[Kırklareli - MT]

ben o zaman diğer arkadaşların olduğu foruma topic acarım.ordanda kalkan parmakları görürüz.ben buradan bildiririm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özer024 ben şah nette çalışıyorum çağ netin arka sokağında Sanırım sende parkın orada çalısıyosun cunku gtr hep orada duruyo

O güzel işte ben çalıştığım için fazla tatil yapma şansım yok yani sen bilirsin ben olmazsam cafeyi kim açıcak :) patron aslında müteahit olduğu için cafeye uğramıyo bile.. Seni öncelerden görmemiştim eskiden motorun varmıydı özer? 2-3 yıl kadar önce aprilia ile hep gezerdim tanıyosundur belki beni

Ben uzun süredir motosiklete biniyorum.Gerçi okul ve askerlik zamanları biraz ayrı kaldım.En çok bindiğim makine, 2. motosikletim olan MZ125 Fırat'tır. Şuan yeni sanayi'de Eray'da, ona sattım 2002 de.

Dün kırklarelindeydim.Nasıl bir şehir ora yaw:) ışıklar nerede belli değil gerekilen yerde tabelalar yok bir kere kırmızıda geçtim motorlu arkadaş korna öttürdü ama geçmiştim artık.Bir kere ters yola girmişim bi baktım o yönde sadece ben ilerliyom:)

Dün kırklarelindeydim.Nasıl bir şehir ora yaw:) ışıklar nerede belli değil gerekilen yerde tabelalar yok bir kere kırmızıda geçtim motorlu arkadaş korna öttürdü ama geçmiştim artık.Bir kere ters yola girmişim bi baktım o yönde sadece ben ilerliyom:)

zuhzuhauhzha komedi gibi :queen::queen::queen:

SmirnouF ne oldu bizim deniz işi. Senden bi haber bekledik ama...

ustam,diğer arkadaşların coğu dolu haftasonu.katılabilirse ancak 1-2 kişi katılabilir.ben katılırım sanırım ama pazar günü erken geri dönmem gerekir,çünkü pazar akşamı ankaraya gitmem lazım.
herhalde cumartesi gününden gidilir,pazar geri dönülür.eger başka bi plan varsa söyleyin burdan.oraya alınacak çadır falan lazım olcak ama bende çadır falan yok.siz ayarlayabilirmisiniz ??

Ya günü birlik gidelim, bak biz bu akşam Tekirdağ'a gidip 1 saat yüzüp bir iki tur atıp geleceğiz.Takılmak istersen haberleşelim.Maksat gezmek, birazda serinlemek :wiinkk:

Ben dün tekirdağdaydım kumbağa gittik gece 12 de geldik ortam güzeldi gitmenizi tavsiye ederim. bikaç saatliğine de olsa insana iyi geliyo

Evet arkadaşlar kırklareli mt hareketsiz günler geçiriyo yada benim haberim yok sanırım.. Sezonda kapanmak üzere.. son günlerde biryerlere gitmek için plan yapan var mı aranızda?

harbiden yhaa allap bullak oluyorum kırklareli trafiğinde ama istasyon mahallesi çok güzel edirneden daha haraketli ben kırklareline 30 km uzakta olmama rağmen hiç gitmemiştim geçen gün gittim çok güzel:cat: ama trafik yaramaz..:farao::farao:

harbiden yhaa allap bullak oluyorum kırklareli trafiğinde ama istasyon mahallesi çok güzel edirneden daha haraketli ben kırklareline 30 km uzakta olmama rağmen hiç gitmemiştim geçen gün gittim çok güzel:cat: ama trafik yaramaz..:farao::farao:

cuss be sato,yenimi gidiyon daha kirklareline,
sen nerde yasiyon ???

cuss be sato,yenimi gidiyon daha kirklareline,
sen nerde yasiyon ???

edİrne süLoğLundaIm bee. 30 km biLe yOktur ama ne biLim kIrkLareLine hİç gİdeSim yOktu yİne zOrLa götürdüLer. ama iyi oLdu çok güSelmiŞ. kokoreÇçi bİ dayI var artIk hep ona gİderİm...:queen::queen:

edİrne süLoğLundaIm bee. 30 km biLe yOktur ama ne biLim kIrkLareLine hİç gİdeSim yOktu yİne zOrLa götürdüLer. ama iyi oLdu çok güSelmiŞ. kokoreÇçi bİ dayI var artIk hep ona gİderİm...:queen::queen:

laa oglum biz yaza bol bol bulusuruz.bende kirklareli pinarhisarda yasiyom,bu yaz fazla kalamadim pinarhisarda ama kismet bu seneye artik.

pinarhisar - kirklareli 30
kirklareli - suloglu 30
eder 60 km,hicbisey degil :wiinkk:

laa oglum biz yaza bol bol bulusuruz.bende kirklareli pinarhisarda yasiyom,bu yaz fazla kalamadim pinarhisarda ama kismet bu seneye artik.

pinarhisar - kirklareli 30
kirklareli - suloglu 30
eder 60 km,hicbisey degil :wiinkk:

kanka elin boş gelirsen hiç gelme. daha hiç smirnouf içmedim bi 35 lik getir bari çok kalite diyolar bakalım nası bi de getirebilirsen sarışın bişiler getir ordan. anladın sen onu.:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar