[Eskişehir MT]-[İstanbul MT] 30.09.2007 Pazar günü Uludağ'da buluşuyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet başlıkdada belirtildiği gibi 30 eylül pazar günü uludağa çıkacağız daha önceden bursa gezisine katılamayan arkadaşlar ile bursaya gidiyoruz istanbuldan şu anda sadece mete_han listede umarım zaman içinde katılım artar ve bursa ve istanbuldan daha çok arkadaş aramıza katılır

untitleiiiiiiiiiiiiiiqj2.jpg

Birkaç hafta önce yapılan bursa gezisinde uludağa çıkılmamıştı daha önce katılıpda uludağa çıkamayan arkadaşlar içinde havalar soğumadan güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum gezi günübirlik olacak aynı gün içinde geri dönüleceği ve pazar günü olacağı için pek çok arkadaşa uygun olacağını zannediyorum güncel liste aşşağıda olacak ve sıklıkla güncellenecektir... rüzgarınız bol olsun

Katılımcı Listesi

bbaday

Mete_han

Viper1

Beyfa

umut_utu

zonex2

olctiyboy

hadi kardeşim bakmayın ordan öyle sizde katılın

funpics63xt8.jpg

Son düzenleme:
Sabah buradan vakitli çıkarız. Şehirde toplanma ve mola. Ardından Uludağ'a çıkarız. İnişte de niyetli olmayanlar karnını doyurur. Sonra vakitlice döneriz memlekete. Dönüşte de karanlığa kalmayız...

gezin gezin oooh müthiş valla.ya abi ben ehliyet işi için taşbaşı s.kursuna başvurdum dayın bana 650-700 hesap çıkardı yaw 2008de alırsın şu kadar zam gelir felan ddi:pale:

ihsanhakan paşam...

denizcimuzaffer paşam...

buraki77 paşam...

DARKDIAMOND paşamm...

teşrif edeceklerdir...yani inşallah diyelim...

MTM....uygunnn adımmm marşşş...sass duruşşş...:p

ahmet

gezin gezin oooh müthiş valla.ya abi ben ehliyet işi için taşbaşı s.kursuna başvurdum dayın bana 650-700 hesap çıkardı yaw 2008de alırsın şu kadar zam gelir felan ddi:pale:

ahmet kardes b-a2 alacaksan normal 2008 de zamlanır lafı musterı kapmak ıcındır bı boh olmaz sen odayıya ( nurı hocaya eger merkeze basvurduysan ) slmımı sole ayakkabıcın eray gonderdı de ındırım yapsın erayı getırtme oraya kaldırırmıs senı bozdaga de :queen::queen::queen:

hadi bakalım maşallah kim tutar sizi.. ard arda geziler...:p gelmek isterdim.. malesef maddi ve vakit yetersizliği var..size iyi gezmeler..:cat:

geziye istanbuldan ilgi yok neyse biz eskişehir grubu olarak gezimizi yaparız keyfimize bakarız

Eskişehirli paşalar hava durumunuda iyi takip edelim...yağmurlu olursa tekrar düşünelim bu işi...

Eskişehirli paşalar hava durumunuda iyi takip edelim...yağmurlu olursa tekrar düşünelim bu işi...

daha 1 hafta var sen füreklik yapmaya başladın oldumu şimdi yağsada yağmasada biz geliroturz tatlı su motorcusu değiliz senin gibi herşey cubuf almakla bitmiyo kararlı olacan azimli olacan illa pandalık yapma sende

daha 1 hafta var sen füreklik yapmaya başladın oldumu şimdi yağsada yağmasada biz geliroturz tatlı su motorcusu değiliz senin gibi herşey cubuf almakla bitmiyo kararlı olacan azimli olacan illa pandalık yapma sende

ulan gelmeyen ne olsun emi...ama bak bi arıza çıkarırsan Allah yarattı demem...

ulan gelmeyen ne olsun emi...ama bak bi arıza çıkarırsan Allah yarattı demem...

kanka meraklanma gelecem daha uludağda el ele gezecez nirvanaya ulaşcaz :p

Selam eğer meteyi tanıyorsam son anda kesin yan çizer :) hava yağmurlu olacak büyük ihtimal :) bizi istiyorsan biz araba ile peşinden geliriz mete :queen:

valla eğer yan çizerse füreklikde kurtarmaz onu bütüm internet alemine rezil ederim googlede ilk sayfada madara olur

Selam eğer meteyi tanıyorsam son anda kesin yan çizer :) hava yağmurlu olacak büyük ihtimal :) bizi istiyorsan biz araba ile peşinden geliriz mete :queen:

evrekaaa evrekaaa....:cat:

kanka meraklanma gelecem daha uludağda el ele gezecez nirvanaya ulaşcaz :p

valla eğer yan çizerse füreklikde kurtarmaz onu bütüm internet alemine rezil ederim googlede ilk sayfada madara olur

Bursa işi temem kanka...arabada hazır...ben bunu neden düşünemedim...heheh...sizler ıslanın ...ben arabayla geliyom kanka...burak abimler muzo abimler hakan abimler darkdıamond abimlerde Ford Fıestaya sığarlarsa geelebilirler...:queen:

evrekaaa evrekaaa....:cat:

Bursa işi temem kanka...arabada hazır...ben bunu neden düşünemedim...heheh...sizler ıslanın ...ben arabayla geliyom kanka...burak abimler muzo abimler hakan abimler darkdıamond abimlerde Ford Fıestaya sığarlarsa geelebilirler...:queen:

Ford fiestaysa o iş biraz zor sadece sen arkayı kapatırsın sen gene motür'le gel seni cıbıfla göreyim nasıl bir rögüntü oluşuyor muhtemelen motor altında kayboluyodur :mrgreen:

mete tamam eğer araba ile gidiyorsan ve yolda da deli gibi sürmeyeceksen, ben ve yas geliriz listeye yaz bizi :)

mete tamam eğer araba ile gidiyorsan ve yolda da deli gibi sürmeyeceksen, ben ve yas geliriz listeye yaz bizi :)

tamam baş kumandanım...okey...İhtiyar abiyede haber verelim...bizi karşılasın oralarda...Dizel Fiesta ile uçalım Uludağa...:cat:

Eyi ama başdan söylim tek gelirsen eskişehir-mt olarak seni kötü emellerimize alet edicez kork bizden uylu ilaçlı kolalar şimdiden hazır ::winkwink::winkwink

gelcez len temem...:cat:

Motorculuğun da bokunu çıkardın....:pr::pr::pr:Atla motoruna git len :cat: Ayakların açılsın.....:queen::queen::queen:

hah bizim yırtık Ali çıktı yine...:queen:

şuan bursada sağlam bi fırtına var yağmurda başladı,yarın sağnak olcakmış tv öle söledi havaya bakıncada anlaşılıyo zaten benden sölemesi..:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar