Hayko Cepkin
tarih : 28 Eylül Cuma, 23:00
mekan : Ooze Venue
bilet fiyatları
biletix: 23,00 YTL*
Ooze Venue gise: 20 YTL
- Kapı açılış 21:00.
gercekten guzel müzik yapıyor...isterseniz iftar yemeginden sonra oraya gidebiliriz
hem toplu gidilir,hem tanışma ve muhabbet fırsatımız olur hem de şeklimiz olur???
(moderator arkadaşlara bir fikir vermek amaclıdır yanlış anlamayın)
ayrıca calar saat ve anemi ön grup olarak cıkacak.
Fotoğraflar süper,eline sağlık Wallace
Extreme1925,bundan sonra tek gelmiycem diyodun,o foto sanırım onunla alakalı...Allah tamamına erdirsin ne diyim
Yengede aramıza hoşgeldi:cat:
ooo işte en güzel öneri tekrar hpşgeldin dostum:cat: bizim forrap hipıpi-popçudur karşı çıkar bu işe ama bakalım:cherry:
Ben rock da dinlerim,tabi mantıklı derecede.Bir tarafına bir şey girmiş gibi garip garip bağırıp acayip hareketler yapan,kendini yırtan,yaratık gibi gözükmeye çalışıp gece en ufak kedinin yaptığı sesten bile korkan adamları değil,aslında bu tanıma daha çok metal uyuyor...
Şebnem ferah,Teoman,Erkin Koray vs.vs.vs. çok aman aman metale çalmayan rock müzikleri dinlerim.Ama Hayko sanırım bu tanımın dışında,ben gitmem ama sizin için bir organizasyon yaparız.Yeterki isteyin
Bu arada hiphopcı değilim ben,sadece r&b ve rap dinliyorum,onun haricinde rock da dinliyorum dediğim gibi...
Neyse,
Başlık açın hatta,illa ben açıcam diye bir şey yok,biletleri ayarlayalım gidin:cat:
Madem talep var,hemen bir organizasyon çatlatalım...
tuncerim naptın yaa trt reklamlarını geçmiş senin açıklaman takıldım olum ben naptın:cherry: 30 eylülde izmir pınarbaşında yarışlar varmış varmı bi etkinlik forrapım sen onu sole bırak tarkanı murat pozu falan:queen:
Ben rock da dinlerim,tabi mantıklı derecede,metalleşmiş halde rock değil.Bir tarafına bir şey girmiş gibi garip garip bağırıp acayip hareketler yapan,kendini yırtan,yaratık gibi gözükmeye çalışıp gece en ufak kedinin yaptığı sesten bile korkan adamları değil,aslında bu tanıma daha çok metal uyuyor...
Şebnem ferah,Teoman,Erkin Koray vs.vs.vs. çok aman aman metale çalmayan rock müzikleri dinlerim.Ama Hayko sanırım bu tanımın dışında,ben gitmem ama sizin için bir organizasyon yaparız.Yeterki isteyin
Bu arada hiphopcı değilim ben,sadece r&b ve rap dinliyorum,onun haricinde rock da dinliyorum dediğim gibi...
Neyse,
Başlık açın hatta,illa ben açıcam diye bir şey yok,biletleri ayarlayalım gidin:cat:
Madem talep var,hemen bir organizasyon çatlatalım...
bende biliyorum pantalonu çok büyük ( BAN )
bende biliyorum pantalonu çok büyük ( BAN )