[İzmir MT] 28 Eylül Cuma İftar Yemeği

ben sanıyorum yanlız tek yalın ve sade olarak geleceğim kaynanam yemeğe davet etmiş bizi orada olacakmışız ben iç işleri bakanını bu konu ile görevlendirdim gidip ailemizi temsil edecek ilk kezde olsa dış işlerini üstlenecek ben gerçek ailemle olmayı tercih ettim geliyorum ( ters bir şey olursa sizde mahkemeye gelirsiniz )

ben sanıyorum yanlız tek yalın ve sade olarak geleceğim kaynanam yemeğe davet etmiş bizi orada olacakmışız ben iç işleri bakanını bu konu ile görevlendirdim gidip ailemizi temsil edecek ilk kezde olsa dış işlerini üstlenecek ben gerçek ailemle olmayı tercih ettim geliyorum ( ters bir şey olursa sizde mahkemeye gelirsiniz )

abi süpersin ya...:cat:
ama motorcular delidir diye bizlerin şahitliği kabul edilmiyormuş:queen:

biri deli ikisi deli 20 si bir arada olunca mahkeme dayanmaz be gerçi hakimde bizden olur büyük ihtimalle değilse bile biz onu motorcu yaparız

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bence bidaha düşün..... Hatta bu yazdıklarını yengeme okut....:p:queen::queen:

Pazartesi mahkemede görüşürüz....:queen::queen:

siz motosiklet ne demek bilirmisiniz hakim bey:pale:
hic 2 tekere bindiniz mi ya da hic ruzgara karşı işedinizmi nolur söyleyin:pale:
motosiklet sürmeyi seviyorsak ailemiz olamayacak mı hakim babaaa???üüüü:salut:

siz motosiklet ne demek bilirmisiniz hakim bey:pale:
hic 2 tekere bindiniz mi ya da hic ruzgara karşı işedinizmi nolur söyleyin:pale:
motosiklet sürmeyi seviyorsak ailemiz olamayacak mı hakim babaaa???üüüü:salut:

Hulusi Kentmen (Allah rahmet eylesin ) aklıma geldi...

Bir de küçük emrah filmleri...:)

İlahi holygun sen çok sağolasın...

(Bir aksilik olmazsa gelirim diyorum ben de)

:rendeer:

@ alptunay,
haftasonu pınarbaşına geleceksiniz...:)

haftasonundan kastım pazar günüydü. onu belirtmeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
4 silinidirli makinaların headırslarında ızgara yapacaz pist köşesinde. :)

Moderatör (forrap)
Onunla ilgili başlık var.Orada devam etsekde konu iki yere bölünmese ?

4 silinidirli makinaların headırslarında ızgara yapacaz pist köşesinde. :)

Tam bu basliga da damlayip pazar gunku yaris hakkinda bir seyler yazayim derken Nemrut benden once davranmis :rendeer: Bu organizasyona katilacak olan Izmir'li arkadaslar, bir maniniz olmadigi takdirde pazar gunku yarista Kaya34 (Hasan) isimli arkadasimizi desteklerseniz tam super olur :queen: Ayrintilari bu baslikta bulabilirsiniz..

Onunla ilgili başlık var.Orada devam etsekde konu iki yere bölünmese ?
Bugun surekli forumdan cikip duruyorum (istem disi) :pr: o yuzden bu mesaji yazdigini gormeden yazmisim mesaji, kusura bakma forrap :wiinkk:

iftar yerinde başka motorcular olursa sizi ayırt edebilmem biriniz MT t-şörtü giysin.

yine ölmez sağ kalırsam ben de gelirim büyük bir ihtimal...

manisalı hemşerilerimi kızdırdım yine..:queen::queen::queen:muratti R1 ve kaptanpoyraz bakalım yine girişte bi yerlerde sıkıştırırlar beni...:queen::queen:

gelicem diyemiyorum
çünkü işler çok yoğun bu ara çıkış saatleri iftarfalan dinlemiyorr
ama bilinki gelmeyi istiyorumm ayarlıyabilirsem gelicemm

Abi ben de gelmeyi düşünüyorum topantıya ama yerinde olsam bi kaç kez daha düşünürdüm yanii :queen::queen::queen::queen:...

Aman Allah bi sakatlık çıkarmasın mazallah :):)..

Wallace bu seferlik böyle olsun. artık bir dahakine görüşmek dileğiyle. ayrıca bu taraflarada beklerim. bir toplantımızıda k.yaka tarafında yapabiliriz belki.
bu arada sevgili Wallace ve Forrap bende, kulübe üye olduğuma dair ne bir tsört nede amblem (çıkartma) var hep söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum bunları nereden temin edebiliriz..
size afiyet olsun allah kabul etsin iyi eğlenceler.. :)

iftar yerinde başka motorcular olursa sizi ayırt edebilmem biriniz MT t-şörtü giysin.

zaten kesin giyen olur. ayrıca mekan bize rezerve. başka motosiklet grubu olmaz.

Wallace bu seferlik böyle olsun. artık bir dahakine görüşmek dileğiyle. ayrıca bu taraflarada beklerim. bir toplantımızıda k.yaka tarafında yapabiliriz belki.
bu arada sevgili Wallace ve Forrap bende, kulübe üye olduğuma dair ne bir tsört nede amblem (çıkartma) var hep söyleyim söyleyim diyorum unutuyorum bunları nereden temin edebiliriz..
size afiyet olsun allah kabul etsin iyi eğlenceler.. :)

Ya tshirtlerden ve ürünlerden sorumlu devlet modu Forrap. Bir dönem tshirt geldi ve tükendi elinde sana uygun beden varsa getirsin söyleyelim.

Moderatör (forrap)

İftar yemeğine gelmeyi düşünüyorsunuz sanırım,gelin bekleriz.Ayırt etme konusunu merak etmeyin,grubun yarısından fazlasında MT Tshirt ü olur hemen hemen,zaten mekanda o gün bizden başka motor grubu yok.

Bu arada emir kipleri yerine rica kullanılsa daha hoş olur gibi(giysin yerine giyerse iyi olur,giyerseniz sevinirim gibi).

Sticker kalmadı aslında ama bir tane bir yerlerde olması lazım,ondan veririm motoruna ya da kaskına yapıştırabilirsin:wiinkk:Anahtarlıklardan kalmadı ama bakayım ben yine,bulabilirsem...Tshirt de sadece xl kaldı,doğal olarak sana uymaz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar