Fym - Fy 250

valla ben o motorun suzuki olduğuna inanmıyorum.aynı çin motorlarına benziyor.haksızmıyım yani

Bu motorun Suzuki ile yakından uzaktan hiçbir ilgisi yok...

İlan sahibi olta atmış... etik bir davranış değil kınıyorum kendisini ... :farao:

suzukiyi getiren firma "motana" getiriyor bu motorları fakat motana battı galiba internet siteleri (www.motana..com.tr) açılmıyor. fakat motor kanuni seyhan250 vb. diğer çinlilerin aynısı parça sıkıntısı yok. fiyat çok iyi

bu makina masai grand eagle. motona getirtiyordu bir zamanlar yapı olarak da kanun seyhan 250 ile hemen hemen aynıdır. bu motorla ilgili bilgileri masai topicinden takip edebilirsiniz.
sağlıcakla.

Görüntü Photoshop ile oynanmış:pale:.Dikkat ederseniz görürsünüz:pr:.Şimdi ben internettten bir şey alırken nasıl güvenicem bu insanlara?::angry2::::angry2::

motosiklet online alınmaz zaten. gidiceksin biniceksin sesini dinliceksin. ben alışveriş yapıyorum netten ama bildiğim gördüğüm malları alıyorum ki gittigidiyorda önce malı al bak sonra öde sistemi var.

bu makina masai grand eagle. motona getirtiyordu bir zamanlar yapı olarak da kanun seyhan 250 ile hemen hemen aynıdır. bu motorla ilgili bilgileri masai topicinden takip edebilirsiniz.
sağlıcakla.

Aynen katılıyorum.Bide Suzuki servisleri bakıyo diye biliyorum bunlara.Sırf bu sebepten Suzuki ismini kullanıyorlar.Avrupa veya Amerika'da olsa bu site ve ilan sahibi kendilerini satsa ödeyemezlerdi tazminatları.Türkiye hava sahanlığında istedikleri gibi atıyolar ve inanan olursada yolmaktan geri kalmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar