Yamaha YBR Modifiyesi Hakkında Herşey!!!

hayır ben zaten bir kaç bişe yaptım motor şuanda azbir modifiye var ama ben artık sıkıldım hiçbir şeyi orjinal bırakamıyorumbu modifiye işi bende bir hastalık oldu modifiyeli kamyonların içinde büyümüşüm ondan bu yani

dostum bence modifiye olayını ben pek tavsiye etmiyorum.bu kadar mühendis düşünememişmi bu motorların performansını bence oynama hızıyla falan yapıyosan aksesuar ekle benim gibi derim ben yinede sen bilirsin.

Shot with 5MP-9M7 at 2007-08-14

Shot with 5MP-9M7 at 2007-08-14

kromcu arkadaşımız tamamen olayı değiştirmiş ve önümüze ybr custom gibi model sunmuş... tebrikler.. emeğine sağlık..

yamaha ybr

arkadaslar bende bir ybr sahibitim motor üzerinde bayagı bi uğraştık görünüşüne degil tabi motor kısmına avrupa dan özel piston kırank silindir debriaj seramik sgman titanyum sibop getirtik gerci bayagı palıya mal oldu ama sonucta tam bir canavar elde ettik 172 km hızı hic zorlanmadan görüyor
zaten sırf bu 115 ve king cilere inat yaptım hepsinin yolda canını okuyom ama tabi 150 bin yakıyor ama socta değdi yarışacak olan baba yigit varsa yarışırız

ne gerenk var

doğru söze diyecek bişi yok

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ustaa.. aynı sünnetçi motor u gibi olmuş yawww..fazla abartı..ybr nin orjinal haline bence modifiyeye bile gerenk yok

Son düzenleme:
bence orjinal kalsın

bende modifiye işleri ile uğraşıyorum ama ybr 125 ile değil buna dünyanın parasını vermişin yazık olur çin malı olsa ucuz ben küba aldım şu an rodaj devresini tamamlamaya çalışıyorum şu an 330 km olmasına rağmen 13.000 devri buluyor yakında 180 km hız yapabilen bir makina göreceksiniz cg 125 al uğraş sınır yok bu işin ustaları gaziantepdedir

MKH

abi aman kafaya böyle şey takma 10 km için ybr ciler öyle olsaydı onlar takardı zaten takarlardı buarada garantidende çıkarsın

modifiye şahsi bir zevktir,sizin hoşunuza gidiyor olabilir ama bu aracı yarın satmaya kalktığınızda müşteri bulmak zorlaşabilir.

bende ybr sahibiyim birşeyler yapmaya çalışıyorum fakat gösterişe yönelik değilde mesela far sistemini h4 le değiştirdim gece yolculuğu artık daha zevkli oldu.koruma demirlerinin önünü dikkat çekmeyecek şekilde kapattım bu sayede artık dizlerime çamur gelmiyor.ön siperliği orjinal renk ve şeffaflıkta plexi ile uzattım artık göğsüme rüzgar gelmiyor.

iki adet yan çanta aldım onlarıda ekleyince fotoğraflarını sizinle paylaşırım

125 lik ybr ye göre bu km az şanzuman kısmı diğer çin mallarına göre daha iyi olmasına rağmen çin malları daha fazla km çıkartıyor

istanbuldaki 190 yapan ybr ile yarışmak isterdim ben bu zamana kadar yamahaya karşı kaybetmedim

Son düzenleme:
zaten bir kere bu ağırlıktaki bir motorda 100 ve üzeri sürat çok fazla,bu motorla uçarsın bir yere lastikler zaten şamyelli anında iniyor bunlar göz önünde bulundurmak lazım
bendede ybr var 130 yaptım yokuş aşağı ama güvenli diğil sanki en ufak bir harekette atacak adamı

bende lastik konusuna değinmek istiyorum ybr yi nasıl dublex lastik yapabilirim
jantı falan değiştirmek gereklimi,bilgileriniz için şimdiden saolun!'

Ben değiştirdim ve gayet memnunum.Jantını değiştirmene gerek yok.Sadece uygun sibop bulup takman yeterli.Uygun sibobu bulman biraz zor olabilir ve değişik öneriler alabilirsin.Mesela janttaki sibop deliğini büyütmek gibi.Ancak kesinlikle kabul etme.Uygun siboplar var.İstersen resmini çekip yollayabilirim.Lastiğimi değiştirdikten bu yana 3000 km yol yaptım, hiç bir sorun da çıkarmadı.

Ben değiştirdim ve gayet memnunum.Jantını değiştirmene gerek yok.Sadece uygun sibop bulup takman yeterli.Uygun sibobu bulman biraz zor olabilir ve değişik öneriler alabilirsin.Mesela janttaki sibop deliğini büyütmek gibi.Ancak kesinlikle kabul etme.Uygun siboplar var.İstersen resmini çekip yollayabilirim.Lastiğimi değiştirdikten bu yana 3000 km yol yaptım, hiç bir sorun da çıkarmadı.

kardeş şu sibobların resimlerini bi yollasan bende aynı dertteyim,yada ismi cismi numarası varmı bu sibobun?

S.a Daha yeni YBR aldim 600 Km'de Bi basiyim dedim 110'a geldi biraktim daha basmadim Sizce Acilinca kaç vurur.

yeniçeri kardeş sağolasın bi araştırayım bakalım bulabilecekmiyiz?

ön dişli arka dişli sübab alıştırma devir ayarı meme ayarı vs. 130 - 140 götürür ybr yi seneye yaza uraşmayı düşünüyorum bende :)

s5005032wq9.jpg

s5004989th8.jpg

Siyah bir YBR aldığımda yapmak istediğim şeyi yapmışsın abi jant'ın kenarına fıstık yeşili şerit atmak. çok güzel olmuş güle güle kullan Allah esirgesin :)

silindir büyütme işlemi yapılabilir.max 200cc yaparsın benm motor 150 cc ben yaptırdım.

selam millet bendede ybr var alalı yaklaşık 2 ay oldu ben ybrye m direksiyon takmak istiyorum bu direksiyonu istanbulda nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar