Aşk bu olsa gerek !!!

bakiyom geyikciler ayni ama arada kirmizi nickli biri var.Aloo Pro,kuresel isinma senidemi etkiledi,sen girmezdin buralara,girsende konu kilitler cikardin,hayrola bilmedigimiz biseymi oldu ???
Ayrica basliga ve basligi acana bakinca kendi kendime dedim herhalde aytac birine asik oldu ve topic acti :)

Ayrica basliga ve basligi acana bakinca kendi kendime dedim herhalde aytac birine asik oldu ve topic acti :)

Şimdiye kadar susmuştum ama sanırım artık konuşmam gerek :cherry:

Evet Aytaç aşık ama açtığı topik ile kendi aşkının hiç bir ilgisi yok :bounce:

Yanlış anlaşılma bu olsa gerek :p

topice bak hey gidi hey...........nerden nereye...aşk gece arabayla giderken rüzgarın yüzüne carpması bu mutlulugun cam kapanana kadar sürmesi....

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yönetici arkadaşlardan ricamız hernerde yaşıyor ve yaşatılıyorsa rafları geri istiyoruz.

bitsin bu küslük bu hasretlik
gelsin romantizm düşmanlığı ve polemik

dizeleriyle mesajıma son veriyorum :queen:

Son düzenleme:
yönetici arkadaşlardan ricamız hernerde yaşıyor ve yaşatılıyorsa rafları geri istiyoruz.

hakikaten raflar abiyi bende özledim yaw adamın yazdığı yerlerde polemik eksik olmazdı...:)

Motosikleti
rafi kardeşimizin sayesinde polemik yapmışlığımız bu yoldan forum camiasında ekmek yemişliğimiz vardır, nankör değiliz kıymet biliriz :queen:
biz polimisyen bünyeler bu sayede yaşarız forumlarda :p
bkz metehan :queen:

rafi kardeşimizin sayesinde polemik yapmışlığımız bu yoldan forum camiasında ekmek yemişliğimiz vardır, nankör değiliz kıymet biliriz :queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p

aşk topicinden nereye gidiyos gene. :) hepimizin payı var konuyu sündürmekte :) sataşmadan, ona buna çatmadan forum mu olur muş yaw???

ulen ilk defa sana katildim. nerde bu raflar be,adami en sonunda bayan uyeler zorla ipini cekebilmisti.tabiii raflar'in yaninda 1 porsiyonda silentfairy lazim :). ne kapisirlardi forumda be off offf
Teşekkür ederim. Çok nazik bir mesaj bu olsa gerek :cherry:
genelde yaptigim sey degildir :queen:
hakikaten raflar abiyi bende özledim yaw adamın yazdığı yerlerde polemik eksik olmazdı...:)
adam bu forumun efsanesiydi be :pr::pr:
polemik istersin,kitlenir kitlenir gidersin.en sonunda mazlumoldum basimiza
Mazlumu getirin bana hemen,mazlumu getirin lannn :queen::queen:

Motosikleti
polemik istersin,kitlenir kitlenir gidersin.en sonunda mazlumoldum basimiza
yavrucum sen hala intihar etmedin mi? bi kitliyorum ne cevap var ne ses seda 2 gün yoksun sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip pişkin pişkin yok kitledik, yok yanlız kaldın, iyide adama sormazlar mı hani nerde yaptıkların diye :)
şahsen biri bana bu kadar kitlese forumu terkederdim, gurur da bir erdemdir, onur ve şeref sadece birer erkek ismi değildir, sana öğretmediler mi yoksa? :queen:

yavrucum sen hala intihar etmedin mi? bi kitliyorum ne cevap var ne ses seda 2 gün yoksun sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip pişkin pişkin yok kitledik, yok yanlız kaldın, iyide adama sormazlar mı hani nerde yaptıkların diye :)
şahsen biri bana bu kadar kitlese forumu terkederdim, gurur da bir erdemdir, onur ve şeref sadece birer erkek ismi değildir, sana öğretmediler mi yoksa? :queen:
ulen birakta bu kizcagizin topici'i geyige sarmasin.ama dayanamiyom sana cvp yazayim

ula keko,seni bu forumdan sutlamadan ben intihar edermiyim,artik benim yasam kaynagim oldun.kitliyom kitliyom yaziyon ama ek$in yok ortada.kim kime kitliyo zaten gerekli topicleri okuyanlar karar verirler.
evet,bu ara nete fazla ugrayamiyom.acikcasi sizin moldova tarzani dediginiz arkadasin pek fazla zamani kalmiyo nete ugramaya,bilirisin ruslar ve moldovanlar,haksizmiyim,nedensecok rabet goruyoz gobeklilere gore.
sen dua et bathu insafli davranmista foto cekmemis,yoksa sabahlara kadar foto$op yapardim sana,iste o zaman turkiyeyi terk edersin.bence fazla bulasma bu aralar bana,haince seyler yapabilirim.zaten bu aralar patlamaya kurban ariyom,o kurban sen olmayasin soyliyim :):)

elinden bi halt gelse çoktan yiyecen de anca böyle kuru tehditlerle iş götürmeye çalışıyorsun. bana kitlemek sana extra large, sen git abin gelsin ::pala::

ah be taygir,uzagimdasin ve elimde malzeme yok.senin hakkinda bi malzeme yakalasam pimini cekcem ama cekemiyom malzemesizlikten.

@Bathu
oglum be neden su aygir kirmasi taygirin fotosunu cekmedin,tarih seni affetmeycek :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar