[İzmir MT] 21.09.2007 Cuma Günü Teras Kafe de "Kimler Gelmiş Kimler" Toplantısı

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar süper,eline sağlık Wallace :)

Extreme1925,bundan sonra tek gelmiycem diyodun,o foto sanırım onunla alakalı :)...Allah tamamına erdirsin ne diyim:p
Yengede aramıza hoşgeldi:cat:

motor alıyım bu toplantıların hıcbırını kacırmıycam ya cok eglencelı olmus

Merhaba herkese,

Ne diyeyim çok güzel bir akşam olmuş kısacası:cat:
Biz işlerimiz nedeni ile gelemedik ne yazıkki:pale:
İnşallah bir sonraki toplantıda tekrar görüşürüz:rendeer:

Sağlıcakla kalın:wiinkk:

Özer

Hayko Cepkin
tarih : 28 Eylül Cuma, 23:00
mekan : Ooze Venue

bilet fiyatları
biletix: 23,00 YTL*

Ooze Venue gise: 20 YTL
- Kapı açılış 21:00.

gercekten guzel müzik yapıyor...isterseniz iftar yemeginden sonra oraya gidebiliriz
hem toplu gidilir,hem tanışma ve muhabbet fırsatımız olur hem de şeklimiz olur???
(moderator arkadaşlara bir fikir vermek amaclıdır yanlış anlamayın)

ayrıca calar saat ve anemi ön grup olarak cıkacak.

Son düzenleme:
Hayko Cepkin
tarih : 28 Eylül Cuma, 23:00
mekan : Ooze Venue

bilet fiyatları
biletix: 23,00 YTL*

Ooze Venue gise: 20 YTL
- Kapı açılış 21:00.

gercekten guzel müzik yapıyor...isterseniz iftar yemeginden sonra oraya gidebiliriz
hem toplu gidilir,hem tanışma ve muhabbet fırsatımız olur hem de şeklimiz olur???
(moderator arkadaşlara bir fikir vermek amaclıdır yanlış anlamayın)

ayrıca calar saat ve anemi ön grup olarak cıkacak.

ooo işte en güzel öneri tekrar hpşgeldin dostum:cat: bizim forrap hipıpi-popçudur karşı çıkar bu işe ama bakalım:cherry:

Fotoğraflar süper,eline sağlık Wallace :)

Extreme1925,bundan sonra tek gelmiycem diyodun,o foto sanırım onunla alakalı :)...Allah tamamına erdirsin ne diyim:p
Yengede aramıza hoşgeldi:cat:

Eeee dedik dedik sonunda oldu
Saol kardeşim :)

Murat agam fotolar süper
Teşekkürlerr ;)

Son düzenleme:
Murat abi artık fotoğraf işinden el etek çekmeye başlıyor,farkettiyseniz fotoğraf sayıları azalıyor.Bu demek ki
EYWAHH!!!

ewet bu ya yaz boyunca küresel ısınma tehditi altında zor günler geçirdik, tam havalar soğudu derken bir başka tehlike ile karşı karşıyayız, duyulmazın tespit ettiği tehlike dikkat edilmesi gereken bir mevzu, bu topiğin resimleri gecikti, bi iki gün uyku dönemi geçirdi gibi oldu sanki, selim abini fotoları canlı kalmasındaki tek direk oldu , tedbirler alınmalı , devlet bize yardım etsiinnn

Moderatör (forrap)
ooo işte en güzel öneri tekrar hpşgeldin dostum:cat: bizim forrap hipıpi-popçudur karşı çıkar bu işe ama bakalım:cherry:

:)
Ben rock da dinlerim,tabi mantıklı derecede,metalleşmiş halde rock değil.Bir tarafına bir şey girmiş gibi garip garip bağırıp acayip hareketler yapan,kendini yırtan,yaratık gibi gözükmeye çalışıp gece en ufak kedinin yaptığı sesten bile korkan adamları değil,aslında bu tanıma daha çok metal uyuyor...
Şebnem ferah,Teoman,Erkin Koray vs.vs.vs. çok aman aman metale çalmayan rock müzikleri dinlerim.Ama Hayko sanırım bu tanımın dışında,ben gitmem ama sizin için bir organizasyon yaparız.Yeterki isteyin :)
Bu arada hiphopcı değilim ben,sadece r&b ve rap dinliyorum,onun haricinde rock da dinliyorum dediğim gibi...
Neyse,
Başlık açın hatta,illa ben açıcam diye bir şey yok,biletleri ayarlayalım gidin:cat:
Madem talep var,hemen bir organizasyon çatlatalım...

Ben rock da dinlerim,tabi mantıklı derecede.Bir tarafına bir şey girmiş gibi garip garip bağırıp acayip hareketler yapan,kendini yırtan,yaratık gibi gözükmeye çalışıp gece en ufak kedinin yaptığı sesten bile korkan adamları değil,aslında bu tanıma daha çok metal uyuyor...
Şebnem ferah,Teoman,Erkin Koray vs.vs.vs. çok aman aman metale çalmayan rock müzikleri dinlerim.Ama Hayko sanırım bu tanımın dışında,ben gitmem ama sizin için bir organizasyon yaparız.Yeterki isteyin :)
Bu arada hiphopcı değilim ben,sadece r&b ve rap dinliyorum,onun haricinde rock da dinliyorum dediğim gibi...
Neyse,
Başlık açın hatta,illa ben açıcam diye bir şey yok,biletleri ayarlayalım gidin:cat:

tuncerim naptın yaa trt reklamlarını geçmiş senin açıklaman takıldım olum ben naptın:cherry: 30 eylülde izmir pınarbaşında yarışlar varmış varmı bi etkinlik forrapım sen onu sole bırak tarkanı murat pozu falan:queen:

Moderatör (forrap)
tuncerim naptın yaa trt reklamlarını geçmiş senin açıklaman takıldım olum ben naptın:cherry: 30 eylülde izmir pınarbaşında yarışlar varmış varmı bi etkinlik forrapım sen onu sole bırak tarkanı murat pozu falan:queen:

Hedo bişey derdim de neyse:p
Herkesin tarzı kendine,sonsuz saygım var...

Şu yarış olayı da bildiğim kadarıyla bu hafta sonu motosiklet yarışları felan yoktu:silent:Araba yarışı felan mı ?
Öyleyse bizene lem araba yarışından:)Giden gitsin,ben gitmem :p

Oldu olacak bale turnuvaları,folklor yarışmalarına da gidelim :p Motosiklet yoksa ben yokum abi:)

nazarboncugujz2.jpg

umarım faydası olur gurubu ve hepinizi korur

Son düzenleme:
Ben rock da dinlerim,tabi mantıklı derecede,metalleşmiş halde rock değil.Bir tarafına bir şey girmiş gibi garip garip bağırıp acayip hareketler yapan,kendini yırtan,yaratık gibi gözükmeye çalışıp gece en ufak kedinin yaptığı sesten bile korkan adamları değil,aslında bu tanıma daha çok metal uyuyor...
Neyse,

konsere gelmez forrap hey yoow
evde sahanda yumurta kırıyooww
katıl sen de sakın yapma bize inat
uykuna son ver,konsere gaz ver

dostum senin derdinin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Bu topicin vadesi yetti gibi:)İzmir MT ıssız duruyor,bu sohbetleri mümkün olduğunca orada yapalım.Bu topic yarın kendini imha edecektir...

Duyulmaz,dediğim şekilde olan şeylerde bende varım(slow rock).Ama dediğim gibi,öyle garip garip suratını zebaniye çevirmeye çalışıp çeşitli boyalar yapan adamlarla işim olmaz.

Pantolonum bol,sebebini sormayın :p...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar