ben o zaman diğer arkadaşların olduğu foruma topic acarım.ordanda kalkan parmakları görürüz.ben buradan bildiririm
Sanırım sende parkın orada çalısıyosun cunku gtr hep orada duruyo
Dün kırklarelindeydim.Nasıl bir şehir ora yawışıklar nerede belli değil gerekilen yerde tabelalar yok bir kere kırmızıda geçtim motorlu arkadaş korna öttürdü ama geçmiştim artık.Bir kere ters yola girmişim bi baktım o yönde sadece ben ilerliyom
![]()
SmirnouF ne oldu bizim deniz işi. Senden bi haber bekledik ama...
Dün kırklarelindeydim.Nasıl bir şehir ora yawışıklar nerede belli değil gerekilen yerde tabelalar yok bir kere kırmızıda geçtim motorlu arkadaş korna öttürdü ama geçmiştim artık.Bir kere ters yola girmişim bi baktım o yönde sadece ben ilerliyom
![]()
harbiden yhaa allap bullak oluyorum kırklareli trafiğinde ama istasyon mahallesi çok güzel edirneden daha haraketli ben kırklareline 30 km uzakta olmama rağmen hiç gitmemiştim geçen gün gittim çok güzel:cat: ama trafik yaramaz..:farao::farao:
cuss be sato,yenimi gidiyon daha kirklareline,
sen nerde yasiyon ???
edİrne süLoğLundaIm bee. 30 km biLe yOktur ama ne biLim kIrkLareLine hİç gİdeSim yOktu yİne zOrLa götürdüLer. ama iyi oLdu çok güSelmiŞ. kokoreÇçi bİ dayI var artIk hep ona gİderİm...:queen::queen:
laa oglum biz yaza bol bol bulusuruz.bende kirklareli pinarhisarda yasiyom,bu yaz fazla kalamadim pinarhisarda ama kismet bu seneye artik.
pinarhisar - kirklareli 30
kirklareli - suloglu 30
eder 60 km,hicbisey degil :wiinkk: