Serhat Ekinci'nin arkadaşı, Burdur'dan Alper geldi

Herkese merhaba... Serhat'ın ısrarları üzerine sitedeyim..Ben Burdur'dan Alper.17 yaşındayım.Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisiyim. Serhat Ekinci'nin sınıf arkadaşıyım.Beni forumda bircogunuz tanıyosunuz Serhatla dağa çıkmıştık.Benide aranıza alırsanız çok sevinirim..
Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim..:):)

hoşgeldin kefil sağlam seninde sağlamlığından şüphepiz yok kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle ilk mesaj benden

yav serhat ilk mesj benden dedik lafımı yedirdin bana şimdi sil bakayım o mesajııı:queen:

artık 3 mu 4 mu işde o mesajda benden olsun, kefil sağlam (test edilmemiştir henuz sağlamlıgı) :p. hos geldin arkadasım insallah kalıcı ve katılımcı olursun.

serhat linklemese gormezdim walla :D artık seni moto-sohbet bolgesinde vb gormek dilegiyle!

Son düzenleme:
artık 3 mu 4 mu işde o mesajda benden olsun, kefil sağlam (test edilmemiştir henuz sağlamlıgı) :p. hos geldin arkadasım insallah kalıcı ve katılımcı olursun.

serhat linklemese hayatta gormezdim walla :D artık seni moto-sohbet bolgesinde vb gormek dilegiyle!

Lem .. Ne demek şimdi bu!! Benden sağlam adam mı var? :queen::queen:
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
SeRHaTeKiNci, Ö.Z.€.R, scorpioff, croner, efendy_iso

Ne zaman gelecek diye bekliyordum..

Son düzenleme:
Haydaaa... Ne yaramazlığımı gördün yahu.. :silent::silent:
Anladın sen onu Berkay.. :cherry::p

sen kim yaramazlık kim yaw dimi :D, kanında var olum yaş itibariyle işte bende yok demiyorum :D.
anladım ben onu serhat anladım ztn iddayıda kazancan benden once cbr alcan sinir etme beni :queen:

serhat linklemese gormezdim walla :D artık seni moto-sohbet bolgesinde vb gormek dilegiyle!

Saol kardeşim.Ben de kendimi görmek isterim:):)

Ö.Z.€.R;819120' Alıntı:
Hoş geldin

Serhat, yaramaz adam ama... :p

Saol Özer abi.Serhat konusunda da çok haklısın:mrgreen::mrgreen:

sen kim yaramazlık kim yaw dimi :D, kanında var olum yaş itibariyle işte bende yok demiyorum :D.
anladım ben onu serhat anladım ztn iddayıda kazancan benden once cbr alcan sinir etme beni :queen:
Alacam tabi yaw.. Kıskan sen.. :queen:

Ne diye bahsetti iyimi kötümüü bilelimm o tehlikeli adam yanlış tanınmayalım sonraa:queen:
Ben tehlikeli bi adam mıyım? Nasıl yani?? :mrgreen:

Saol Özer abi.Serhat konusunda da çok haklısın:mrgreen::mrgreen:

Güvendiğim dağlara karlar mı yağdı.. :cherry:

Son düzenleme:
serhat kirli çamaşırlarını döktürme şimdi bana arkadaşının önünde bide cıbır alcakmış önce sen elindekini sat bakemm:mrgreen:

serhat kirli çamaşırlarını döktürme şimdi bana arkadaşının önünde bide cıbır alcakmış önce sen elindekini sat bakemm:mrgreen:
Abi bana o kirli çamaşırları Alper öğretti zaten.. :p
Elimdekini mi satem? O biraz zor.. :salut:

Huyosung GT250R'ından çok bahsetti bi ara takmıştı çok
Lem olm ilk dk'dan yanlış yazdın.. Huyosung ne bea? :cherry: HYOSUNG o gara cahil.. :queen:

bi kereye mahsus o huyosung yazısını görmezden geliyorumm bi daha olmasınn :queen:

serhat hyoyamı göz dikmiş o gitsin kumda oynasın :queen:

Abi bana o kirli çamaşırları Alper öğretti zaten.. :p
Elimdekini mi satem? O biraz zor.. :salut:

Lem olm ilk dk'dan yanlış yazdın.. Huyosung ne bea? :cherry: HYOSUNG o gara cahil.. :queen:

okunusunu yazmış adam ne var :D hem ben kwasaki yi kafasaki diye okuyanda biliyorum bi kavazaki dedirtemedim onlara iyi işte boyle yazsın :queen:

o elindekini de satamazsın zaten baya indirmen lazım fiyatı, bayan doktordan temiz falan yaz da belki alıcı cıkar :D bi kask parasına satarsın :queen:

bi kereye mahsus o huyosung yazısını görmezden geliyorumm bi daha olmasınn :queen:

serhat hyoyamı göz dikmiş o gitsin kumda oynasın :queen:

Ben doğuştan HyoCuydum zaten de işte.. :queen:

okunusunu yazmış adam ne var :D hem ben kwasaki yi kafasaki diye okuyanda biliyorum bi kavazaki dedirtemedim onlara iyi işte boyle yazsın :queen:

o elindekini de satamazsın zaten baya indirmen lazım fiyatı, bayan doktordan temiz falan yaz da belki alıcı cıkar :D bi kask parasına satarsın :queen:

Yaw etme Berkay.. Nolur satıver şu aleti?? :cherry::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar