Tamam tamambenim yazdıgım mesaja karsılık 100 cc diyo. yukarda benim mesajıma bak goreceksin resminide koydum.boşuna kızma kıza![]()
1OOCCDE VAR AMA ŞİMDİ BAKTIM DİĞER ARKADAŞTA 100 DEDİ NETE Bİ BAK İSTERSEN YANILMAYALIM HIZ 98 DİYO HATTA
İLLA 250 DEDİYA ŞİMDİ TUTURACAK 50CC DEN 250 YE ATLAMAK HA ÖLDÜRMEKMİ İSTİOSUN BENİ 2 SATTE BIKTINIZMI PEKİ 250 OLSUNN.Tamam tamamÖzür
Evet gördüm, ama şiddetle 250 cc olanını tavsiye ederim....:cat:
VALLA BEN BAKTIM O CBR 125 E NETTENDE HEM MODEL TARZIM DİLLL HEMDE BÜYÜK VALLA AYAK YERE DEYMESSE TASIYAMAM BEN ONU.İLERDE BELKİ ABRTIRIM OKADAR NEDEN OLMASIN DİMİİ..cbr 125 büyük bi alet deilki biz hayabusadan bahsediorus sen daga oooo o büyük bu dar :mrgreen: aş bunları =)
BOYUM 1.68 ONDAN DEĞİL İSTANBUL TRAFİĞİNDE AYAKLARIN YERE BASICAKKİ SIKIŞTIRAN VE LAF ATAN SOFÖRLERE ANINDA MUDAHALE EDEBİLİMM ..:queen:Boyun kaç ki senin ? SS ler yere yakın olurlar...
Merak etme Burcu ya belli olmaz, seni çok severse atlar İstanbula seni görmeye gelir, bana yaptığı gibi.. :mrgreen:
evet scooter ile sadece trafik tecrübeniz gelişir vitesliye geçince yine zorlanırsınızBenim eşim cbr 125 kullanıyor.Kullanımı çok kolay dengeli ve bir bayanı üzmeyecek şekilde ağırlığa sahip.Şimdi sizde today var yanılmıyorsam.Yanlız bişey belirtmek isterim.Today i yani scooter kullanarak tecrübe kazanamazsınız.Scooter kullanıpta ben km yaptım diyemezsiniz.Vitesli kullanacaksanız vitesliyi alın ve başlayın.Arada dağlar kadar fark var.Scooterlar kullanımı kolay ama size motorla ilgili katkı sağlamayan bir tarzdır.Kısaca ufaktan başlamak iyidir ama tarz yanlış.Tecrübe için scooter kullanılmaz.
KALİMERO;818793' Alıntı:Jİnlun 150-5 Clasİc Dİye Bİ Motor GÖrdÜm Nette Sekİl Benİm İstedİĞİm Gİbİ Marka Konusunu Sİz Dha İİ Bİlİrsİnİz Ama İstedİĞİm Tarz O
evet scooter ile sadece trafik tecrübeniz gelişir vitesliye geçince yine zorlanırsınız
bir küçük bir büyük yazmak zor olmuyormu?
sürekli büyük yazmak da bağırmak anlamına geliyor bilginize
hımm tamam pardon bilmiodum.öğretceksiniz artık napalımm.