- Konu Yazar
Evet başlıkdada belirtildiği gibi 30 eylül pazar günü uludağa çıkacağız daha önceden bursa gezisine katılamayan arkadaşlar ile bursaya gidiyoruz istanbuldan şu anda sadece mete_han listede umarım zaman içinde katılım artar ve bursa ve istanbuldan daha çok arkadaş aramıza katılır
Birkaç hafta önce yapılan bursa gezisinde uludağa çıkılmamıştı daha önce katılıpda uludağa çıkamayan arkadaşlar içinde havalar soğumadan güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum gezi günübirlik olacak aynı gün içinde geri dönüleceği ve pazar günü olacağı için pek çok arkadaşa uygun olacağını zannediyorum güncel liste aşşağıda olacak ve sıklıkla güncellenecektir... rüzgarınız bol olsun
Katılımcı Listesi
bbaday
Mete_han
Viper1
Beyfa
umut_utu
zonex2
olctiyboy
hadi kardeşim bakmayın ordan öyle sizde katılın
Birkaç hafta önce yapılan bursa gezisinde uludağa çıkılmamıştı daha önce katılıpda uludağa çıkamayan arkadaşlar içinde havalar soğumadan güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum gezi günübirlik olacak aynı gün içinde geri dönüleceği ve pazar günü olacağı için pek çok arkadaşa uygun olacağını zannediyorum güncel liste aşşağıda olacak ve sıklıkla güncellenecektir... rüzgarınız bol olsun
Katılımcı Listesi
bbaday
Mete_han
Viper1
Beyfa
umut_utu
zonex2
olctiyboy
hadi kardeşim bakmayın ordan öyle sizde katılın
Son düzenleme: