alırım sopa için )

e ne abi yalan mı....ben nazara inanan bir adamım biliyosun...ilk kazamı da bu yüzden yapmadım mı...ayıpsın...:cherry:
ah o yaşlı teyze yok mu ahmetli de köyde...modenası aldığım ilk günler...beni gördüğünde ilk söz" bu çocuğa bişey olmasın bu motorla bari" dedi ve o gün kafa kafaya girmiştim...sonra 40 gün kırık bacakla gez dur babam..;) ahmetlinin yollarını da biliyosun bi kerem...300 le geçsem çukurlara değmeden geçecem biliyom da..e yani...

zaten abi senden zopa yemeye alıştım ben...:)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar..uzun suredir giremedim 2 ay oldu motosikleti alali almadan once hergun girerdim nedense alinca gezmekten vakit kalmiyoo sanirim
Motor cok rahat ama bayan olarak cok zorlandim hakketende kuvvet gerekiyormus onu kullanmak icin bedede kas sifir oldugu icin ilk 2 hafta butun kemiklerim agridi ellerim su topladi falan ama simdi vucudum baya uyum sagladi motora:)
izmire gittim artciyla beraber ilk uzun yok deneyimim racingle :) ama kollarim falan tutuldu resmen, scooter umu ozledim valla onunla didim-akbuke gittim race den 10 kat daha rahatti .race almak isteyen bayanlara bi onerim var scooter inanin daha iyi bizler icin..tabi adrenalin olayina girmezsek..

[email protected]
manisadakiler eklerlerse sevinirim..kirmizi isikta her karsilastigim kullacidan kac cc sorusunu duymak istemiyorum artik :)

ya kafam karıştıı asil 2 farklı girişmi ypyrsn
bi bağlantınız var mı arkadaşlaaa

ULAN MANİSAYA BAK,,bayağı canlanmış...

ali kardeşim seni seviyorum,,özledim seni..

olmazsa ben ASİLİ tutup kolundan getireyim izmire???
asili bulana aşk olsun
msnde bile görünmez oldu aldığından beri motoru

[email protected]

kazasız belasız kullan bnm motorumuda kız kardeşim ve kız arkadasım kullanıyor.. ama trafikte ne yazıkki çok zor durumlarda kalıyorlar sırf bayan oldukları için onu sıkıştıran pazarcı kamyonetlerine çok rastladım... Allah sabır versin...

Herkese selamlar
hayırlı ramazanlar...

aleykümselam sizeede hayırlı ramazanlar

Son düzenleme:
slm mt aiylesi nasıl gidiyor umarım herkez iyi dir ben de bu aralar fazla giremiyorum siteye kusıra bakmayın ltf herkeze baayy

herkeze hayırlı pazarlar iyi tatiller bizim içinde bol bol uyuyun vede dinlenin:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar