[Eskişehir MT]-[İstanbul MT] 30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan bursada sağlam bi fırtına var yağmurda başladı,yarın sağnak olcakmış tv öle söledi havaya bakıncada anlaşılıyo zaten benden sölemesi..:cherry:

30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz

paşam haftaya Pazar ne olur ondanda bi haber versene...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tamam baş kumandanım...okey...İhtiyar abiyede haber verelim...bizi karşılasın oralarda...Dizel Fiesta ile uçalım Uludağa...:cat:

gelcez len temem...:cat:

hah bizim yırtık Ali çıktı yine...:queen:

Ben çıkmadım olm...Burdaydım zaten....:p:pSadece izliyordum.....:p
Ankara daydım len............:cat:

Ben çıkmadım olm...Burdaydım zaten....:p:pSadece izliyordum.....:p
Ankara daydım len............:cat:

bi fırıldak çeviriyon yine...:p

adam müneccimmi nerden bilsin haftaya havanın nasıl olacağını birde soruyo ya sinir ediyo adamı :farao::farao:

dedecim bişi dicem yanlış anlama bak...severim seni bilirsin ama demeden edemicem...

sen malmısın kanka...:silent:

olm arkadaş yarın sağanak var falan diyo bende 30 unda buluşma diyorum...harbi öküz bi adamsın sen ya...kafayı vicida verince IQ düşüyor tabi...:queen:badi yapacağına gavur kız peşinde koşacağına kitap gazete falan oku...ayı geldin ayı gitme...:queen::bounce:

bi fırıldak çeviriyon yine...:p

dedecim bişi dicem yanlış anlama bak...severim seni bilirsin ama demeden edemicem...

sen malmısın kanka...:silent:

olm arkadaş yarın sağanak var falan diyo bende 30 unda buluşma diyorum...harbi öküz bi adamsın sen ya...kafayı vicida verince IQ düşüyor tabi...:queen:badi yapacağına gavur kız peşinde koşacağına kitap gazete falan oku...ayı geldin ayı gitme...:queen::bounce:

evledım nu nachiz vucuda nasıl laf soylersin hem ben sana ne diyorum haftaya hava nasıl olacak metoroloji bile yanılabiliyo bekle sabırlı ol hayret bişi

evledım nu nachiz vucuda nasıl laf soylersin hem ben sana ne diyorum haftaya hava nasıl olacak metoroloji bile yanılabiliyo bekle sabırlı ol hayret bişi

Boracim seni yiğit bilirdim delikanlı bilirdim ama nafile...demek vazgeçtin...bide bana fürek dersin...iyi sana güvenerek iş yapmıyorum valla...

aaa len msn de işim var gelmicem diyen sen değilmiydin bide beni suçluyon :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm ikinizide o gezide görmessem yandınız..... Bu kadar olur yaaa. Başlığı açan adam fos çıkıyo.....:p

Bide pro var......:p Onun gezi da fosladı sanırım....:p

Olm ikinizide o gezide görmessem yandınız..... Bu kadar olur yaaa. Başlığı açan adam fos çıkıyo.....:p

Bide pro var......:p Onun gezi da fosladı sanırım....:p

Alpcim bu kıvırık varya asıl fürek ha...bundan sonra devran döndü artık...mesaj çekmiş gecenin bi yarısı 2 de sms ile kıvırdığını yazıyor...fırıldak ötesi bi adam...:p

merhaba arkadaşlar bende istanbuldan gelmeyi düşünüyorum ama sbah kaçta yola çıkılacak buradan gidiş geliş kaç saat sürer birde oruç tutacak mısınız tutsak çok mu zor olur ayrıca uludağa araba ile gitmiştim ama motor için zoruk derecesi nedir ve giden grubun ortalama hızı nasıl olcak bu konularda beni aydınlatırsanız bir karar verebilecegim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende istanbuldan gelmeyi düşünüyorum ama sbah kaçta yola çıkılacak buradan gidiş geliş kaç saat sürer birde oruç tutacak mısınız tutsak çok mu zor olur ayrıca uludağa araba ile gitmiştim ama motor için zoruk derecesi nedir ve giden grubun ortalama hızı nasıl olcak bu konularda beni aydınlatırsanız bir karar verebilecegim.

istanbulden tek gelecek olan mete_han'ın otomobille gelmeye karar verdiğinden konuya istanbul mt'nin ilgi göstermemesinden gezi iptal edilmiştir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar