hayır ben zaten bir kaç bişe yaptım motor şuanda azbir modifiye var ama ben artık sıkıldım hiçbir şeyi orjinal bırakamıyorumbu modifiye işi bende bir hastalık oldu modifiyeli kamyonların içinde büyümüşüm ondan bu yani
:cherry: Şahin hızında mobilet, 106 ayarında Gilera Runnertabii abi bunlar yazılan şeyler herhalde onuda yazarlar ...
zaten bir kere bu ağırlıktaki bir motorda 100 ve üzeri sürat çok fazla,bu motorla uçarsın bir yere lastikler zaten şamyelli anında iniyor bunlar göz önünde bulundurmak lazım
bendede ybr var 130 yaptım yokuş aşağı ama güvenli diğil sanki en ufak bir harekette atacak adamı
bende lastik konusuna değinmek istiyorum ybr yi nasıl dublex lastik yapabilirim
jantı falan değiştirmek gereklimi,bilgileriniz için şimdiden saolun!'
Ben değiştirdim ve gayet memnunum.Jantını değiştirmene gerek yok.Sadece uygun sibop bulup takman yeterli.Uygun sibobu bulman biraz zor olabilir ve değişik öneriler alabilirsin.Mesela janttaki sibop deliğini büyütmek gibi.Ancak kesinlikle kabul etme.Uygun siboplar var.İstersen resmini çekip yollayabilirim.Lastiğimi değiştirdikten bu yana 3000 km yol yaptım, hiç bir sorun da çıkarmadı.
kardeş şu sibobların resimlerini bi yollasan bende aynı dertteyim,yada ismi cismi numarası varmı bu sibobun?
[/